Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• atillaahun

veterán

(#7123) w333
    Nekem eddig max 650 MB szabad RAM-ot sikerült összehozni, de azt is úgy hogy kidobáltam a rendszerprogramok nagy részét (kb. 20 maradt), plusz letiltottam Autostarts-al az összes felesleges cucc elindulását, és így is csak közvetlenül reboot után van annyi. Szóval azt a 6-700-at nem tudom honnan szedted, de normál uptime-os rendszer alatt biztosan nincs annyi, legfeljebb 200 körül. Bár ez így van jól természetesen.

(#7126) beri95
    Nekem is csinált tegnap hülyeségeket a gyári ébresztő, leszürkítette valamiért a csengőhangokat, és bármit nyomtam neki, nem engedett választani belőlük. Mostanra helyrejött. Szerintem próbálj ki egy másik ébresztőprogramot is.
    Az időt meg néha nálam is beltelik pár mp-be mire frissíti, de ez így volt eddig minden telefonon, szerintem az normális.

Más.
    Tegnap este óta elkezdett nekem is durván fagyni a képernyő bekapcsolgatásokkor, ez már kb. a 4. alkalom. Asszem ennek az lesz a vége, át kell állítsam, hogy csak ébrenlétkor kapcsoljon be a WiFi, mer alvó módba valamitől megdöglik, és viszi a rendszert is.

Új hozzászólás Aktív témák