Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Igen ez igaz, ha az aksikitámasztás nem oldotta volna meg, akkor valószínűleg már cseréltettem volna, de azóta szerencsére egyszer sem kapcsolt ki magától ezért nem foglalkozom vele.

Nem tudom mennyire kezdené el újból ha kiszedném a papírt az aksi alól

Sajnálom amúgy hogy ilyen helyzetbe került a GXI, mert alapvetően jó telefon így ICS-el is, kár hogy sok köztük a hibás darab,
ha ez nem lenne, + kapna JB-t akkor szerintem nagyon sokan megtartanák hosszú ideig.
Bár ez benne volt a pakliban anno mikor vettük, egyrészt a Intel cucc miatt, másrészt hogy a ZTE-nek is ez volt az első inteles telefonja.Csak most hogy ilyen bizonytalan jövője van, nem tudom mi lenne a logikus lépés, cseréltetni így is hogy alapvetően nincs nálam baja, vagy megtartani, és a gari után meghagyni másod telefonnak és venni mást...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro emelt kapacitású 3420mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ha ez nem lenne, + kapna JB-t akkor szerintem nagyon sokan megtartanák hosszú ideig.