Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
A szerviz témához szólnék én is hozzá. Nekem behalt az elsőn a kijelzős és elvittem a Sugárba ahol azt mondták, hogy csak 1 hét múlva lesz készülék. Nekem kellet a telefon és hála égnek a kijelző is vissza jött. Másnap megint meghalt a kijelző és bevittem a WestEndbe ahol azonnal adtak helyette egy újat.
Azt nem is értem, amit valamelyikőtök írt előttem, hogy nincsen olyan amit cserébe adnak csak új van ... más el sem fogadnék csak újat! A ZTE mobilokat nem javítják csak cserélik. Én tuti csak olyat hoztam volna el ami dobozos, bontatlan.
Szerintem érdemes körbekérdezni a helyi üzleteket, hátha valahol máshol van még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- Metal Gear Solid Delta: Snake Eater teszt
- PlayStation 5
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest