- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Robbertho #16724 üzenetére
"Az a baj tényleg, hogy millió dolog befolyásolhatja a merülést."
Vágom, de azért akartam kipróbálni ezt a B04-es visszatételt, mert írta,h az övé is az és nincs rootolva. Ergo nem tud kitörölni a system/app mappából semmi olyat, ami merítené az akksit. Pl.
acebook,Térkép,stb. Le sem tudja hibernálni, mert ahhoz is root kell. Tehát ugyanazok vannak fent most nálam is, mint nála. Ilyen ratyi cuccok, mint Budapest menetrend vagy QR Droid vagy evernote, ezek meg nem esznek semmit,ha nem használjuk. Gyári launcherem van semmi mókolás vagy téma...nem értem. ja, és ha van töltés közt különbség, akkor én mindig asztali gép hátsó usb-jéből töltöm,nem 220-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest