Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
Nem tudom mire gondolt, mert nem fejtette ki a cikkben.
Annak meg alap dolognak kellene lennie, hogy nem áztatjuk el ész nélkül vízzel a gép olyan részeit ahol víz kerülhet a belsejébe, vezetékekhez, elektronikához.
A sütő tisztításnál nálam az ugrik be, hogy kiszedem a tartozékait -pl. kosarat - és az mehet a folyó víz alá, magát a gépet eszembe se jutna víz alá meríteni. -
Cyborg
őstag
-
-
notika77
senior tag
Sajnos tervezési hibás lehet a készülék. Mástól is olvastam már ilyen panaszt és nálam is jelentkezett 2-3 hetesen. Én arra gondolok, hogy a párától, gőztől zavarodik meg az érintős vezérlés. Ha kisebb a páratartalom a konyhában, megfelelően működik.
Nem hiszem, hogy ezt reprodukálni tudnák a hibát, ezért (és mert 60km) nem vittem még vissza. -
csibe1
addikt
" Mivel a forró levegős sütőt nem szabad folyó víz alá helyezni, fontos, hogy ne használj olyan tisztítószereket, amelyeket le kell öblíteni (utána hiába törlöd át nedves ruhával, a vegyszerek maradványait így nem lehet maradéktalanul eltávolítani)."
Tényleg, miért nem lehet folyó víz alá tenni?
Amúgy nagyon színvonalas cikkek vannak az oldalon...
Köszi a linket.Ezúton is gratulálok "Kövess Péter"-nek, már ha ez az igazi neve.
Errő a névről hirtelen a cummants szöget ugrott be -
Breki
veterán
válasz
#21346560 #1915 üzenetére
Korábbi hozzászólás, de most a keszegre rákeresve visdzaolvastam, egy ismerősöm ajánlására kipróbáltam a sült keszeget.
Kárásznak indult, de aztán sült keszeg lett belőle beirdalva sózva borsozva, fűszerezve, pár órát kicsit olajozva hagyva
Azután jött a paprikás lisztes bunda, ami igen jól állt neki :)
Majd Philips receptes alkalnazásból wifin elindítva ,20 perc 200 fokon kb ötpercenként megnézve fűszerezve megkenve, megfordítva. :)
Ubival, savanyúsággal, friss kenyérrel tálalva, Balatoni feeling. :) -
Cyborg
őstag
Sziasztok,
A Gorenje elkezdett szarakodni, kb 2-3 hónapos sincs
. Menet közben ki-be kapcsolható, mintha azt értékelné, hogy ki-be húzogatom a fiókot. Előfordul olyan is, hogy teljesen kikapcsol sajnos.
Valaki tapasztalt ilyet?
-
Breki
veterán
Kitísztítottad már a forró levegős sütőd?
-
DrDobos
őstag
Olykor egyszerre veszek sok péksütit, és lefagyasztom, aztán reggel 1-2dbot szoktam kivenni és mikróban kiolvasztom. Gondolom ez airfryerrel is menne, a kérdésem, hogy fogyasztásban ez vajon hogy nézhet ki? A mikróban megvan a 'bread' kiolvasztási módszerrel 4-5p alatt
-
tlala
addikt
Így néz ki a kosara az aldis Ambiano XXL-nek.
Saját szubjektív értékelésem:
Ami tetszett, hogy nagyon csendes.
A kosár alja talán lehetne kicsit szellősebb.
És idős édesanyámnak a kezelése is egy kicsit feleslegesen elbonyolított.
(Pl. nem elég a hasábburgonya piktogramra kattintani, hanem valami rejtélyes okból előtte meg kell nyomni a Menü gombot is, stb.)
Ami érdekes még, hogy kikapcsoláskor egy darabig járatja a ventilátort. -
Breki
veterán
válasz
ggeleven #3576 üzenetére
Én a múltkor ezt akartam elkészíteni.
[link]
De aztán:
Amikor az emberfia Air Fryer BLOOMING SWEET POTATO.-t készítene először.És a végeredmény köszönő viszonyban sincs az eredeti képpel, viszont kiadós rántottának néz ki egy kis beaconnal és füstölt sajttal megbolondítva Magyarul mondhatnánk, ronda lett, de nagyon finom.
-
-
Árpi001
senior tag
Majdnem vettem egy Aldist a Lidlis mellé, de végül elengedtem(meg nem is volt az Aldiban
)
Ti sima légkeveréses sütőben szoktatok ,sima krumplit sütni?
-
Essejó
veterán
Nekem is van a ilyan sütő papír mint a muffin forma csak kosár méretű. Illetve hasonló méretben csak ívelt sarkú szilikon. Pont abban sütöttem szombaton másfél kg egyben fűszeres lapockát. 150 fok 60 perc. A maghő ekkor még csak 67 fok volt. Emeltem a hőfokot 160 fok és 20 perc, amikor letelt, a maghő 73 fok volt. Visszatoltam 170 fok 5 perc szép piros színt kapott. Kivettem és csomagoltam alufóliába azt meg két konyharuhába, 20 perc pihentetés. Felszeleteltem, és a szilikonban lévő pecsenyelével megöntöztem. Olivás gyökérkenyérrel és uborka salátával ettük, utána már csak egy kényelmes hely kellett.
-
Smiro
senior tag
Köszi!
Amint látod meg is előztelek, az airfryerrel pedig majd másfél évvelDe jó pap is holtig tanul...Persze TomMusic hamarabb végezni fog, bármennyire is szeret egyetemista lenni
De nyilván én is azért olvasgatok-írogatok itt, mert jön azért nem ismert 5let, recept, okosság is.
De a lyukacsos sütőpapír elég triviális és alap...
-
Smiro
senior tag
válasz
TomMusic #3563 üzenetére
Az NDK-s sütőt be kell szerezned, kihagyhatatlan a konyhából
Majdnem airfryer, ezüst színű, teteje felnyílik, elöl kell nyeles tepsin és benne rácson adagolni a szenyát, hőlégkeverést meg az ujjfújás váltja ki, ha nem a nyelet, hanem a sütőt érinted meg. Persze ha gyiák, akkor egyen gyíkot, de ha majd egyszer komolyabban felszerelkezel... Anélkül nem fogsz soha sonkás bulocskit enni. (Anno Bajkál Étterem földszinti, asztalra váró traktus. Pincében komolyabb fogások készültek.) Az enyém van vagy 50 éves.
Ismétlés: a tudás anyja... legalább elmélyülnek a dolgok a hosszú idő alatt... jobb, mint egyből biflázni ötösre. Ugyanmá! Inkább egy jó iparos melós keze alá kerüljek, mint egy stréberé alá
Azé' remélem, nem hídépítő leszel és nem pillértanból vágtak ki. Ha jól sejtem, arra egész cucc épül.
-
Breki
veterán
Szerintem van idézem:
A sütőpapír nagy előnye, hogy az lesz koszos és nem a fritőzünk, amit így sokkal egyszerűbb lesz használat után megtisztítani
"sőt létezik olyan speciális sütőpapír is, ami kimondottan forró levegős fritőzbe való használatra lett tervezve. Nem muszáj azonban a különleges fajtát megvennünk, a hagyományos is tökéletesen megfelelő, és léteznek olyan ételek, amelyek készítése közben kimondottan ajánlott a használata. Például ha valami kis dolgot sütünk, annyira aprót, hogy beleeshet a sütő nyílásaiba. A nyílások arra szolgálnak, hogy a forró levegő jól tudjon keringeni a fritőz sütőterében, a sütőpapír pedig szerencsére olyan vékony, hogy nem zárja el a levegő útját. A leggyakrabban a kosaras típusú fritőzökben vehetjük hasznát a sütőpapírnak, a tálcás fajták esetében nem annyira hasznos. A kosárba tett ételről viszont le tud potyogni mondjuk a panír, illetve a ragacsos tészták is oda tudnak tapadni, tehát kifejezetten jó ötlet a sütőpapír bevetése. "
-
Smiro
senior tag
válasz
farkas-j #3562 üzenetére
Alis cuccként vettem egy rahedli ilyet... Szóval van. De hús sütésnél inkább legyen koszos az alja, mint papírt rakjak alá. A kakaós/lekváros cuccok sütésénél rakok ilyet,mert a Philips kosarába nagyon bele tud ragadni/égni. Az is takarítható nyilván, de minek fáradni, ha van megoldás. Nyilván mindenki azt rak a kaja alá, amit akar, csak kérdés volt, hogy ennek van-e értelme
Mert szerintem nincs.
-
woodworm
veterán
Sültek alá feleslegesnek tartom a papírt. Legalább két üveg fűszeres sült zsír van a hűtőben. Sőt, a hús formázása közben levágott nyesedéket is dobálom a szárny vagy a comb mellé. Isteni tepertő van belőle.
Az NDK-s melegszendvicssütőben az egykörös szendvics alja megcsicsogósodik. Csak akkor lesz az igazi, ha előtte a kenyér elő van pirítva, ez airfryerben sokkal egyszerűbb és ugyanolyan finom.
-
TomMusic
őstag
Miért kell alá papír?
Ja, gőzöm sincs, én nem értek ehhez, gasztronómiai analfabéta vagyok
Csak láttam hogy szoktak alá rakni, illetve gondoltam ha kifolyik a szósz belőle, akkor így nem ég annyira rá. És amúgy így is lett.
Viszont abban van valami, hogy alulról így nem tud annyira sütni.NDK-s melegszenya sütőm nincs, azért vettem az airfryert
Vészesen fogynak a tárgyak, úgyhogy előző félévben egyik tárgyból (amire van egy ráépülő) biztos ami biztos, meg is buktam.
-
-
wjbhbdux
veterán
Pizza , a szögletes Princessbe az Aldi / Lidl kisebb nejlon csomagolású pizzái beleférnek pont, én abból szoktam a sajtost aztán teszek rá amit találok otthon.
De nem elég az air fryer hozzá, hanem az alja pirításához egy melegített serpenyőbe érdemes még tenni egy rövid időre a végén, úgy kellően ropogós lesz a tészta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Remek áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! i7-1185G7 /32 GB /1TB SSD/TOUCH/15."/
- MSI geforce rtx 4070 ventus 2x OC 12GB
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK Power G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/256SSD/15,6"FHD/IPS/GARI
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest