Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingadam
csendes tag
Érdekes azt hallani, hogy mennyi kellően hozzá nem értő ember dolgozik egy ekkora cégnél is akkor bele sem merek gondolni kik dolgoznak a kisebbeknél...
Mindenképpen a következő az átadási pontnál lévő teszt lesz a héten valamikor ha lesz időm megcsinálom és megírom a tapasztalataim.
A DSLAM-ról jutott eszembe, hogy annak azért nagy valószínűsége nincs szerintem mert kb egy éve teljesen meghalt a net akkor hívtam szerelőt aki rögtön modemcserével próbálkozott de azzal sem szinkrinizált be végül a központba visszament és átkötött egy másik portra ami után jó lett. De a szakadás előtte és utána is jelentkezett szóval 2 hibás portnak elég kicsi a valószínűsége.
Jó lenne ha tényleng sikerülne rájönni mi okozza bár azért szántam ilyen későn el magam, hogy utána járjak mi okozhatja mert elég random, hogy mikor szakad pl ha nem megy torrent akkor csak nagyon ritkán van szakadás
Ja még valami az miért van hogy nálam van egy pár olyan vivő amit nem én tiltottam ki és mégis úgy látszik hogy nincsenek használatban. Nézegettem a forumban a grafikonokat és ilyet nem nagyon láttam senkinél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó új 17pro max 2tb kék színű készülék, 1év Apple Garanciával
- AeroCool Saturn 12F ARGB Pro 3db 120mm rendszer hűtő + 3 db jár hozzá+2 távirányitó +még 1 vezérlö
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest