- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
Keeperv85 #6106 üzenetére
Ez a "bent működő GPS" nekem nagyon zöld... sosem jártam még olyan lakásban, ahol nem a WiFi volt a max. pontosságot jelentő helymeghatározás! Miből vannak a falak Nálatok?
Fentiek szerint leginkább azt gyanítom, hogy valami hibás sorozat lehet. Rettentő gyenge GPS antennát sikerült szerelni, ami engem is elért, és pár kollégát még. Lehet, hogy fogna nyomorult, de ha nem vagyok teljesen a szabadban, akkor nagyon gyengén fogja a holdak jeleit, ez gondolom antenna probléma lehet. Autóban, buszon, zsebben a Blade ugyanúgy villámgyors volt, ez meg, ha zsebreteszem, 20m-t romlik a pontossága, autóban vagy működik, vagy nem, de még szabadban sem teljesen biztos. Keskeny utcában, ha összeáll is, hatalmasakat ugrik néha, de ha ott kapcsolom be, össze sem áll.
Nálam a szoftverek nem módosítanak ezen semmit sem. A Gmaps az a GSM/WiFi alapján is beugrik, a "rendes" GPS szoftverek a holdas fixet várják - ez okozhat jelentős különbséget. Mondjuk a Maps is mutatja a pontosságot nagy palacsintával, vagy kicsivel.
Esetleg akinek jó, és akinek nem, nyilatkozna, hogy pl. eredetileg 03, vagy 04 szoftverrel kapta a készüléket? Enyémen már 04 volt gyárilag! Nem a szoftverre gyanaxom, csak a korára próbálok ebből következtetni.
Ha ugyanez a sorozat csinálja a kikapcsolást is, az legalább reménykeltő, hiszen a GPS érzékenysége aligha csere alap. Nem mintha nem ugyanolyanra cserélnék...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest