- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
tonyqa23 #16564 üzenetére
Másik.
Megint elkezdte a teló ezt a kernel használós dolgot, de nemtom kiszűrni sem gsam batteryvel, sem terminal emulatorba beírva a dumsys alarmot. Mit tudok még megnézni? Gsam-ban is az átlag akkuidőt 13 órának írja és tényleg annyira merül.Nekem is ez a problémám már több hete,
épp ma reggelre is lazán lemerült pedig 40% körül volt az aksiban előző este és offline-ban volt a teló, és ez nem az első eset, eddig 2-3* is előfordult most mióta van ez hogy az éjszaka közepén rá kellett dugnom tölteni, mert lazán lemerült volna...
Sajnos nekem is ez a helyzet nem tudtam kideríteni hogy mi eszi, a hét elején Factory Resetet is csináltam már, de tegnap megint elkezdett merülni magától, bár most kíváncsi vagyok hogy mi a bűnös, mert a gyári (frissített) appokon kívül nem sok van fent más pont emiatt (Apex, Nova, 3G Watchdog, Avast, Gsam, Home switcher)
Szóval ha valaki tudja mitől van ez, akkor engem is érdekelne az infó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest