Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
ja, amugy megjött a fekete dokkoló a 8850-hez.
Bepe kolleának üzenem (aki amugy eltünt, csak átmenet volt a retro imádat
), hogy nem, nem zöldes, fekete az kbsztt dokkoló
-
meroly
veterán
-
ligeti8
csendes tag
Ksparrow : Nagyon "baba"...
A 8800 akku valószinüleg cellás...
8250-re létezik magyar szoftvercsomag, nagyon egyszerűen le tudd ellenörzini hogy buher e, ha ugyanis a csillag kettős kereszt 0000 kettős kersztre nem nsm-3dx jön ki hanem mondjuk a 8210 kód megfelelője akkor össze férhetetlenség szokott lenni.
-
Pastika
aktív tag
válasz
KSparrow #5690 üzenetére
Lehet replica volt mint az carbonom
A black sapphire pedig nemhogy elmegy, hanem gyönyörűDe az igaz, hoyg a Gold Artet az nekem is nagyautósfuxoskopaszértelmiségi honfitársaink kezében tudom elképzelni leginkább. Sajnos sok 8xxx-et láttam ilyen emberek kezében vmilyen szinten sztereotípia kialakult bennem.
-
meroly
veterán
válasz
Stimpy001 #5656 üzenetére
Hát én se sokat jósolok annak az akkunak. Én is ilyen akkuval vettem a 8800-m, aztán gyorsan vettem egy eredeti sirocco vadi új akkut, azzal elvoltam egy évig. Majd a második körben már egy utángyártott 800mAh-sal használtam, az is jó volt.
(#5683) KSparrow: képeket azonnal!
Az Arte alapból nem túl szép sztem, a legszebb a .... nem mondom, úgyis tudjátok
-
Stimpy001
aktív tag
A metrón ma hazafele jövet a mellettem ülő csajszi egy Golden Arte-t húzott elő a zsebéből és azt nyomkodta. Majdnem kiesett a szemem...ilyet megvesznek emberek?
Kétségtelenül a leggusztustalanabb teló amit valaha láttam...egyszerűen ocsmány! -
KSparrow
őstag
hjajj..
most hogy nézem, milyen telefonok is vannak az asztalomon: Philips Ozeo, Motorola 7200, és Nokia 6800, 3200, 6220 rá kellett jöjjek, hogy a 6220, a 3200, és a 6680 tervben volt régen is. azaz akartam egyet. most megvan mindhárom egyszerre. és ezeket használom. nem hiába, tart még a szerelem, (akkor is első látásra volt). a 6220 ma kapott rózsaszín fóliás előlapot. szép lett, közkeretet kéne cseréljek (kameraplexi és hátlap-gomb szorul cserére) ja meg mellettem a falon lóg szögre felakasztva egy Ericsson R310s.
meg az ericsson fölött a polcon sorakoznak a Dummyk, így sorban: 7390, N71, 2300, 6510, 7600, Sony Ericsson W890i, Nokia 3660, és egy Igazi Sagem mc 939, illetve Nokia csipogó.
-
Magnum_
nagyúr
ha tud vmelyötök Bp-en albérletet, dobjon rám egy privit. köszi
-
Pastika
aktív tag
Lemaradtam egy 8210 licitről
Elvitték előlem
-
-
TokLac
senior tag
Mai napig bele vagyok zúgva egy T39-be. Volt egy de nagyon rossz állapotban volt és eladtam. Egy ilyet talán érdemes lenne bevállalni: [link]
De csak ha minden porcikája eredeti.
-
KSparrow
őstag
sajnos nem leadtad, hanem el..
mindenesetre tudhatod, hogy nálam jó helyen van, dokkolóban. egy kérdés: a magyar nyelv ezen mennyire buhera? mert enyémen van, és nem tudja jól kezelni az akkuról az energiafelvételt. híváskor, vagy bekapcsolásnál hálóra álláskor, ha nagyobb löket kell neki, kikapcsol. ez ic, vagy szoftver? ja, nekem is kéne egy előlap, mert az enyém nagyon gány. akármilyen jó, csak ne legyen hót kopott, mint az enyém.
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
Pastika #5665 üzenetére
Nem is emlékszem mikor lett meg az első, de nem most volt
Nagyon-nagyon nehezen de azért lehet beszerezni előlapot hozzá, naponta átböngésztem 6 ország eBay oldalait, megmozgattam minden szálat, de megérte!Az utolsónál előbb volt meg a gyári előlap, viszont telefont az istenért sem találtam hozzá. De uton van az utolsó is! Alig várom hogy együtt lássam őket!
Pastika: Melyik színben lesz neked? -
TokLac
senior tag
Üdv!
Vettem nagyon olcsón egy remek állapotban lévő Ericsson T65-öt 1600FT-ért, hozzá új eredeti elő-hátlapot plusz gombsort. A teló olyan mint ha új lenne. Viszont, külföldi sim lock van rajta. Hogyan tudom azt megnézni hogy milyen ország szolgáltatójának a zárja van rajta? És van-e hozzá feloldó kód? Köszi aki segít, akár privátban is!
Plusz van egy jó kis 8310-em eladó: [link]
-
pszili8
aktív tag
válasz
Stimpy001 #5662 üzenetére
Feldugod a töltőre 12-16 órát(ki mit mond) az első 3-4 töltést ilyen hosszúra kell venni!Lehet hogy az akksi a 3. töltésre jó lesz.Azt írják hogy az akku a formázás befejeztével éri el maximális kapacitását.Egyébként hiába veszed újan az akkut ha 3-4 éve ott rohad a boltban.Amikor ilyet játszanak az akkuk akkor azok általában nem javulnak meg.
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
Pastika #5660 üzenetére
Nokia 8250
Emlékszem régebben teljesen meg voltam őrülve ezért a telefonért, az összes neten fellelhető kép le volt mentve a gépemre, szinte naponta nézegettem a gsmarenán az adatlapját.
Most 10 évvel később úgy néz ki meglesz az utolsó színvariáció a gyűjteményből. Addig nem is akartam képeket felrakni amíg meg nincs mind az 5 gyári színben. -
Stimpy001
aktív tag
Nekem is lenne egy kérdésem. A minap vettem a 8800-hoz egy scirocco akksit (BL-6x), és nagyon érdekes dolgokat produkál. Nagyon hamar feltöltődik (kb 35-40perc), és bírja kb fél napig, egyik pillanatban fullon van az akksi csík, majd hirtelen kiírja hogy üres az akksi és kikapcsol. Ha ezután kiveszem az akksit, visszarakom akkor bírja még fél napot szinte 0 használat mellett. Az akksi vadiúj, lehet hogy formáznom kellene? Hogyan a legcélszerűbb ezt megtenni? Gondoltam arra is,hogy töltő nem jó, milyen töltővel kellene hivatalosan tölteni?
-
Pastika
aktív tag
Végignéztem a Nokia ázsiai oldalait, és én sehol sem találtam meg a 8855-öt.
Van ott 8250, 8850GE, de a 8855 sehol. Melyik ázsiai országban forgalmazták ezt hivatalosan
-
SyntaxeError
tag
Sziasztok
Kérem akinek van nem színes kijelzős motorola telója szép állapotban eladó jelezze mert érdekelne.
Kösziiii
-
KSparrow
őstag
köszi! sajnos úgy tűnik, hogy a tervem, miszerint a másik oldalról visszatolom egy másik csavarral (mint pl egy 5110 hátulján a kicsi arany csavar) nem fog bejönni, mert szervizben azt mondták, hogy a másik vége fedett (mint pl egy 3410 közkereténél). sztem így marad. nem akkora gáz, megtartja ez így is. jobban kell vigyázni.
de az ötletet kösz, majd megkérdezek egy órást is.. -
pszili8
aktív tag
-
twine
veterán
Épp a napokban linkelte valaki a német e-bay-t egy dobozos 8850-el! Durván 16 rugó volt átszámolva....,azt hittem magam alá piszkítok hogy ilyen is van
Sajnos már lejárt volt....
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
KSparrow #5618 üzenetére
Köszi a gratulációkat, sajna még jópár hónap kell hogy elérjem azt a szintem ami a "reboot" előtt volt
KSparrow: Az egy Nokia 3530 [link]
Minolta, Pastika: eBayről rendelem a tartókat, tizesével vagy huszasával lehet venni, egészen pontosan innen: [link]
Én még 14 USD-ért rendeltem, ha jól látom kicsit drágább lett. -
ligeti8
csendes tag
Gratula a gyüjteményhez !
Az én swapjaimnak van előlapjuk, akkujuk.....
-
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8 #5626 üzenetére
Guglival keresgéltem kicsit és ezt találtam Ha szerencsém van akkor ez az érintőplexi kell bele.Aránylag olcsón meg is úsznám
-
zorzy4
addikt
A felességem ma lezúzta a 7360nát. Már így is a második ház volt rajta, de most a középrésznek is vége. Olyan aranyos volt, azt hitte, hogy leveszek egyet neki a gyűjteményből
"De hát annyi telefon van itthon!!!"
-
Pastika
aktív tag
[link]
Ezt láttátok már? -
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow #5618 üzenetére
Köszi,
Jövőhéten utána érdeklődök,mennyi lenne bele egy új fólia.Így is lehet használni,mert csak azon a kis részen nem működik a ceruza,meg ott van a navigomb,de csak nem ugyan olyan...A csavart meg kiszedni szerintem csak úgy tudod,ha megfúrod.Más ötletem nincs
#5617) Stimpy001 Gratula a gyűjteményhez,szépek nagyon
-
KSparrow
őstag
NAGYON SOS!!! akkor mit lehet csinálni, ha a 6800 kihajtó fülén jobb oldalt (elfordítva a felső oldala) a csavar beletört? mmint a feje konkrétan leszakadt. a menet meg benne van. ugyan tart, meg a működést nem befolyásolja (azaz nem esik le a flip, és vele együtt a qwerty fele, de sokkal könnybben hajlik, és ha mozgatom, akkor a fele a flipnek kimozog). mmásik csavar nem megy bele, de ezt valahogy ki lehet műteni belőle? nagyon szar!!! egy kis piszkot akartam kiszedni, de a csavarnak már alig volt feje, és amikor megmozdítotttam( tuti jó irányba, már reflexből megy, és nem is erőltettem) megszaladt a cs.húzó, és kiesett a csavarfej...
és ezek mind felváltva vegyesen akárhogy...
jó persze nem akkora gáz, a teló ugyanúgy használatban marad, ma is tokba volt, és marad is, csak szar tudni, hogy csak a fele tart. na meg ha ez ilyen volt, a másikban se bízom túlzottan.... -
fullextra
tag
8910i szürkében, vagy feketében szebb?
-
zorzy4
addikt
Stimpy
A tartók honnét vannak és menyi volt?
-
KSparrow
őstag
az az, hogy vane egy halom raktáron, (elő) hátlap nélkül, és arra vár, hogy ha a júzernél megmurdel egy telefon, akkor nem állnak neki forraszgatni, hanem gariba cakli pakli hozzád vágnak egy másikat.
Csoda: az érintőnek két része van: egy kijelző és egy fólia. ha a fólia meghal, akkor annyi. lehet h lehet cserélni, nemtom. olyasmi elve van am., mint a kijelzőnek, a csatin megy a jel, és a területen (képernyő) mint egy derékszögű koordináta rendszerben jön a megfelelő kép. ugyanez az érintőnél, csak ott 2 réteg cucc van, és ahol összeérnek, annak a "koordinátáit" küldi a panelra. pont fordítva, mint a kijelzőnél.
Stimpy:
a 2300-val átellenben. (a t68 mögött a 6650 sorában) az a 3510i amcsi tesója, nem? -
csoda120
aktív tag
Ma reggel megkaptam a 7710-eket.
Minden szép és jó,hihetetlen dúúúúrva telefon!DE van egy kis bibi
A magyar menüs jobb alsó sarkánál olyan 2cm-re a kijelző szélétől végigfut egy "karc". A kijelző nincs betörve,de azon a részen a ceruza nem illetve félre megy.
Ezekhez az érintősökhöz annyira nem értek,sőőőt egyáltalán nem.Mi lehet a gond?A kijelző előtt van valami fólia és az lehet megszakadva?SOS
-
ligeti8
csendes tag
Tudnék esetleg szerezni swap -os 6230i-t...
Érdekelne esetleg valakit ? 35 euro -
Magnum_
nagyúr
új ár a 8800-án. 5.000,-Ft.. a billentyűzet alja is eltört. postaköltséget állom.
-
tolts.hu
őstag
hű, fogtam ma a kezemben mátrixos "banán" Nokiát!
NOKIA 8110
-
zorzy4
addikt
Egy ismerősöm szólt, hogy van egy ericsson 197 eladó. Null perces dobozos 15000ft-ot kér érte, de biztos lehet alkudni. Megígértem neki ezért beírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- Bestbuy játékok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- E-roller topik
- Képregény topik
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest