Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
djkay
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
na igen nem mind1 hogy hol van az ember
vagy kinél. a skypenál ha megy akkor biztosan nincs gond
(nekem megy vele) -
djkay
senior tag
na igy már én is jártam hogy átakartam másolni aztán letöröltem a telóról de nem volt meg semmi..
sok sikert a recoverhez én nem tudtam

amióta a memoria kártyaolvasoval másolok adatkábel helyett nem szivat. ( nekem is duplázta a mappákat meg sokszor megszakadt a másolás adatkábellal)
ha véletlen azt látod a fotóknál hogy duplázta őket azonnal mentsd le és format kártya. szerintem néha meghülyül a teló vagy ilyesmi
-
djkay
senior tag
válasz
Csapoati
üzenetére
bazi erős napsütésnél nekem is lilás a képe de egyátalán nem zavaró. kisebb árnyékba érve már nem is látszik. a grand x in -em legnagyobb baja h hamar lemerül ( 1 nap ) a telóm sose fagyott még le lekopogom pedig mindjárt egy éves és teli van pakolva minden sz*rral
. 3d-ben lehetne erösebb valamint jo lenne ha lenne rá 4.2-es rendszer. -
djkay
senior tag
pc-telefon másoláskor memoriakártyán nektek mi a tapasztalat? nem szokott megszakadni pár fotó után ? (a rendszerhez csatlakoztatott eszköz nem müködik) probáltam másik kábellel,másik memóra kártyával más gépeken is hasonló jelenségem van
már mióta megvettem. (class10 maxell van most benne 8GB) -
djkay
senior tag
sziasztok!
másoláskor mikor a fotókat huzom át általában hamar megszakad az usb kapcsolat akár hova dugom (aljzat) több kép és video esetén. elöször a memóriakártyára gyanakodtam, de most hogy vettem másikat még mindig fent áll. a telefonra felmásol mindent , vissza viszont megszakad 10-30 kép és már meg is szakad. na több 100 darabnál ez kellemetlen. a memkari már CLASS 10-es sebesesség nemhiszem hogy gond lenne.
Amugy bő fél éves és még soha nem fagyott megvagyok elégedve vele. 3d-ben gyenge, wifi néha nekem is elszáll sajna de csak ha a képernyő kikapcsol , visszahozáskor látszik hogy a wifi miatt beakad kicsit majd eltünik a wifijel. de kibe kapcs kis várás és megint van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vagy kinél. a skypenál ha megy akkor biztosan nincs gond
(nekem megy vele)