Hirdetés
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
Kiváncsiság képpen, csináltam 1 DMT-képet a falu másik végén élő rokonomnál akinél heti 1-2 szer szakad a net:
Nálam:
Modem beállításokm ugyanazok, mind a 2 esetben
Gyanítom hogy nálam a probléma vezetékben keresendő, mégpedig a házunk és a faluba érkező központi vezeték csatlakozási pontjai között
de javitcs ki ha tévednék
Vajon ha ezt szolgáltatónak elmesélem, esetleg hajlandók lennének átvizsgálni azt az 500 méternyi kábelt?SNR monitorozást megcsinálom meglátjuk mi sül ki belőle
Más: bocs hogy annyit idegesítelek, de lenne itt még 1 TP-link 8810b modem is, amire cikk megjelenésekor feltettem a legelső szoftvert, de sajna én hülye ezt vvebes felületröl követtem el, ezért mostmár a resetes módszerrel nem jön elő a frissítő menü amivel lehetne frissíteni a BS-t
Valami más módszer nem létezik adott modemen a BS frissítésére esetleg? A szoft müxik rajt egyébként, de jólenne ha lehetne valahogy frissíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- Bloodborne (PS4)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Sorozatok
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó gamer / workstation PC i7-9700KF, RTX 3070 Ti, 32 GB RAM, SSD!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest