- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
Értem én, de ha hozzáraksz még 100 000 $-et, akkor is jóval a millió alatt vagy. A járulékos költségek tényleg SOKKAL nagyobbak, de azért mégiscsak egy ex-combat jet-ről van szó.
F-86 vs. MiG-21: igen, biztos voltam benne, hogy a hajtómű-különbségek miatt a MiG jóval többet fogyaszt, de az arányokra lettem volna kíváncsi. Ill. arra még, hogy egy full tankolás (MiG-esetében) milyen összeg (kb.) és az átlagosan mennyi repülésre elég (utánégetővel, ill. anélkül), ill.
, hogy 1 repült órára mennyi karbantartási idő jön és azt tudják-e Magyarországon végrehajtani?Fennen még érdeklődtem: amikor irányvektorokat közölnek egymással mindenféle gépek, meg földi irányítások, hogyan kell értelmezni például azt, hogy: 093 for 161. Ezek fokok, vagy mik? Világosítson meg, Mr. Freeman!

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, hogy 1 repült órára mennyi karbantartási idő jön és azt tudják-e Magyarországon végrehajtani?