- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
>Deego.. #5707 üzenetére
Amint megjön máris kezdem a tesztelését. Sajnos nem DHL-vel rendeltem, pedig egy másik (ráadásul még magasabb rangú [5 kristályostól vettem, gyémántos]) Alis usernél 16 dolcsi lett volna a felár... Fel szeretném számolni a PC-met. Már nem nagyon játszok, max a telómon.
A Hongmi meg szépen elviszi az MC4-et és még az 5-öt, no meg az Asphalt 8-at is.
Hupsz még fel sem aplikáltam a másik Tempered Glass-t a telefonra. No 10 perc OFF és ima.
-
Dominó85
addikt
válasz
>Deego.. #3914 üzenetére
A hangszínszabályozás után, meg most hogy már be van járatva (rock és dallamos metál) zenével, így ajánlom bátran. Ami furcsaság vele, hogy "Flat"-en hagyva a hangszínszabályozót és Piston II-re állítva, CSAK telefonálásra ajánlom, de oda nagyon!!! Iszonyat tiszta beszédhang hallatszik belőle. Amennyiben zenére kellene, akkor (és itt jön a meglepi) a Hangok beállításokban a NORMÁL füles típust érdemes kiválasztania annak, aki a kemény basszus és széles dinamikatartomány híve. Profilt nem tudok küldeni, de screenshotot igen priviben.
Az hogy csoportos rendelés lesz-e belőle, még nem tudom. Amennyiben egyenként rendelitek jobban jártok. 22EUR alá esik, így semmit sem kell pluszban fizetni. A Pandawill és egy általam ismertebb Alis eladó 100%-ban eredetit küld.
(2014 Updatwd verziót, ami nekem is van)
-
herdsman12
őstag
válasz
>Deego.. #3647 üzenetére
Csináltam egy gyors próbát. Csatlakozáskor a TV (LG) kiírta, hogy "USB eszköz nem támogatott", telefonon USB tárhely megnyitás, Ok, TV-n megjelent a Saját média ablak. Fénykép, zenei aláfestéssel, videó lejátszás működik. Gondolom az lehet a probléma, hogy a telefont át kell kapcsolni USB tárhely módba, utána már ok.
-
herdsman12
őstag
válasz
>Deego.. #3631 üzenetére
Nem vágom a kérdést, valami hasonlóval próbálkozol?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- Hobby rádiós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest