Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Hmm, ahogy nézem, akkor a pendrive a ludas
nandris kolléga írta [link]Meg a pendrive-on kéne a mappákban szét nézni, hogy milyen állományok azok amik helyet foglalnak (lehet, hogy a "A befejezetlen fájlok mappája" rész be lett kapcsolva, és ott az alapértelmezett mappa a pendrive-on van).
-
aktív tag
Első körben jó lenne kideríteni, hogy tényleg jogosultság probléma-e, mert nálam quota limit elérést jelzett, aztán ssh-ztam a nas-ra és megnéztem, hogy ami könyvtár jó jogokkal rendelkezik, hogy ahol a probléma volt, ott milyen jogosultságok szerepelnek, mindezt MC alatt néztem meg, parancssorosan valamiért nem tudta nekem listázni a jogokat.
Ha jogosultság probléma lenne tényleg, akkor mondom a többit, hogy nálam mi vált be.
-
aktív tag
Szia,
nálad sehol nem írt quota problémát, nekem hasonló volt, hogy volt még hely, de még is egyik mappámba nem tudott többet tölteni, aztán meglestem a TM online felületét és nekem, ott quota gondot írt, nekem a mappát újra kellett állítani a jogosultságokat, ahogy helyre raktam onnantól gond nélkül tudtam újra több mindent tölteni.
Ha nem quota/jogosultság, akkor nekem más 5letem nincsen, csak saját tapasztalatomat osztottam meg (Medion NAS-on volt gondom). -
aktív tag
válasz
nandris #1000 üzenetére
Köszi, az áthelyezősdít majd ha már nincs más lehetőség meg csinálom
Nálam a félkész letöltések "tárolása" nem volt engedélyezve, ahogy észrevettem úgy a letöltés mappába mentette a fájlokat, de azért kipróbálom, hogy engedélyezem, és a winyóra töltetem a félkészeket (a pendrive-om 2gb-os csak, mást se tudott volna letölteni).
-
aktív tag
A kvóták elméletileg felhasználókhoz van kötve, és nem könyvtárakhoz.
Illetve valamit kipróbáltam, és úgy néz ki, amit root ként hoztam létre mappát azzal van neki gondja, de fogalmam sincs, hogy tegyem át:root@NAS-SERVER:/i-data/md0/torrent/download# ls -l
drwxrwxrwx 69 admin nsa220 8192 Mar 20 19:01 _ FILM
drwxrwsrwx 6 admin root 154 Mar 19 14:31 _ LearningLanguages
drwxrwxrwx 10 admin nsa220 4096 Feb 1 18:24 _ SOFTWARE
drwxrwxrwx 14 admin nsa220 4096 Feb 5 00:37 _ ZENETesztelés képpen most a FILM-ek mappá kezdtem el tölteni, és ott megy szépen, megpróbáltam a Learning mappába töltendő dolgot indítani, és ott egyből szakad, és quota-ra panaszkodik.
-
aktív tag
Amit én eddig néztem minden jogom meg van, törölni is tudtam, elég sok giga adatot már letöltöttem, és olyan mintha egy mennyiség lenne beállítva, amit nem léphetek túl, de ennek nyomát sem látom, ha egy kevés adatot letörlök abból a mappából, akkor megy tovább, míg el nem éri a maximáis quotát, amiről nem tudom, hogy lehetne változtatni :S
Kipróbáltam a linket, de a jelenség továbbra is fenn állPicit még próbálkozok, olyan mintha a Medion rendszere nem engedné, de azt meg nem tudom, hogy mit lehetne tenni, hogy engedje át
-
aktív tag
Sziasztok,
valaki tud nekem segíteni, hogy mit hogyan állítsak be, mert quota probléma lépett fel a Transmission-nál (a második megoldással volt csinálva a leírás, illetve ez egy Medion NAS)
Error: Disk quota exceeded ...
Próbálkoztam a quota parancsokkal, de semmit nem adott, lehet, hogy én csináltam rosszul, de nem vagyok egy linuxos guru
Segítséget előre is köszönöm
Lekérdezést próbáltam azt hiszem, ez alapján nincsen bekapcsolva ott, de még is TM nem tud letölteni, és a fenti hibát dobja
root@NAS-SERVER:/i-data/md0/torrent# quotacheck -u download
quotacheck: Mountpoint (or device) /i-data/dba17347/torrent/download not found or has no quota enabled.
quotacheck: Cannot find filesystem to check or filesystem not mounted with quota option.
root@NAS-SERVER:/i-data/md0/torrent# -
aktív tag
én a Medion-omra a leírás szerint tettem fel a dolgokat, csak az új csomagokra (txz) kellett oda figyelni, a lépések szinte megegyeznek.
Megjegyzem, hogy én se vagyok linux guru, nem is ismerem a rendszertNekem az egyetlen gondom, hogy a Medion-ban másabb változók is vannak, ami miatt vannak kisebb inkompatibilitási gondok, de eltekintve jól megy, kisebb fagyások vannak, az a hálózati vezérlő miatt, ha sok a kapcsolat, akkor elérhetetlenné válik, és akkor jöhet a reset a NAS-nak
Van egy parancssoros nyers leírásom, hogy mit, hogyan csináltam, de nincs komment mellé, ha kell elküldhetem
-
aktív tag
A FFPStick-2012-01-31.zip az a FFP0.7-es verzió már, és ami a leírásban van, az meg a régi 0.5-höz van, és az nem jó a 0.7-hez.
A 0.7-hes verzió már csak a txz csomagokat kezeli.
FFP-stick [link]Nem vagyok benne biztos, de talán a NAS-odhoz az arm verzió kell, és ha igen, akkor így kell elvégezni a lépéseket:
wget http://downloads.zyxel.nas-central.org/Users/Mijzelf/FFP-Stick/packages/0.7/arm/libevent-2.0.16-arm-0.txz
wget http://downloads.zyxel.nas-central.org/Users/Mijzelf/FFP-Stick/packages/0.7/arm/transmission-2.42-arm-0.txz
wget http://ffp.inreto.de/ffp/0.7/arm/packages/curl-7.21.4-arm-1.txz
funpkg -i curl-7.21.4-arm-1.txz
funpkg -i libevent-2.0.16-arm-0.txz
funpkg -i transmission-2.42-arm-0.txz -
aktív tag
válasz
Anonymus23 #779 üzenetére
Hát ssh-val belépsz és megkeresed a settings.json file-t és abban belehet állítani, én ott állítottam be.
A sajátom itt található:
/ffp/tm/.transmission-daemon/settings.json(#780) Wendelke
Nekem Medionom van, de ott ilyennel nem volt tapasztalatom, hogy adat vesztés, csak olyan gondom volt, hogy tcp/ip kapcsolatok számát nem bírja kezelni rendesen a NAS, és olyankor elszáll a hálózati vezérlő, akkor persze semmivel sem férek hozzá a készülékhez, de a NAS ki-/bekapcsolása után minden rendeben működött tovább, adatok is megvoltak. -
aktív tag
válasz
.:LoMAX:. #776 üzenetére
Bocsi a duplázásért, de lejárt az időm közbe, és eszembe jutott valami
Transmission telepítéséhez:
1.: curl
2.: libevent 2.0.16 (needed for transmission)]
3.: transmission -
aktív tag
Akkor az új rendszert töltötted le (FFP0.7), ahhoz meg a txz csomagok kellenek:
FFP0.7 arm pack (inreto)
FFP0.7 arm pack (Mijzelf által fordítottak)(#775) petya80
a két rendszer végül is össze fonódik, de ssh-val az FFP-hez férsz hozzá.szerk1: Linuxban nem vagyok jártas, így ha valamit nem mondok jól, akkor remélem javítanak
szerk2: amúgy nekem ez a rendszer fut már 25-ödike óra, Mijzelf-vel beszélve, akkor adta oda nekem az első nem publikus változatot, és próbálgattam a Medion NAS-omon, de jól megy a Transmission, nem volt hiba a telepítésnél
-
aktív tag
-
aktív tag
Sziasztok,
kis segítséget kérnék, hogy van-e vkinek vmi ötlete, csak linkelek, nem akarom végig copyzni
[link]
annyi, hogy nekem egy Medion P89626-om van, és erre szeretném telepíteni.
Előre is köszönöm a segítségeket/5leteket
Új hozzászólás Aktív témák
lo Transmission torrent kliens telepítése ZyXEL NSA-210-re
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest