- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingadam
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni az adsl újrakábelezéséhez. Azt tudom hogy utp kábelt kéne a telefonkábel helyett vezetni de milyet? Fali kábelt vagy patch kábelt, árnyékoltat vagy nem? Esetleg egy linket tudna küldeni valaki. Az ár sem lenne mindegy mert elég sok kéne. (kb. 30 méter) A kábel csatornában menne elég hosszan mert tetőteres lakásban az emeletre kell vezetni.
Az átadási pont ahol át van fúrva a fal így néz ki:
[link]A kérdés az lenne, hogy hogyan kössem ebbe bele az utp kábelt? Olvastam továbbá, hogy szabad végű érnek nem kéne maradnia, mivel padlófűtés van így a radiátorra kötés viszont nem megoldható, az áramhálózat földelését pedig nem tudom jó-e vagy hogy kéne megcsinálni. Esetleg van valami másik egyszerű megoldás a nem használt erek földelésére vagy hogy ne működjenek antennaként?
2 telefon is van a vonalon tehát szűrő is kell. Úgy gondoltam hogy rögtön az átadási pontnál egy rövid kábellel rákötném a szűrőre és onnan utp-vel vinném fel a modemhez és sima telefonzsinórral a telefonhoz úgy hogy egy helyen elosztanám a 2 telefonhoz. Ez így jó vagy később legyen a szűrő vagy mindegy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Parfüm topik
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Torrent meghívó kunyeráló
- Battlefield 2042
- Óra topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- További aktív témák...
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- Fiorenzato AllGround eladó
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest