- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiderpig820
aktív tag
A netflix alkalmazást nem tudom telepíteni a playről, mert nem kompatibilis az eszközzel.
Másnál is így van? -
spiderpig820
aktív tag
A mostani frissítés után tudtok témát váltani vagy szerkeszteni?
Nekem egyik sem sikerül, korábban tudtam.
Régiót is váltottam, illetve újra letöltöttem a frissítést, de nem tudok változtatni. -
spiderpig820
aktív tag
válasz
Krisszalai #23465 üzenetére
Szombaton próbáltam utoljára, akkor még működött.
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
gyenesmartin #22014 üzenetére
Eu-s adatvédelmi szabályok miatt.
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
gyenesmartin #22011 üzenetére
Nem EU- s országra állítod a régiót, mondjuk Bosznia-Hercegovinára.
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
bladesks007 #21612 üzenetére
Redmi 4x topik, de lehet, itt is lesz ötlet.
-
spiderpig820
aktív tag
Csak én nem találom a képernyő kivetítést, vagy kivették, mert szerintük nem használták eleget ?
Korábban a kapcsolók között ott volt, most nem lelem. -
spiderpig820
aktív tag
válasz
spiderpig820 #20501 üzenetére
Kipróbáltam, lehet szerkeszteni.
-
spiderpig820
aktív tag
A régióváltásnál újra lehet témákat letölteni, de szerkeszteni is lehet, mint korábban?
Ezt próbálta már valaki? -
spiderpig820
aktív tag
Rá tudok nyomni a letöltésre, bejön a szünet felírat, aztán percekig nem történik semmi, majd 4000
-
spiderpig820
aktív tag
Átállítottam a régiót Bosznia-Hercegovinára, de mégsem tudok új témát letölteni.
Másnál működik jelenleg? -
spiderpig820
aktív tag
válasz
Armagedown #18830 üzenetére
Július óta használom, nem foltosodik.
Nem mókoltam vele semmit, csak a Nova launcher prime fut rajta. Első androidos mobilom, nem bántam meg. -
spiderpig820
aktív tag
válasz
Black_Raven #18253 üzenetére
Ebben már nincsenek benne a Témák?
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
Black_Raven #14798 üzenetére
Melyik részből tűnt úgy, hogy gondja van?
Mitől ótvaros? -
spiderpig820
aktív tag
válasz
Photrik ^^ #13971 üzenetére
Milyen hibákra gondolsz?
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
manager2220 #11967 üzenetére
Nekem lakatolva van az óra.
Nem tudom, enélkül hogy működne, már a kezdetektől így használom. -
spiderpig820
aktív tag
válasz
manager2220 #11904 üzenetére
Beállítások / kezdőképernyő és előzmények / memóriaállapot kijelzése
-
spiderpig820
aktív tag
A sofascore másnál is problémás lett, vagy csak nálam?
Eltűnt az applistából, de a playről sem tudom telepíteni, ott csak eltávolítást kínál fel.
A telefon újraindítása után egy pillanatra feltűnik az ikonja , de aztán megint nincs sehol.
Ha törlöm, majd újra telepítem, egy ideig jó, aztán megint nincs sehol. -
spiderpig820
aktív tag
válasz
Kicsit Bob #11159 üzenetére
mármint a mall-ról?
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
Flyte33 #8106 üzenetére
az összefoglalóból:
"Viber/Messenger üzenet nem jelenik meg, csak miután feloldottam a képernyőzárat, mi lehet az oka?
A fenti alkalmazások zavartalan használatáért kövesd az alábbi lépéseket:1.: Kattints a Biztonság parancsikonra és nyisd meg az Engedélyek menüpontot.
2.: Kattints az indítópult menüre, és engedélyezd a kívánt alkalmazás automatikus elindulását.
3.: Lépj vissza az Engedélyek menübe, és nyisd meg az Engedélykezelő menüpontot.
4.: Itt válaszd ki a kívánt alkalmazást, és engedélyezd számára a felugró ablakos értesítéseket.
5.: Menj vissza a kezdőoldalra, lépj be a Beállítások menübe, ott nyisd meg az Értesítések menüt, azon belül pedig az alkalmazások értesítéseit.
6.: Engedélyezd az alkalmazás értesítéseit a képernyőzáron.
7.: Menj vissza a Beállítások menübe, ott válaszd a Rendszer menüpont Akkumulátor almenüjét.
8.: Itt válaszd ki az Alkalmazások akkumulátorhasználatának kezelése opciót, és válaszd ki a "Ki" lehetőséget.
9.:Menj vissza a kezdőoldalra, nyisd meg az engedélyezendő alkalmazást, majd nyomd meg a Home gombot (A 3 gomb közül a középső lent )
10.: Az engedélyezendő alkalmazásra helyezd rá az ujjad, és egy határozott mozdulattal húzd el lefelé. Ekkor egy lakat fog megjelenni az ikonján, innentől kezdve nem törlődik a memóriából (Hacsak nem rakod tele azt mindenféle felesleges alkalmazással, ami megeszi a RAMODAT, és a rendszer stabilitása végett a MIUI fogja magát és le nem lövi)
11.: Nyisd meg az engedélyezendő alkalmazást, és győződj meg róla, hogy be van-e kapcsolva a "Chatfej" vagy a "Felugró ablakos értesítés" magában az alkalmazásban is, mert ha nincs, feleslegesen dolgoztál."Ja, lehet frissíteni kellene az öf-t, mivel ott még az szerepel, hogy "Mint minden Xiaomi telefon, így ez is MIUI rendszert futtat.
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
Engineer086 #7582 üzenetére
miért nem mented el az oldalt?
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
Black_Raven #6019 üzenetére
kb. két hónapja használok ezzel a telefonnal mágnesen töltőt, nem melegszik, ugyanannyi idő alatt tölti fel, mint amivel adták.
a csatlakozóban maradó fej nem valami nagy bumszli, hogy ronda-e, az megítélés kérdése. szerintem nem.
ebből is van többféle, lehet válogatni. -
spiderpig820
aktív tag
válasz
dangerzone #4690 üzenetére
az eustock.eu-t szoktuk itt ajánlani.
-
spiderpig820
aktív tag
Képernyőzárra naptár widgetet hogyan lehet kitenni?
Nova launcher, próbáltam már több olyan alkalmazást, ami elvileg tudja ezt a funkciót, de nekem még nem sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest