- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Niquis
aktív tag
Régen volt már az amikor én rajongtam a repülésért, de van még amire emlékszem. És nagyon régen, 1995-1996-ban már napirenden lehetett volna a típusváltás, ha nem vétózzák meg az utolsó percben. No nekem pont ekkorra esett a rajongás csúcspontja
Utána rájöttem, hogy ezekre a cuccokra max a nyálam csorgathatom, és még azt is csak a fotójukra
, szal ez így nem volt már érdekes többé.
Most jön a lényeg: akkoriban volt egy igen hosszú összehasonlító ''megateszt''
a Top Gun-ban, ami az akkori idők legszínvonalasabb hazai ilyen témájú újságja volt. Nagyon részletesen kivesézték mind3 típust(akkor még F18-ról nem volt szó). És megállapították, hogy tulajdonképpen a Gripen nem a legjobb, hanem a legrosszabb választás lenne. Miért is? Elsősorban a sárkány, és a ''hipermodern'' elektronika hibái miatt. Tény, hogy ezen gyermekbetegségek jó részét kinőtte az azóta elmúlt 8 évben, de a katonai repülés terén nem véletlenül konzervatívak. Nem cserélik le az egyik elektronikai ''dobozukat'' azért, mert 3 fps-sel többet megy rajta a tank-detektor
. De, gondoljátok, hogy az amerikai ajánlattal a 70-es évek elektronikáját kaptuk volna az F-16-osokban? Ez a típus folyamatos korszerűsítések révén van ott a toppon. Mondom, nem upgradelik ész nélkül, de lényegében tudja azt, amit a gripen és ami nekünk kell. Ezzel a svéd gép modern elektronikájára hivatkozók eléggé elvesztették a fő érvüket szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bosch GLM 50-27 C Lézeres távolságméró Eladó
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Corsair vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 2400MHz C14
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Utána rájöttem, hogy ezekre a cuccokra max a nyálam csorgathatom, és még azt is csak a fotójukra
a Top Gun-ban, ami az akkori idők legszínvonalasabb hazai ilyen témájú újságja volt. Nagyon részletesen kivesézték mind3 típust(akkor még F18-ról nem volt szó). És megállapították, hogy tulajdonképpen a Gripen nem a legjobb, hanem a legrosszabb választás lenne. Miért is? Elsősorban a sárkány, és a ''hipermodern'' elektronika hibái miatt. Tény, hogy ezen gyermekbetegségek jó részét kinőtte az azóta elmúlt 8 évben, de a katonai repülés terén nem véletlenül konzervatívak. Nem cserélik le az egyik elektronikai ''dobozukat'' azért, mert 3 fps-sel többet megy rajta a tank-detektor