Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
válasz
meroly
üzenetére
Nem white, teljesen króm az egész, de nem gyári, utángyártott cucc, itt vettem hardveraprón 3000 hufért, de én még nem találkoztam ilyen jó minőségü u.gyártott cuccal. Teljesen egyedi
az egyetlen fájó pont az a keret, azt majd kell szereznem egy újat. Asszonynak vettem, használta egy ideig, de rájöttem hogy nő kezébe nem való egy ilyen kincs, kap helyette egy nokia 100-ast

Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- G.Skill Ripjaws S5 32GB 2x16gb kit 6400mhz CL32!! GARI: 2026.06.-ig.Alacsony profilú,hütőbordás!
- WD 480GB Greene SN350 (WDS480G2G0C) M.2 2280 NVMe PCI-E3.0 x4 SSD
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
az egyetlen fájó pont az a keret, azt majd kell szereznem egy újat. Asszonynak vettem, használta egy ideig, de rájöttem hogy nő kezébe nem való egy ilyen kincs, kap helyette egy nokia 100-ast