Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
kelzsoca #142 üzenetére
Jó lenne
Talán a héten/következő héten aktuális lenne a vásárlás...
Más: Eddig az SGS Advance és a Sony Xperia P volt a két kiszemelt, de kiderült, hogy ahogyan én venném, úgy nincs webshopos kedvezmény, és bolti listaáron mégiscsak ~10k-val drágábbak. Aztán nézegettem ezt a Grand X In-t is, ha jó áron lesz, akkor talán ez is megtenné számomra.
Van már valahol valami tesztféle róla? Több helyen olvastam pletykákat/eszmefuttatásokat, hogy az Inteles Grand X egy bukta, semmirevaló készülék lesz hardvert tekintve. A fenti két telefonhoz képest mennyivel nyújt kevesebbet/többet teljesítményt tekintve? Nem a benchmarkok érdekelnek, hanem az, hogy a mindennapi használat során ne hagyjon cserben, legyen folyamatos a működése, 720p videókat gond nélkül vigye/vegye fel, és az alap programok (böngésző, skype, mxplayer, stbstb) menjenek rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- 1 napig Honor Magic V2 16/512 GB - purple lila - hibátlan + gyári magic toll (pen)
- 1 hónapos Galaxy Z Fold 7 512Gb + ajándék
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 65e
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Garmin fenix 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest