- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
válasz
grabber #2876 üzenetére
Azt csak érzed, hogy üveg-féleség. Ha üveg (vagy féleség) lenne, akkor nem karcolódna a kijelzője, lásd: Samsung M110, Nokia 8800 sorozat, iPhone sorozat, Sonim sorozat asszem', stb. Bár vannak olyan barbárok, akiknek ezeket a karcálló üveg kijelzőket is sikerül össze-vissza karistolniuk...
-
zombinyul
addikt
válasz
grabber #2876 üzenetére
Értem,de szerintem gyakorlatilag lehetetlen,hogy működjön a dolog
Most Csak azért is kipróbáltam a dolgot egy V640-esem(az is "üvegféleség),ott sem jött be.Annak vagy valami féle nagyon gyengécske polírozás kell,vagy új előlap
Sajnos ilyen olcsóbb dolgok nem működnek,mint a fogkrémes megoldás,pedig jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LED világítás a lakásban
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Windows Insider Program
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- SkyShowtime
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest