- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
honfi_mark01 #5196 üzenetére
feladhatom neked önköltséges alapon a létező összes opcióval ellétva?
tudod mekkora a súlya ennek a telefonnak? valakit fejbedobsz vele, betörik a koponyája.
de talán ezt privátban folytassuk -
KSparrow
őstag
na vajon miért ment el kétszer? Na de pezegyjen már itt az élet!!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
honfi_mark01 #5194 üzenetére
meg hát. Pécsen odaadom neked szívesen.
-
honfi_mark01
csendes tag
Saint_. Meg van még az Ericsson? Érdekelne.
-
Earl_Muttley
őstag
Üdv Mindenkinek!
Ma FELAJÁNLÁSKÉNT kaptam egy 0 perces Motorola International 7200-át.
Képek este vagy holnap.
-
KSparrow
őstag
csoda:jaja, a 112-t kell tesztelni. ha gondolog, cserélhetnénk alaplapot a telefonban, mert az enyém vodkás, nekem meg csak 20as számom van.
Saint_: a 1610 nekem is tetszik. nem minden ugy béna. (itt a péda) akkor az enyém már nem is kell, mi?
na de gyerekek! mi ez a pangás? hát holnap találkozó!!! tessék ppörgetni a fórumot! Nem vagyok itt egy egész délelőtt, oszt nincs az, hogy lemaradok valamit, mert annyit kéne visszaolvasni? hejj..nem lesz ezbígy jó, tessék élni!/csak annak megbocsájtható, hogy nem ír, aki tuti jön, mert az tartogatja a szotikat a FT-re
-
Magnum_
nagyúr
válasz
csoda120 #5185 üzenetére
így kell ezt csinánie.
linkelem a képeket a tegnapi két telefonról.[link]
kaptam mellé ezt a tokot is, de megy a kukába, rozsdás, koszos,stb.
viszont a 1610 gyerekek, pöccre indult, ki is vettem a mikrofont, átszereltem a rendes példányomba, de annyira tetszik tetszik ez ótvar zöld előlap (remélem visszaadja a kép vmelyest), hogy összeraktam egy makulátlan példányt erre alapítva.
az ericssonról semmit se tudok, azt se, hogyan kell leszedni az akksit. help!
Ericsson kinek kell? nekem csak teher itt.
-
csoda120
aktív tag
Ma reggel ismét kimentem a zsibire és nem hiába
Nokia 1112 szinte karcmentes gyönyörű állapotban.Egyszerűen gyönyörűűűű
Soha nem gondoltam volna,hogy egy ilyen egyszerű telefon így rabul ejt.Halványkék hátérvilágításÁllítólag nem talál hálózatot,de nem tudom kipróbálni mert nincs élő pannonos kártyám
Poton 1000ft
Betört kijelzős K300i töltővel 1500ft
Van itthon 3db összedobok 1et és 4k-ért már adom is tovább -
Magnum_
nagyúr
olybá' tűnik, hogy a 8850-em Finno.-ba kerül haza
-
ligeti8
csendes tag
Én ajándékba kaptam a munkaadómtól.
Zsír új, swapos csak francia
Mondjuk az 9110es -
csoda120
aktív tag
-
pszili8
aktív tag
-
ligeti8
csendes tag
Végre !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hol készült ?
2300 -
Magnum_
nagyúr
kaptam csajom anyukájának emberétől két telkót ma. az egyik egy ericsson gh-198 (kell valakinek,, igen undorító
)
és a világ legcsúnyább előlaőjával egy 1610-est. (lefotozom, látnotok kell, mint valami fekete-zöldes márvány, ótvar
), de minnyá' kiszerelem belőle a mikrofont.
-
-
KSparrow
őstag
válasz
csoda120 #5163 üzenetére
akku alá egy papírdarab. ugyanaz, mintha nem lenne benne, de mégis benne van, nem keverednek el. ha kikapcsolva van benn, akkor is valamilyen szinten készenlétben van, hogy ha bekapcsolod, észrevegye mikor benyomod a gombot. azaz kikapcsolva is fogyaszt. kb. mint a tv készenlétben. ha beteszel papírt az akku és a csatik közé, úgy merül a legkevésbé. a cellux is jó, de egy idő után a ragasztó nagyon rágyógyul az akkura. a papír a tuti.
-
pszili8
aktív tag
Gőzerővel töltődnek a telefonok vasárnapra!
Már alig várom
-
pszili8
aktív tag
Bakker 2 hónapig fényképezgettem a gyűjteményt az 5800-val,mire most rájöttem,hogy a Nikon fényképezőm azért nem érzékelte a memk-t mert a memk széléből levolt törve 1 db
Újra jó képek a Nikonnal ezazzz
-
amanoba
őstag
a legelső telefonjaim témához:
5110, 3310 utána a sorrend már feledésbe vész:
nokia: 5510, 5210, 6210, 3510, 3650, n-gage, 8910, 3100, 5100, 6610, 6820,6230i, 6030, 6820, 6131, 6234, e61, n81 8gb, e61i, e51, e71, e75.sharp: gx15,
BB: 8310,8220,
LG: g5400,
Moto: V3, L7, L9, V6, K1, Z3, Q9, U9, E8, V8,
SE: w810, k800, w950,
apple: iphone 2gretró gyűjtés: 2110, 8110, 6150, 5210, 7110, 8310, 8850, 9210, ericsson gh198,
az aláhúzottak jelenleg is megvannak a retrókon felül.
És igen, soha nem volt és úgy néz ki nem is lesz samsungom! -
csoda120
aktív tag
Vagy 3 éve vettem egyet 8k-ért majd volt egy másik is amelyiket egy 7650-re cseréltem amelyiket nem lehetett tölteni
(#5150) pszili8 Ne is mond az árakat...Tegnap nem volt nálunk áram és unalmamba elővettem a régi mobilkoros ujságjaimat.
2004.10.
Nokia 6100 44.900ft
Nokia 6600 79.900ft
Nokia 7610 109.900ft
SonyEricsson T630 49.900ft
Samsung E600 64.900ft -
pszili8
aktív tag
Egyébként nem csoda,hogy a 6230 szinte mindenkinél megfordult.Emlékszem amikor bejött csak álmodoztam 69990Ft volt a vodánál,utána rá 2 évre megvettem 25-ért,de nagyon szerettem,beleraktam a 256MB-s MMc kártyát és bömbölt a zene
.Ma is sokan használják munkástelefonnak,bírja a strapát,csak előlap kopik.
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #5134 üzenetére
Mr.Rolynak tényleg nincs, de ennyi pénze van pont most telefonra, úgyhogy abból inkább főtelefont venne, ha nem gond
csoda120 #5146: azért örülök hogy tényleg szinte mindenkinél megfordult annak idején egy 6230-as
minolta5: akkor lassan szervezhetek az élő internetes közvetítést
-
zorzy4
addikt
Úgy nézz ki, hogy oldmobil is eljön.
-
KSparrow
őstag
válasz
ligeti8 #5143 üzenetére
háát... a 9110-9210 hanyasak?
szereltem egyszerre 2 9210est... na azt én vagy 8-ra értékelem... amúgy ha jól össze van rakva, nem olyan nagyon nehéz, sztem. simán be kell férjen a cs.húzó, csak ügysekedni kell... mondjuk van egy darabom, sz össze lett dobva (mmint csak be lett nyomva oszt jóvan) a másik meg egy az egybe kijár a házból. de azt nem volt olyan gáz összetenni...(tudom, hiányzik elvileg az a fém, ami megakadályozza a kicsúszást, de ahogy Vectra elmagyarázta, hogy van ott, nem tűnik nehéznek. a 9210essel megbirkóztam, pedig az nem piskóta. akkor már tettem össze 9110est úgy alkatrészhalomból, hogy előtte egyet se láttam bontva, na az volt egy 9-es a skálán. és amikor a két 5510ből tette össze egy szuperjót megy egy gyengét, az volt 6-os. ( a sok csavar, meg panelhalmaz azért nagy koncentrációt igényelt, pláne mindet próbálgatni is...
-
pszili8
aktív tag
A SE K300-asomba keresek külső joy-t.A gsm üzletben aztmondta a srác ,hogy 3k-ért cserélik,mondom ember a teló nem ér annyit.
Munkásteló ezért kéne.
-
Stimpy001
aktív tag
Szép hétvégét mindenkinek és jó fórumtalit, én húztam Balcsira még utoljára idén. Aztán csináljatok sok képet a találkozón, hogy mi szerencsétlenek akik nem lehettek ott is láthassunk belőle valamit!
-
ligeti8
csendes tag
SALE FOR !
kép8210ek foglalva....
Ki mit ajánl...
8110 antenna nincs töltőről megy
6310i megy
3210 megy
3510 zsír új elő-hátlap akku nélkül
6670 köépső 5 irányu gomb befele nem reagál
5070 letört a bekapcsoló
6510 letört bekapcsoló
3120 ajándék üzemképtelen
2100 korrekt ,akkuval -
Magnum_
nagyúr
fővárosiak figyelem!
holnap lehetőségetek nyílik megvenni a világ legszebbnek tartott telefonját bagóért megkaparintani sok kiegészítővel! picike alkuka lehetke
-
KSparrow
őstag
hát én még anno 2003-2004 körül valamikor (most be nem ugrik, mikor, asszem 4-ben) vettem 13 000-ért a 3410esem, aztán mikor az meghalt, túlélt egy kijelzőbetörést, betonon pattogást, pocsolyát, sarat, sokmindent. aztán lett másfél évig egy 5140i, amit lecseréltem egy egy SE k300i-re, mert az 5140i-ben kicsi volt a memória. de Sonyericssont azóta sose. ugyan nem hagyott cserben, de akkor is... (hiába, lehet a live menü volt a baj, de nekem soha többet SE) aztán jött az 5310. persze volt közben 3310, amíg nem volt meg az 5140i, de csak pár napot... aztán mikor elkezdte az 5310 a vacakolást, azóta mik nem voltak...
de azok majdnem mind megvannak, hisz a gyűjteményben megvannak...
-
Stimpy001
aktív tag
Hurrá, úgy tűnik lesz egy Bosch 909 Dual S telóm, csak Nokia, és Ericsson-t gyűjtök de ez a teló valami eszméletlenül bejön! A hungexpo-n volt még anno valami rendezvény, akkor láttam kiállítva mint újdonság, akkor szerettem bele! Szerintem gyönyörű!
-
drzsoo1
aktív tag
Első telefonom egy Motorola International 2000 volt, 1994-ben. Ma is megvan, működik, 8W-os, hordozható, kb 8 óra készenléti ideje volt fénykorában. Természetesen nagy sim-et kér. A másik igazi gyöngyszem egy gyakorlatilag új Ericsson r250pro, dobozában, független, összes gyári tartozékával, 25E Ft- ért vettem 3 éve. Teszek fel róluk képeket.
-
ligeti8
csendes tag
Nekem :
A35 2000-környékén Bee original tarifacsomaggal... nagyon korán kezdtem
3510i-2002 rendes pannonnal
6600-2004 gsmben de 42 napot dolgoztam érte, egy vagyon volt...
N73-2006 gsm eladtam a 6600-t és egy n-gage classicot és nem volt meg az árának a fele, szintén nyári munka...Használati telefont már csak max40ért veszek ha kelleni fog...
-
zorzy4
addikt
válasz
Gaborpecs #5111 üzenetére
Nekem van egy-két ilyen programom, de ezekkel pont az volt probléma hogy nem egyszerűen pannonosak voltak hanem csak a saját sim kártyájukat fogadták el és ezen semmilyen kódgeneráló nem segített. Tulajdonképpen mintha nmt telefonod lenne, nem tudod semmire használni. Persze lehet hogy a te példányod nem ilyen, meg kell nézz ni.
-
zorzy4
addikt
válasz
pszili8 #5100 üzenetére
Gondolom az ár szempont. Csak én úgy vagyok vele hogy legalább 3 évre veszek már telefont, és akkor én akarom kibontani először. És használt telefonnál az akkut nem tudod felmérni.
Most vettem vissza zárható uzsonnás tasakokat a telefonoknak. így hozom majd találkozóra azt a kb 50db-ot. -
pszili8
aktív tag
Volt a családban egy Sonyericcson T610-es hullám,5-6db volt a családban.Fater 79k-ért vette,keresztanyám 40k-ért,én 30k-ért,kereszttesóm 26k-ért.Ez mind új volt a vodafonnál,ment lefelé szépen az ára,végül 10k-ért adtam el.Ja és ez volt a leghosszabb ideig használt telóm,2 év,de most 2hónapot nem bírok ki 1 mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged