Hirdetés
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
válasz
Magnum_ #3623 üzenetére
@Saint_: Kedves Saint_!
Nem tudom, mivel érdemeltem ki ezt a kedves stílust, én úgy gondolom, hogy én az én hozzászólásomat teljes mértékben korrektül fogalmaztam, és senki számára sem bántó módon (a "kinek mennyi idő alatt érkezett meg" dolgot, és azt, hogy az engem nem kéne, hogy befolyásoljon azért írtam, mert ugye a kútba sem ugrassz bele te sem, csupán azért, mert más beleugrik...). Ugye átjön a hasonlat? A mártírt meg végképp nem "játszom", azt hittem, hogy ebben a topikban ezeket a dolgokat is ki lehet tárgyalni, mivel a retro teló beszerzése hozzátartozik a retro teló birtoklásához. De ezek szerint tévedtem, bocsánatot kérek, hogy merészeltem írni, többet nem fordul elő...
P.S.: nem unatkozom, most értem haza a munkahelyről, eddig ugyanis dolgoztam. De úgy gondolom, hogy ez magánügy, hogy kinek, mikor, mennyi szabadideje van, és mikor írogat, én sem vonok mást kérdőre ez ügyben.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Synology NAS
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Automata kávégépek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro,
- Eladó Betaflight Meteor75 teljes szett
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest