Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
zBass
csendes tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Próbáltam B06-ot is, jelenleg is az van, sőt ez ment nagyon sokáig hiba nélkül, aztán egyszer csak megkattant. Előtte pedig B04-el sem volt semmi hibám (eléggé az elején vettem, ha jól emlékszem október-novemberben).
Természetesen a rom felrakása előtt volt wipe, csak a kommentem volt félreérthető.
És jobban is merül, nemcsak annyi a gond, hogy Android OS van elől, régen simán ment 3-4 napot, jelenleg pedig estére mindenképp töltőre kell tennem, pedig ugyanúgy használom. -
zBass
csendes tag
válasz
Canonfan
üzenetére
Ezzel az appok összeírásával csak az a gond, hogy nekem teljesen szűz gyári B04-gyel és szűz B06-tal is csinálta, tehát nálam csak a gyári appok voltak fenn amíg teszteltem. Sőt miután ugyanúgy merült, Titaniummal fagyasztottam a gyárikat is, természetesen hiába, tehát itt szerintem már valami más gond lesz.
-
zBass
csendes tag
Így Gsam-ban megnézve nálam a Kernel (Android OS) van 80%-on, az Android rendszer csak 0.2%, tehát valószínűleg nem ugyanaz a probléma, nálam nem a backup a gond.
-
zBass
csendes tag
Sziasztok!
Látom nem vagyok egyedül az aksimerülős problémával.
A merülés kb 2 hete kezdődött. Gyári B06-ot használtam rootolva, az akkumulátor menüben mindig a cella készenlét vezetett. Egyik napról a másikra viszont megugrott az Android OS, folyamatosan valami ébresztgeti a telefont. Egyértelműen valami nemrég telepített alkalmazásra gondoltam. Próbáltam terminálban kideríteni, de nem jutottam sehova.
Mivel már régóta ki akartam próbálni a Next V3-mat, így feldobtam azt, gondolván a friss rendszer majd helyrehozza. Sajnos nem ez történt, maradt a merülés. Elkövettem azt a hibát, hogy nextre szinte rögtön felraktam a szokásos appjaimat.
Kb 1 hét múlva visszatettem a gyári B04-et (mégcsak nemis a 06-ot), és most semmi, de tényleg semmi appot nem tettem fel, hagytam gyári állapotban, és ígyis ugyanúgy az Android OS van elől 70-80%-kal!Ezek után már nemtudom mit próbálhatnék meg, mert egyértelmű, hogy nem az általam telepített appok közül ébresztgeti valami (Próbáltam még nexten Titanium Proval a gyári appokat is fagyasztgatni, 0 eredménnyel). Elég zavaró, hogy kb 2 hete még simán kibírt 3 napot a telefon úgy, hogy használtam is, most meg estére simán töltőre kell tennem, pedig nem sok mindent csinálok vele...
Esetleg valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest