Hirdetés
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: A sor végén
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Nálam is vibrál a kijelző néha, de kb csak pár percig ha párszor ki be kapcsolom a kijelzőt akkor meg abszolut eltűnik. A szívbaj jött rám amikor először megláttam. Január óta megvan ez a telefon és egész pontosan múlt pénteken jött elő először ez a dolog. Auto és manuális fényerőn is előjön a dolog, de érdekes, mert úgy néztem hogy főleg a kezdőképernyő vibrál, ha már megnyitok egy fb messengert az nem. (Nem a fehér háttér teszi, mert kipróbáltam full fehér háttérrel a kezdőképernyőt és OTT akkor is vibrál). Amikor először előjött lekaptam egy kijelző ellenőrző programot (halott pixelekhez, összehasonlításhoz jó) és ott a különböző 1 színű képernyők sem vibráltak... Szóval gyanítom ez nem hardver hiba, de nem vagyok fejlesztő, érdemben nem tudok hozzászólni. Nálam csak körben egy sávban vibrál mintha oldalról zseblámpával villogtatnának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Napelem
- Dacia topic
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Filmvilág
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 17 Pro 512Gb
- iPhone 11 Pro Max 64GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4535
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4534
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő