Új hozzászólás Aktív témák

• zBass

csendes tag

Sziasztok!

Látom nem vagyok egyedül az aksimerülős problémával.

A merülés kb 2 hete kezdődött. Gyári B06-ot használtam rootolva, az akkumulátor menüben mindig a cella készenlét vezetett. Egyik napról a másikra viszont megugrott az Android OS, folyamatosan valami ébresztgeti a telefont. Egyértelműen valami nemrég telepített alkalmazásra gondoltam. Próbáltam terminálban kideríteni, de nem jutottam sehova.
    Mivel már régóta ki akartam próbálni a Next V3-mat, így feldobtam azt, gondolván a friss rendszer majd helyrehozza. Sajnos nem ez történt, maradt a merülés. Elkövettem azt a hibát, hogy nextre szinte rögtön felraktam a szokásos appjaimat.
    Kb 1 hét múlva visszatettem a gyári B04-et (mégcsak nemis a 06-ot), és most semmi, de tényleg semmi appot nem tettem fel, hagytam gyári állapotban, és ígyis ugyanúgy az Android OS van elől 70-80%-kal!

Ezek után már nemtudom mit próbálhatnék meg, mert egyértelmű, hogy nem az általam telepített appok közül ébresztgeti valami (Próbáltam még nexten Titanium Proval a gyári appokat is fagyasztgatni, 0 eredménnyel). Elég zavaró, hogy kb 2 hete még simán kibírt 3 napot a telefon úgy, hogy használtam is, most meg estére simán töltőre kell tennem, pedig nem sok mindent csinálok vele...

Esetleg valakinek valami ötlete?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés