- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frakk
tag
válasz
üzenetére
''Azonos körpálya bejárásához nagyobb sebesség mellett nagyobb centrifugális gyorsulás tartozik.''
''Ki írta, hogy ugyanazon.''
Hát nem én
''Azonos sugárról van szó''
Mért, egy körnek milyen tulajdonsága van még
''Egyébként kérdezd meg a fizika tanárodat, jelek szerint csak az ő szava mérvadó.''
Hát ne vedd sértésnek, de az ő véleményére inkább adok mint a tiédre
. Egyébként a három fizika tanárból aki tanított engem mindegyiket eléggé ki lehetett hozni a sodrából a ''centrifugális'' szó emlegetésével. És speciel a tankönyben sincs szó ''centrifugális'', csakis centripetális gyorsulásról.
''a Newton-törvények ismerete sem ártana.''
Hát ja, tényleg ismerned kéne. Lásd előző hozzászólásom
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Sage BES810 BSS karos kávéfőző
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Űj baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

. Egyébként a három fizika tanárból aki tanított engem mindegyiket eléggé ki lehetett hozni a sodrából a ''centrifugális'' szó emlegetésével. És speciel a tankönyben sincs szó ''centrifugális'', csakis centripetális gyorsulásról.