Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KSparrow

őstag

válasz boxee #37805 üzenetére

Szia!
    Sajnos az valóban, vagy szoftverhiba, vagy van egy mikrorepedés a többrétegű főpanelben, ami miatt nem indul. Garanciális szerviz általában főpanelt cserélt. Nekem 3410-re ajánlották, de addigra megvolt az új telefon, visszakértem, és így megvan még a legelső telefonom valaha. Neked azt tudom javasolni, nézz egy üzemképes romos állpotút, és építsd át. ezzel foglalkozni nem éri meg.

(#37806) stufen2:
    7310 SN típushiba, hogy a 789 gombok nem mennek. És nem a fólia a hibás. Valami elszállt a panelon. Javítással nem foglalkoztam, a panel elfér így is a telefonban a gyűjteményben, amíg nincs jobb. Ha nem lesz, akkor meg ez van. sajnos. de egy 6700 nem beszerezhetetlen, vagy akkora nagy kincs :) Nekem is van egy, alig van benne használat, dobozos, és melegszik.

(#37807) cocka:
    Sajnos Quailstorm jól írja, már nincs wap támogatás. próbáltunk volna mi is valamit a Mobilmementókkal összehozni, de egyik hazai szolgáltató se tudott segíteni.

(#37814) novinyul:
    Láttam olyan 7110-est, amit átépítettek, hogy a világítás passzoljon a Golf műszerfalához. valahol még meg is van elvileg.
    Amit utáltam, az a 6510. az a kék szín bántotta a szemem. messziről szép volt, de olvashatatlan.

(#37816) FoxiestFox:
    RGB-t lehet azért nem tettek bele, mert sokáig hiába volt LED, nem volt olyan ereje, mint ma. A korai nyomógobos telefonoknak, pl Benefon Max (/vagy City, ki hogy hívja) minden gombja alatt van egy LED. és még úgy is halvány. A 2600 gombsorát meg össz-vissz egy darab LED világítja be. RGB LED (Samsung értesítési LED-et nem számítva tudtommal 2008 körül jött be, 7610 SN és 7900 Prism telókkal.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés