- Meggyi001: Kuponok....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
válasz
Gaborpecs #20700 üzenetére
Persze ez érthető, és gyönyörű a gyűjteményed.
Én meg úgy vagyok vele, mivel ritka telefonokat gyűjtők, amikből általában nem jön kettő egymásután, lehet akár kettétaposva, ha nincs belőle szebb. Ezekből nem lehet válogatni, mint pl 3310esből.Gond nélkül vettem meg egy olyan ericsson a3618ast, amin egy épp alkarész nincs, már amenyi alkatrész van rajta benne, aztán pár év múlva a vaterán találtam egy szinte karcmentest. De ha bárki hoz nekem egy pl samu n400at bármilyen állapotban, meg is vettem, megfelelő áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- OLED TV topic
- VGA kibeszélő offtopik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Linux kezdőknek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- Dell Latitude 7490 i7-8650u / 16gb ddr4 / 500gb ssd / Magyar Bill /jó akku / töltő
- Xbox Seris X eladó ( GARANCIÁS )
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest