Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cifu

félisten

LOGOUT blog

válasz Hasaggymeg #3388 üzenetére

Bocsi, először azt kezdtem el írni, hogy azt a helyet szapuld, ahol ezt írták. Aztán átgondoltam, és végül is az állítás teljesen jogos. A legmodernebb vadászbombázója az orosz légierőnek a Szu-34. Ott van Szíriában. Még a megfogalmazásba se lehet belekötni.

A másik oldal, már bocsánat, de a szakmai tájékozatlanságodat tükrözi. A Szuhoj T-10 család eléggé ki van bővülve, ez ugyebár az, ami a Szu-27-essel kezdődött, és ennek alapján kihozták a Szu-30 többfeladatú vadászbombázó családot, a Szu-33 (Szu-27K) tengerészeti vadászrepülőgépet, vagy például a Szu-34 vadászbombázót (ez esetben a könnyű bombázógép talán helyesebb meghatározás, de ne akadjunk ezen fent). Plusz még egy adag prototípust, mint a Szu-35 és Szu-37 gépeket.

Alant írtam, hogy ott van Szíriában a Szu-30SzM-ből négy példány, és a Szu-34-esből hat példány. Ezek voltak bevetésen, és ahogy írtam, a Szu-30SzM-ek a légtér biztonságát felügyelik (régebbi R-27R és R-73M rakétákkal), a Szu-34-esek pedig irányított bombákkal indultak (és néha egy-egy bombát vissza is hoztak) a reptérről. Akkor hol a probléma?

Szerintem ott, hogy rossz helyen nézelődsz forrás terén. Beírod a Google-ba, hogy Su-34 Syria, és ki fog dobni ezernyi forrást. Beírod a Youtube keresőjébe, és számtalan videót fogsz találni róla... (Be akartam rakni egy Youtube videót, de hát a RiOS fórum ezt nem támogatja).

Ugyanez pepitában a Szu-30SzM esetében ([link]).

Szóval nézzük csak. Az orosz légierő legmodernebb vadászgépe a Szu-30SzM. Van róla kép/videó Szíriában? Van. Az orosz légierő legmodernebb vadászbombázója a Szu-34. Van róla kép/videó Szíriában? Van.

Így már talán érted az értetlenségem... :F

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés