Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kami11
őstag
Igen, a putty-ra gondoltam.
Akkor sajna újra kell raknod az ffp-t, hacsak valaki nem áll elő valami megoldással.
A 4.50-es fw.-hez használd ezt a leírást. -
Már az első lépésnél elvéreztem..... Nem tudok a PUTTY (telnet) programmal bejelentkezni a NAS-ra. Beírom az IP címet, mindent a leírás szerint beállítok. Az OPEN-re klikkelés után megnyílik a leírásban szereplő ablak, de be is záródik szinte azonnal.... Ha az ablakbezárást kilépéskor, sohára állítottam, akkor megjelent a hibaüzenet is: Connection refused
.
Pingeltem a NAS IP címét, ott nem volt gond. -
veze
őstag
-
veze
őstag
az első alkalom, adatmennyiségtől függöen eltart egy darabig mert gyakorlatilag átmásolja majd a nasra ( és ez ugye a hálózati sebesség függvénye) Eközben ne kapcsold ki mert ugy tapasztaltam hogy akkor legközelebb előlről kezdi az egészet, amig egyszer nem csinál egy befejezett tükörképet. de utána a szinkronizálás már csak pár percnyi lesz késöbbiekben
-
veze
őstag
mikor telepited, ezt válaszd:
application (auto-start for everyone)
és akkor menni fog
aztán a nashoz való hozzáférést a faladat létrehozása során add meg
illetve ha felveszed windows alá hálózati meghajtóként a célkönyvtárat akkor a windows alol ugye elérheted jelszó nélkül és akkor a cobian backup is elfogja -
veze
őstag
én ugy csinálom pont az ilyet.. hogy a nas vinyoján lévő célkönyvtárat felvettem totalcommanderben hálózati meghajtóként, aztán letöltöttem ezt
free és tud magyarul is
Ezzel tükrözöm és szinkronizálom a pc-n ( illetve nekem egy másik hálózati meghajtón lévö) könyvtár tartalmát a nas-ra
Okos kis szoftver jól testreszabható és beállítható
ha ugyis a pc meghajtóját akarod szinkronizalni, akkor a pc be kell hogy kapcsolva leygen, arra telepitsd majd fel és ott tudod testreszabni is majd -
veze
őstag
akkor ne tedd most ujra ! (igen az fw-re gondoltam amugy)
probald meg hogy kikapcsoplod a web publishing és media serves statust, akkor mit mutat a memó terheltség..
eszembe jutott valami: én azt vettem észre hogyha a media server be van kapcsolva, akkor egyszer végigolvassa aktualizalja a vinyon fellelhetö media fájlokat és akkor kicsit több terhelst mutatott, aztan ha végzett vele késöbb már nem.
a veti meg.. ott valami gibanc lehet.. ha megvizsgálod akkor hallod érzékeled hogy forog csak nem mutat? gyanítom hogy nem.. különben nem lenne ennyi...nálam még sosem volt ( igaz enyém 210 de ez most ebből a szempontból lényegtelen)
Ha a venti nem megy akkor garancias problem.. -
veze
őstag
nekem igaz 210 van, nem 310 de szerkezetileg meg mechanikusan tök ugyanolyan a panel más benne. és nekem semmi csavar nincs ami fogná..ha fogja valami akkor annak ottt elől kéne látszania aahogy leveszed az elsö takarólemezt. mert jobban nem szétszerelhetö.. legalabbis egyszerű esetben..
de majd megírja más is, akinek esetleg pont 310-e van..
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 lemezes Ghost of Yotei Black Limitált
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

.