- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugynok
senior tag
válasz
KurtCobain #28003 üzenetére
Megoldódott közben
-
dugynok
senior tag
Hasznàl valaki Revolut appot gyàri rendszeren? Legfrissebb global rom, nyitott bootloader, de play àruhàz nem dobja fel az appot
Lehet a nyitott bootloader a gond? Eddig azt hittem a régi rendszer a gond, de azt kizàrtam. -
dugynok
senior tag
Hasznàl valaki itt revolut appot? Play àruhàz azt írja nem kompatibilis. Bootloader nyitva + root (hide-olva), android 6.0.1. Esetleg valaki nem tud àtküldeni egy friss apk-t? Apkmirroron régebbi van.
-
dugynok
senior tag
válasz
macssessz #24844 üzenetére
Beàllítàsok/a telefonról/ és ott legalúl van egy "rendszerfrissítések" gomb, utàna jobb felül a 3 pöttyre katt/beàllítàsok és automatikus frissítés kikapcs.
Màsfél éve ki van kapcsolva és csak az értesítést dobja fel az új rom-ról, de nem tölti le. Szerintem màshol nem is lehet kikapcsolni. -
dugynok
senior tag
Megvolt a kijelzőcserém. A régi ebbg volt, most boe lett. 1 óra alatt kész lett, 3 hó garit adtak rà, 20ezer.
Remélem nem lesz vele gond. -
dugynok
senior tag
Sziasztok!
Sajna ma berepedt a telón a kijelzőm egy esést követően. Néztem alternatív telefont Xiaomi vonalon, de nem talàltan az igényeimnek megfelelőt
Talàn az A2 lite, de azon nincs miui, így nem tudom àtköltöztetni a mostani telóm - ami fontos, mert csomó jelszó és mentések kellenének.
Szóval tud valaki megbízható embert kijelzőcserére? Milyen minőségűek hozzà a kijelzők? -
dugynok
senior tag
válasz
Bogyó bá' #14403 üzenetére
Üdv
Nem kell mókolni semmit. Érdekes módon sok embernek videófelvételnél szar a hang. Nàlam tökéletes kinti és beltéri felvételnél is. Én nem frissítettem a telót, 8.2.10-en vagyok. Bootloadert nyitottam a root miatt, hogy le tudjam szedni a szemetet (nem hasznàlt alkalmazàsok). Két simmel hasznàlom, meg vagyok elégedve az üzemidővel is. Tokból az itt is sokak àltal hasznàlt strapa-tokot hasznàlom ali-ról kb 1000JMF-ért rendelhető. Kijelzőm nem karcolódik, mint itt sokaknak, pedig nem vigyàzok különösebben rà.
Szerintem àr/értékbe verhetetlen ebben az àrsàvban -
dugynok
senior tag
Root megy a legújabb 7-es droiddal is?
-
dugynok
senior tag
válasz
Black_Raven #8098 üzenetére
Enyém ebbg és nem karcolódik...
-
dugynok
senior tag
Ha OTA-n frissìtem a most megjelent global stable romra a telót, a beàllítàsaim megmaradnak vagy mindent ùjra kell àllìtani?
-
dugynok
senior tag
válasz
sipoczgabor #3877 üzenetére
Nàlam pl. semmi hiba hangfelvételnél, se szabadtéren, se bent. Múlthéten is az oroszlànparkba olyan faca oroszlànbőgéseket vettem fel...
-
dugynok
senior tag
Frissíteni szerettem volna a MagiskM-et appból v13.1-re, újraindítást követően megállt bootnál a teló... Már majdnem factory resetet nyomtam, de eszembe jutott, hogy a v12-es zip még ott van a telón, mondom felteszem hátha... Siker, egyből újrabootolt a készülék
-
dugynok
senior tag
válasz
trebrona #2582 üzenetére
Picit visszàbb beszéltünk róla, hogy nem az itteni összefoglalóban szereplő, de 4X-hez való, képet is mutattam. Minden app + beàllìtàs megmaradt, de twrp-t ès rootot (magiskm) újra kellett tenni. Twrp egy gombnyomàs, magiskm playről.
Szpeti40:
https://data.hu/get/10604485/root_twrp_4x.zip
-
dugynok
senior tag
válasz
gingerbalm #2549 üzenetére
Akkor nézzél utàna... Vannak vàmmentes termékek és több vàm-sàv! Az egy dolog, hogy milyen összegtől szàmolhatnak.
-
dugynok
senior tag
válasz
Viktor0610 #2430 üzenetére
Az első dolgom volt a telóval
Meg asszonyéval.
-
dugynok
senior tag
válasz
Yellow73_a #1280 üzenetére
Pfff....
-
dugynok
senior tag
Gyors kérdés.
MultiTool használatánál nem kell először twrp-t feltenni a roothoz, elég egyből a supersu(bootloader nyitás után)? Csak azért kérdem, mert a tool-ba a twrp-nél nincs a listába a 4X.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged