- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
--HARDCORE-- #37128 üzenetére
Az odáig oké, csak a meglévő telepítésem sérülés nélkül nem lehet átvinni. Én az újratelepítést akartam elkerülni, XP még Haswellen is megy gond nélkül. Viszont nekem csak az a célom ha XP kell, hogy 2000 körüli fosjátékok, meg a már beállított letesztelt telefonbaszkurálás menjen és ne kelljen soha többé szenvedni vele. Arra meg bőven jó a C2Q.
Jelen pillanatban a Dell 3010-et bármikor le tudnám cserélni szívfájdalom nélkül, a C2Q gépről nem mondható el, mert túl sok meló volt vele, meg 4TB belső HDD 6 oprendszer...
Viszont "bagóért" van mellette egy erőmű, ami már munkára is meg gameplayre is kellett. Párhuzamosan be lehet kapcsolva kétféle rendszerrel két gép egy asztalon, új gép pici helyet foglal, monitor bemenetválasztós. Nem bántam meg ezt a nem szokványos megoldást egyáltalán.Az i5-3470 meg az L5420-nak több mint dupláját hozza, úgyhogy én nagyon örültem
Sajna G41-es a lapom, 1333 FSB mellett húzni nem lehet. Viszont cserébe 50W TDP. Celeron E3200-nál sokkal jobb volt, így is megérte anno.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Keresem ezt a könyvet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest