Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dlink321b
csendes tag
Sziasztok ! Milyen szerrel érdemes tiszítani a telefon kijelzőjét
? Mivel eléggé zsíros a kezem (Faggyútúltermelés) , televan már újlenyomattal.A válaszaitokat utólag is köszönöm! -
Dlink321b
csendes tag
válasz nokiauser #37148 üzenetére
Erről jut eszembe hogy annak idején hallottam olyan telókról amiken valami funkciót aktiváltak és egyéb frekvenciákra is rá tudtak mászni persze gondolom nem legálisan. Erről tud valaki mondani valamit hogy mellyek voltak ezek a telefonok és mit csináltak velük.???Köszönöm
-
Dlink321b
csendes tag
Nekem is volt E6 -om de tönkrement az érintője a zsebembe, Amit nem csíptem benne hogy nem lehetett teljesen függetlenül használni az érintőtől, mivel visszalépés gomb nem volt rajta csak a kijelzőn.
-
Dlink321b
csendes tag
válasz hitman77 #38106 üzenetére
Nem szoktam sürűn telókat szerelni , de szerintem bármi lehet: Lehet nem érintkezik az akksi normálisan és ezért ha mozgatva van kikapcsol, nézd meg a tüskéket , érintkezőket , hogy rendben vannak- e nem koszosak -e vagy nincsenek -e benyomódva? Akkor lehet hogy az akksi cella hibás , lehet hogy a teló tele van porral, kosszal ami eseteleg néha rövidre zárja a kapcsolót ki kell tisztítani .Lehet kapcsoló probléma vagy alaplapos( esetleg szoftveres ?).
-
Dlink321b
csendes tag
Sziasztok . Nokia Asha 210 Black -hez keresek magyar nyelvű firmwaret (RM-928) (059R910: RM-928 EURO_B2_BLACK_HUN_HU) vagy olyat amiben választható magyar nyelv is. A neten csak olyat találtam amiben csak angol és más nem magyar van , végül is működik azzal is . csak gondoltam hátha valakinek megvan . Ha valaki tud segíteni ezügyben kérem írjon privátban. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest