- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Köszi, utánanézek.
Megnéztem neten a csabai reptér térképét - már értem, miért szokott pont felettünk rajzani mindenféle sárkány, emberrel a karmában, vitorlázó, sőt ritkán léggömb is (ööö, tudom, nem ez a hivatalos neve, az a kosaras-léggömbös színes izé
) - a ''látvamegközelítési térkép'' egyik pontja épp felettünk van, szóval tényleg lehet, hogy valamilyen ''várakozó légtér'' van felettünk. Hm, pár fokkal jobb, mint ugyanez Feriheggyel...
(Bár ezt a részét is sikerült kikapnom, Zugló rulez)
Ha legközelebb arra jársz, a Schuman metrómegállónál van, ez egy közlekedési csomópont az Európai Bizottság (nagy, ronda, narancssárgás dög) tövében, onnan nyílik a Parc du Cinquantenaire, egy nagy park, és abban van két hatalmas csarnok, ez a múzeum a baloldaliban van, nagy ágyúk állnak előtte.
(Vele szemben pedig egy oldsmobile-okkal és mindenféle régi autóval, versenyautóval telerakott autómúzeum van, abban még nem jártam.)
mod: A múlt havi Aranysasban is volt pont cikk erről a repcsimúzeumról.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Filmgyűjtés
- Automata kávégépek
- Arc Raiders
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
- 16 GB (2x8 GB) G.SKILL AEGIS 3200 MHz
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Megnéztem neten a csabai reptér térképét - már értem, miért szokott pont felettünk rajzani mindenféle sárkány, emberrel a karmában, vitorlázó, sőt ritkán léggömb is (ööö, tudom, nem ez a hivatalos neve, az a kosaras-léggömbös színes izé
) - a ''látvamegközelítési térkép'' egyik pontja épp felettünk van, szóval tényleg lehet, hogy valamilyen ''várakozó légtér'' van felettünk. Hm, pár fokkal jobb, mint ugyanez Feriheggyel...
(Vele szemben pedig egy oldsmobile-okkal és mindenféle régi autóval, versenyautóval telerakott autómúzeum van, abban még nem jártam.)