Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aDM|RaL^
őstag
Rég nem írogattam ide, mármint a fórumba. : )
Csak megláttam most ezt a topikot, és kedvem volt írni.Én egy Siemens M35i-vel kezdtem a pályafutásom, amit nem egyszer vágtam földhöz, és összesen kétszer cseréltek garanciába ez miatt. Érdekesség volt akkoriban, hogy egy idő után félig néptelefonná vált, mert a westel/T, akciózta, csak más elő és hátlappal, kékes féle volt az, és egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy nem utángyártott volt, és a telefon megőrizte az ütésállóságát.
Én mindig sárgát akartam, de egy vodás szürkém volt.Ezek után egy T300-am volt, legalábbis erre emlékszem legközelebb, külső kamerát is vettem hozzá.
Elég érdekes volt.
A következő egy T610 volt, amit fényes nappal loptak el tőlem, kicsit meggyepáltak varsóban az utcán.
Ezután nem volt kedvem drágább telefont venni, egy Alcatel mellett döntöttem. Esküszöm nem csalódtam benne, bírta az ütést vágást. Legjobb.Volt még itthon: 1610, 2110, Alcatel One Touch Max... és hasonlóak... : )
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest