Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
válasz
üzenetére
Szerintem sincs!Ha a Lokálban sem lehet eladni,linkelni stb,akkor édes mindegy,ha itt maradunk
a,de én nem is bosszantom magam tovább!Fránya szabályok
Amúgy mivel megszünt az aukciós oldalam és már itt sem lehet boltolni,így 7végén kimászok a zsibibe,hátha szerencsével járok
Jahh és,ha ezt is moderálják,akkor biztos megtépem magam!!!Mert, ha megfigyelitek az utóbbi 40-50hsz-nek simmi köze a telefonokhoz és mégis csak engem moderálnak
Különleges vagyok

Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- BMW topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bittorrent topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motoros topic
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a,de én nem is bosszantom magam tovább!Fránya szabályok
Amúgy mivel megszünt az aukciós oldalam és már itt sem lehet boltolni,így 7végén kimászok a zsibibe,hátha szerencsével járok
Jahh és,ha ezt is moderálják,akkor biztos megtépem magam!!!Mert, ha megfigyelitek az utóbbi 40-50hsz-nek simmi köze a telefonokhoz és mégis csak engem moderálnak