- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
zBass
csendes tag
Sziasztok!
Látom nem vagyok egyedül az aksimerülős problémával.
A merülés kb 2 hete kezdődött. Gyári B06-ot használtam rootolva, az akkumulátor menüben mindig a cella készenlét vezetett. Egyik napról a másikra viszont megugrott az Android OS, folyamatosan valami ébresztgeti a telefont. Egyértelműen valami nemrég telepített alkalmazásra gondoltam. Próbáltam terminálban kideríteni, de nem jutottam sehova.
Mivel már régóta ki akartam próbálni a Next V3-mat, így feldobtam azt, gondolván a friss rendszer majd helyrehozza. Sajnos nem ez történt, maradt a merülés. Elkövettem azt a hibát, hogy nextre szinte rögtön felraktam a szokásos appjaimat.
Kb 1 hét múlva visszatettem a gyári B04-et (mégcsak nemis a 06-ot), és most semmi, de tényleg semmi appot nem tettem fel, hagytam gyári állapotban, és ígyis ugyanúgy az Android OS van elől 70-80%-kal!Ezek után már nemtudom mit próbálhatnék meg, mert egyértelmű, hogy nem az általam telepített appok közül ébresztgeti valami (Próbáltam még nexten Titanium Proval a gyári appokat is fagyasztgatni, 0 eredménnyel). Elég zavaró, hogy kb 2 hete még simán kibírt 3 napot a telefon úgy, hogy használtam is, most meg estére simán töltőre kell tennem, pedig nem sok mindent csinálok vele...
Esetleg valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro Max aramid hátlap tok - overture
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 2026.03.11.-ig Garancia
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest