- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
válasz
Rav3n02 #2392 üzenetére
Örülök,hogy tetszik és leköt
Jelenleg 20-30db telefontól megválnék,ha valakit érdekelne.Olyanoktól amiből 2-3-4db is van...Ha valakit érdekel akkor írjon PÜ-t.Olcón adom
#2393) meroly Én kibírom telefon nélkül.Például ha otthon kint vagyok akkor soha nem viszem ki a teleont,mert félek,hogy leejtem összetöröm,meg általában koszos a kezem és úgysem fogdosnám.
#2402) Rav3n02 Az komoly lehetett
#2406) Stimpy001 6340 nagyon szép
(#2414) KSparrow Egy 9110-el lehet,hogy én is meg fogok küzdeni 2-ből kellesz egyet összeraknom.9210-emhez szerencsére nem kellett hozzá nyúlnom,Tökéletes állapotban van.Egyedül agyilag nem stimmel vele valami,mert videót,MP3-at nem játsza le pedig a lejátszó programok rajta vannak
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Villanyszerelés
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Microsoft Xbox Series S 512GB Játékkonzol + kontroller+ gyári doboz+számla+ 2-ÉV EURONICS GARANCIA!!
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Alpinestars GP PLUS R V3 LEATHER JACKET RIDEKNIT (48-as méret, 0km-es!)
- Denon Ceol Piccolo mini hifii (Spotify stb. is), fekete
- Nintendo Switch 2 + Mario Kart World + Gyári tok + Gyári Joy-Con Wheel Pair (4hónapos!)
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest