Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• quailstorm

félisten

válasz --HARDCORE-- #37128 üzenetére

Az odáig oké, csak a meglévő telepítésem sérülés nélkül nem lehet átvinni. Én az újratelepítést akartam elkerülni, XP még Haswellen is megy gond nélkül. Viszont nekem csak az a célom ha XP kell, hogy 2000 körüli fosjátékok, meg a már beállított letesztelt telefonbaszkurálás menjen és ne kelljen soha többé szenvedni vele. Arra meg bőven jó a C2Q.

Jelen pillanatban a Dell 3010-et bármikor le tudnám cserélni szívfájdalom nélkül, a C2Q gépről nem mondható el, mert túl sok meló volt vele, meg 4TB belső HDD 6 oprendszer...
    Viszont "bagóért" van mellette egy erőmű, ami már munkára is meg gameplayre is kellett. Párhuzamosan be lehet kapcsolva kétféle rendszerrel két gép egy asztalon, új gép pici helyet foglal, monitor bemenetválasztós. Nem bántam meg ezt a nem szokványos megoldást egyáltalán.

Az i5-3470 meg az L5420-nak több mint dupláját hozza, úgyhogy én nagyon örültem :DDD
    Sajna G41-es a lapom, 1333 FSB mellett húzni nem lehet. Viszont cserébe 50W TDP. Celeron E3200-nál sokkal jobb volt, így is megérte anno.

Új hozzászólás Aktív témák