- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criminal017
őstag
válasz
Kofka04 #3526 üzenetére
Beállítások, SIM kártya stb... menüpont után az első pontot nyomd, a sim kártya nevét. Hálózati típus alatt válaszd ki a "csak 3G-t". Teszteld így egy napot, lehet, hogy ugrál a 2G-3G-4G között. Hátha.
Más:
Felraktam a Nillkin üveget. Ég és föld a különbség... Bár ahogy vártam a szélei nem ragtak le rendesen, de annyira nem zavaró. Az előző fólia a színeket is rendesen torzította, más ránézni a kijelzőre.
Igaz a bal alsó sarokba beszorult egy hangyaf..sznyi (bocsánat!) kis szösz, de a cuccokat elhasználtam és félek, hogy elrontanám, marad ott.Ja, és!
Valaki használ valamiféle vékonyabb tokot? Nekem most ipaky van fent, kipróbálnék mondjuk egy Nillkinest... Amit a Spemall adott szilikon jó lenne, csak vágja a kezem a sorja, meg deformált.
Új hozzászólás Aktív témák
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest