- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBG
senior tag
- mert elvileg 4.1-től támogatja az x86-os procit az android s lehet, hogy nem szívatna itt mindenkit...
Játszunk már itt egy kis messziről jött embert. Ha csak a 4.1-es támogatja, akkor most a 4.0.4-es hogy működik a GrandX IN-en, plusz a Celeron M-es Asus EEPC-n? Nekem ezen a két eszközön fut. Nem lehet, hogy a Google nem támogatja hivatalosan az x86-os architektúrát? Akkor a Motorola Razr I-n hogyhogy egy nemhivatalos Droid fut? Amikor ők hivatalosan is Google játszótér? Nem vagyok büfé a témában és talán éppen ezért ezt a mondatodat nem értem. És tényleg nem kekeckedni akarok csak szeretnék tisztán látni...mert most kissé kaotikusnak tűnik a helyzet...
Ami a hozzászólást illeti....ami meg az eredeti felvetésem...eddig semmi olyan érv nem hangzott el, ami alátámasztaná a Jelly már már Messiás szintű várakozását...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Sorozatok
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Battlefield 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest