- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy tudnátok javasolni egy a GXI-n is működő SD kártya mountoló appot?
Régebben ko9 linkelt be egy ilyen appot, és azt meg is találtam a fórumban (használtam a keresőt
) de valamiért nem tudom felrakni, néztem csak 21.2 KB a mérete, szerintem ez lehet a gond, gondolom nagyobbnak kéne lennie, min 1-2 MB szokott lenni egy apk.
Feltelepíteni engedi, de pár pillanattal később "az alkalmazás nincs telepítve" üzenettel abba is marad az egész...A root már megvan és megy is, és jó érzés újra rendszergazdának lenni a telefonomon,
de én igazából csak azért rootoltam a GXI-t hogy egy ilyen app segítségével lássam mass storage-ként az SD kártyát Linuxon ezért lenne számomra nagyon fontos az infó...
Bármilyen infót előre is nagyon szépen köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Háztartási gépek
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos tablet topic
- Milyen autót vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest