- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi290
aktív tag
a minap sikerült felélesztenem a régi telefonokat: nokai 3650 ,3310 meg egy olyat aminek nem tudom a számát,de nagyon gagyi. ugye ezeknek még vastag töltője van,és az nem akarta tölteni a 3650-et.van itthon egy állandó használatban szintén egy egyszerű teló amibe pont az akku megy ami a 3650-be de már vékony töltős.próbaképp belepróbáltam,ill.hogy fogja-e tölteni amit eddig nem tudtam tölteni és töltött.tisztáznám hogy a vastag töltő nem rossz,mert a 3310-t töltötte.szerintem valami baj az akku-val lehet.lényeg hogy működik mind a 3 teló.
3310-en cseréltem középső borítást,törött volt és volt nekem itthon még régebbről.ennyi év után is még működik.
most a siemens mc60-at akarom életre kelteni,csak ahhoz meg nem tudom hol a töltője...
az lesz a gond hogy megtaláljam
a SE T610-es az már olyan állapotban van hogy okés,de a SE K750i-m még problémás,nem igen akar világítani a billentyűje...lehet majd ha nagyon unatkozni fogok akkor nekiállok.
utána amit mondjuk én csesztem el ,gaz ez elég új teló,az a SE C905... ezzel lesz mit dolgoznom,és fog is kelleni pár alkatrészt utána rendelnem,csak azok meg igen drágák.ha lesz kedvem dobok majd egy képet,igaz nem sok minden,de ez is valami
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Sharkoon CA-I mini ITX szálcsiszolt alumínium fém ház (festetlen, hibátlan
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest