Új hozzászólás Aktív témák

• ZTE_luky

aktív tag

Sziasztok, kérdésem is lenne a a mobillal kapcsolatban,
    már lassan 1 éve hogy megvan, és nagyon elégedett vagyok
    vele, de van néhány kisebb problémám vele.

Először is a legnagyobb h. kb hetente vagy kéthetente egyszer azt csinálja éjszakai töltésnél hogy rádugom a töltőre és csak úgy bekapcsol a kijelzője és úgy is marad. Akár hányszor felébredek mindig be van kapcsolva, és ha kinyomom utána pár perc és újra bekapcsol.. Engem nem zavar, főleg úgy nem hogy töltőn van és nem merül na de nem tesz rosszat a telefon élettartamának?

Másik problémám is töltéssel van, hogy rádugom és nem tölt nem is világít, nem tudom talán nem érintkezik? Az miért van? Amúgy gyári eredeti töltöm van külön rendelt micro usb kábellel.

Akkumulátorral is van néha problémám, de ez is csak heti, kétheti egyszer hogy megbolondul az aksi vagy nem tudom, alig használom vagy van mikor nem is használom és pár óra alatt lemerül, úgy hogy semmi nincs bekapcsolva rajta se wifi, még csak hálózaton sincs (Flight mod-ba van)

A rádióval és a vakuval csak annyi kérdésem lenne, hogy nem lehet vhogy beállítani vagy vmit telepíteni ahhoz hogy működjenek? Meglehet lenni nélkülük, de nagyon előnyösek..

Kijelzője nektek is lilul napfényben? Az normális?
    Picit nagyobb nyomásra elszíneződik az érintőképernyő..

Válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm :) :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés