- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
gyerekek, T29 ennyi volt. megadta magát... reggel kezdődött, egész éjjel töltőn volt, nem töltött semmit, be se kapcsolt. délután elkezdett tölteni, 10perc után befejezte, szintén nem lehetett bekapcsolni... fél ora mulva megint töltöre dugtam, elkezdett tölteni elvileg, bekapcsoltam, rajta hagytam 10percet, emgint kikapcs... ujabbfél ora eltelt,vissza töltöre, bekapcs, de semmi töltést ne fogadott,lehuztam töltőről és kb fél perc mulva lemerült, pedig elivleg töltött... majd vissza töltöre, percekig semmi, majd elkezd tölteni, 10perc mulva leáll... szerintetek?????
lehet, hogy van egy makulátlan állapotú T29, ami alkatrésznek eladó 2.000Ft-ért?
ennyi volt, maradok a nokiánál. (mármint a régieknél... de nekem ez kell
)
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Peugeot, Citroën topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest