-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
válasz Soulfly842 #4881 üzenetére
Én eddig azt gondoltam, hogy ezekbe a szimpla üstkosaras (nem kivehető kosárbetétes) airfryerekbe mindegyikbe van ilyen gumírozott sarku passzosan illeszkedő rács.
-
mvkly
senior tag
Megvolt az első sütés egy Philips 9270-ben, mirelit holmik. Hasáb és panír hagymakarika csomagolásán szerepelt airfyer sütési tipp, elég pontosak. Max időre kitolva se száradtak ki vagy pirultak túl.
A gőze legfeljebb meleg, nem forró és nem nedves, zsíros. Pácolt, olajosabb húsoknál ez talán változhat. A 80centis kábel nem túl kényelmes, de ez van. Meg a hosszabbító.
A kosár belső mérete 22,5x21x10cm (XL). Meglepően könnyű és vékony anyagból van. Mirelithez bőségesnek érzem 2-3 személyig, de hússzeletekhez már ki van centizve.
Használat előtt még "kiégettem" 2x5 percig, a szaga alapján a VHS korszakban éreztem magam
Kb azt kaptam, amit reméltem, kényelmes változatosság a szokásos főzőcskélés mellé. Annyi előnnyel indulok, hogy mirelit dolgokat, hasábot pl., ezer éve nem ettem, úgyhogy nekem most minden íz szinte új és lesz miből válogatni. -
wjbhbdux
veterán
válasz szabi__memo #4893 üzenetére
Nem fogynak el olyan gyorsan, már telítődnek a konyhák Aldis nagyobból is láttam még 2-3 héttel az akció után nagyobb boltjaikban. Lidlben is ott volt ma a 2 héttel ezelőtti dupla kosaras még emellett.
/s
-
Beni2360
félisten
Kevés haszonnal csak úgy érdemes foglalkozni ha nem egy roburral rendelsz, hanem kamionnal.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
jeni
félisten
Budaörsön alapból 2 vel voltak kartonba elcsomagolva.
Közel 130 lehet ott. A raktáron meg nem is láttam mennyi lehetett még ott.
A többi boltokat is hozzá adom akkor nem mondanék nagyott ha azt mondanám 50000db hozott be a cég -
bul07
nagyúr
válasz szabi__memo #4891 üzenetére
Lehet nem fogyott el a megrendelt készlet és raktározás helyett még toltak rá kedvezményt
Lidl ezzel a ~15e Ft-os gépel nagyon letarolta a Airfryer piacot
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
BF árnál is olcsóbb most kicsivel
Philips Viva Collection HD9270/70 RapidAir Airfryer XL Forrólevegős sütő, 6.2L, 2000W
[link]
53.090 Ft( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Keef_Lee
senior tag
Én már kezdem azt hinni, hogy nem nagyon lehet újabban melléfogni...
Nekem a Siguro van, de már úgy megy a hasábkrumpli saját pucolású krumpliból, hogy nem is gondolkodunk rajta. Az íze is olyan, hogy tegnap ez volt a vacsi utáni nasi...
Pucolás (darabolás, ahogy sikerül), kis olajban összeforgatva (csak annyi, hogy bekenje vékonyan). Gépbe bele, 30 percre 180 fok. Közben háromszor megturkáltuk szilikon spaklival. Az utolsó 5 perc 200 fokra felemelve.
(Szerintem a lényeg, hogy ki kell tapasztalni a dolgokat és figyelgetve haladni vele. A legfontosabb pedig, hogy a marketing szempontból érdekes programokat (hány darab, mire, stb.) helyből el kell felejteni. )[ Szerkesztve ]
-
OPiiPO
veterán
Ok megvan, csak ez tévesztett meg: "Sokkal jobb színvonalat képvisel, mint a 25-32K körüli aldi/lidl-s", ebből arra gondoltam hogy ez nem aldis/lidl-s.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
OPiiPO
veterán
válasz Soulfly842 #4880 üzenetére
Ez melyik gép Bocs, ha volt már, visszakerestem a hsz-id, de nem leltem.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Soulfly842
addikt
válasz szabi__memo #4882 üzenetére
Szívesen!
Kelleni fog. Amikor rájön az ember, hogy egy gyors vacsora fáradtan hazaesve mennyivel egyszerűbb ebben, mint pl. sütőben, ill, hogy mennyivel energia takarékosabb, vagy hogy egy sült csirmell mennyivel szaftosabb marad ebben, mintha olajban, vagy sütőben csinálta volna (ha jól használja, nem megy túl) - akkor már nem akarja nélkülözni
[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Soulfly842 #4881 üzenetére
Köszi a tesztet, nekem első gép lesz megnézni egyáltalán kell-e, de ezek szerint legalább nem az lesz a probléma, hogy katasztrofális a gép. Ennek örülök
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #4880 üzenetére
Ja, plusz egy pont, hogy a krumplit laza csukló mozdulattal megforgatva sem mocorog a tálca, a gumírozás a négy sarkán pöpec, könnyen lehetett forgatni időnként
-
Soulfly842
addikt
Tovább tesztelve a blekfrájdéjos fritőzt (korábban használt Silvercrest-es-vel összevetve).
Kemény tesztnek vetettem alá, de meg kell, hogy mondjam, hogy iszonyatosan elégedett vagyok!
Hasábburi:
180 fokkal indítva, óvatos-első tesztes mennyiséggel (kb fél kiló egyszerre) gyönyörű szépen sült, Aldi 1 kg -s hasáb volt az alany, ami vékonyabb cingárabb burgonyából áll, láthatóan a sütésben szépen megjelent rajta és szabályosan az olaj a folyamat egésze alatt szépen sütve.Amikor már jó volt és egy kis pirulásra-roppanásra álltam át 190 fokra mentem fentebb 4-5 perc és kész is volt.
Végeredmény: nagyon jó lett.
Aberrált teszt, olyannal amin a korábbi lidl-s 'megfőtt', kelbimbók direkt egészben, amit alapban azért félbe vágva kellene egy fritőzben(vágás nyomán tovább visszább vágve a szár résznél) megmosás után szárazra töröltem és megforgattam egy kis olívában, só+bors... 160 Fok., végén 165 fok. Gyönyörűen szabályosan sült a külseje, minimális forgatás mellett is köszönhetően a rohadt jól kialakított alsó tálcájának.
Végeredmény: Még így egészben sem égett oda, szabályosan sült. kicsit maradt csak kemény, ott Fördős Zé féle mikrózós csellel csaltam kicsit (mikróba bedobtam a szépen kívült átsület 5 percre 800 watton - igen ám, nem csak a krumplit lehet megfőzni a mikróban így, hanem egy kellbimbóval is lehet kozmetikázni ilyen esetben). Eredmény vajpuha volt.
Az Air fryer eredményessége viszont meglepett. Normál esetben a fapados belépő árszintű aldi/lidl-s-nél ez kuka szintű kísérlett volna, nyersen a belseje, a külseje odaégve.
Direkt nehezet akartam, olvasztottam ki combnyesedéket (tartalmas, kisebb- nagyobb darabok benne vegyesen, csontmaradványoktól, porcogóktól megtakarítva), közel 2 kg-t. Sevillai saját fűszerezés, sóval, borssal és mivel minden folyadékot lecsepegtettem róla olvadás után ehhez is tettem egy kis olívát.
lelapulva vegyes húsoldalán az alsó jó kis tálcájának hagytam levegő mozgásteret, első kör kb 750 gramm, 185 fok 4-5 perc után átforgatva, majd újabb 3-4 perc után már csak rázogatva (falapáttal kicsit rásegítva) majd kb 2x5 p és gyönyörűen elkészült.
Újabb kör, ~1-2 kg, pár perccel hosszabb 3. 4. lépcső sütésben kb 19-20 perc alatt az is tökéletes volt (ezt véletlenül megjegyeztem, mert az alapértelmezett 20 perces periódushoz nem adtam, s nem is vettem ki hamarabb). Itt a nagyobb mennyiség miatt azért kellett ennyi, de tökéletesen vette a mennyiségi akadályt is.
Most jön az újabb kör egész kisebb csiperkék, megmosva, megtakarítva. majd egészben szárazra töröltem, ugyanúgy olíva, átforgattam, só+bors+saját száraz kakkukfű. 169 fok (íreztem jónak )
8-9 perc után ránéztem gyönyörűen sül, nedves maradt, a kakkukfű sem füstöl el, már szépen csökkent a méretük a szabályos sülés miatt, még pár perc és az is kész lesz, szerintem abban se lesz hiba.
Mindent összegezve: Ez a gép minden forintot megért. Sokkal jobb színvonalat képvisel, mint a 25-32K körüli aldi/lidl-s (vagy nagyobb méretben viszonyítva 35-40K+) körüli air fryerek (más kérdés ott a méret, a technika ua).
Az alsó (fentebb fotózott) tálcája hibátlan, jut az aljára is egy kis meleg levegő, de ettől függetlenül ne legyünk lusták megforgatni (Silvercrestesben, ahol egy teres belső tálca volt, spec alsó rész nélkül (nem is nagyon fért volna abba semmi), ha úgy raktam bele, akkor szinte hideg maradt az alja, itt sokkal jobb a helyzet). Az alsó tálcája nem foglal sok helyet, mégis praktikus a kialakítása és nagyszerű. Abban biztos vagyok, hogy egy csirkemellnek is szaftosabb fog maradni a külseje, mint egy normál áras Silvercrest-vel
Gyönyörűen egyenletesen sült benne minden, aki tapasztaltan nyúl hozzá, vagy ha kitapasztalja, akkor nem fog benne csalódni. Nagyon jó kis gép ez megérte az árát!
100%-osan elégedett vagyok.
Szerk: elkészült a gomba is, szaftos maradt, kakkufű sem égett oda. Szeretni fogom ezt a gépet.
Szerk2: időket annyira nem néztem, rutinból air fryerezek, nem fix időkhöz kötve, hanem 5-8 percenként ránézve egy pillanatra.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
-5000Ft -al még olcsóbb lett a Tefal
45ezer Ft Alza bolt
Tefal FW501815 Easy Fry Oven & Grill
(Nincs annyi érdeklődő erre vagy sok van a raktáron?)
Ez a lehajthatós ajtós megoldás jobb-e ahhoz képest ami egy teljes tálcás fogantyús kivehető forró levegőshőz hasonlítjuk? Jobban használható lenne ez a Tefal?
pl.:krumpli esetén ebben tényleg jobban megsülne mint a rendes nem lehajthatós sütőben?
hiszen ha a hálós tálcára vannak téve a krumplik akkor a zsírja folyton lecsepegne és így inkább száraz lesz mindegyik krumpli ,hiszen zsírjában saját levében sem tudna jobban megsülni. ha az alsó tálcára tenném a krumplikat akkor nem sokat lehetne oda elhelyezni.boccsi a tudatlanságomért,csak a Tefal-t olyan inkább szendvics sütőre gondolnék amire jobb lenne.
[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Soulfly842 #4877 üzenetére
Nagyon jó hír, mert közben vettem egyet, bár még kibontva sincs
-
Soulfly842
addikt
válasz szabi__memo #4876 üzenetére
Sok éves air fry-er használóként: tesztelve is teljesen korrektek azok a számok Ha van is torzulás, akkor az eddigi tapasztalataim alapján irreveláns ennek a mértéke, s megszokás kérdése innentől a fokra pontos állítgatással egyébként is.
Igen, korrekt, könnyen rá lehet érezni. lehet szépen pörgetni, s óvatosan is fokonként.
[ Szerkesztve ]
-
erdey_a
addikt
válasz szabi__memo #4874 üzenetére
fokonként... khmm... azért ne feledjük, hogy +\- 5 fok hiszterézissel dolgoznak az ilyen gépek, tehát a 180 fok az néha 185, néha 175.
Vérboci
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Soulfly842 #4873 üzenetére
Fokonként? Az nem rossz. Köszi szépen!
-
Soulfly842
addikt
válasz szabi__memo #4872 üzenetére
80-200 fokig.
És fokra pontosan be lehet állítani ebben a tartományban bármit.
Van rajta egyébként meleítés melegen tartás funkció is. Ma késő du/este le is tesztelem.
[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Soulfly842 #4863 üzenetére
Köszi!
Hány fokonként lehet állítani? Mettől meddig? -
mvkly
senior tag
válasz Soulfly842 #4868 üzenetére
Na igen ebben igazad van, ki kell tapasztalni. Csak tudod, kerestem valami fogódzkodót, bár erre itt a topic, meg a yt. Utóbbin meg is lepődtem, mennyi magyar találat van. Meg mennyi nyers húsos, tök egyszerű recept. Meg sütemények, grill, pácok, zöldség... Korábban azt hittem, ennél behatároltabb egy airfryer. Lesz vele móka
Erre oda fogok figyelni mindenképp. Szinte ez az első, amit minden tesztben kiemelnek. -
yanna
addikt
válasz Soulfly842 #4868 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy a mennyiség sem mindegy. Valóban ki kell tapasztalni.
-
Soulfly842
addikt
Nincs egzakt szám, csak a tapasztalat.
Hasábburgonya esetében én inkább azt mondom vagy öt percenként inkább kicsit forgasd meg a hasábot mint egy serpenyőben. Látni fogod az elkészülését ahogy halad. S a hasábburgonyát ki mennyire szereti roppanósra nagyon nagy a szórás.
Hhúsok pl, ha megfelelő a vastagság pl gyorsan elkészülnrk és szaftosabbak is maradnak belül akkor is ha kívül szépen sülnek. Csirkemellnél pl látványos a különbség és hamar elkészülnek és sok múlik a vastagságon. Egyelőre inkább a saját tesztelés lesz a perdöntő szerintem. Nem lehet ilyen egzakt számot mondani olajsütőhöz képest. Más a hús, más a krumpli stb-stb.
-
mvkly
senior tag
Holnap hozzák az airfryer-t, első körben elősütött mirelit cuccokat próbálgatnám, hasábok, különböző húsfajták. Van valamilyen ökölszabály, ami jó kiindulási pont ezekhez?
Például legtöbb hasáb csomagolásán olajfritőzre 3-4percet írnak, yt+topic alapján airfryerben ez 8-10perc. Tehát ha duplázom az olajos sütési idejét min. 180°C-on, az életképes? Akár húsokkal is működhet?
Valamint olajspray (utántölthető) abszolút felesleges, legfeljebb ha ropogósabbra szeretném?
-
Mercutio_
félisten
válasz FingR86 #4861 üzenetére
Újpest városközpont távolsági buszállomásnál lévő Lidl -ben még volt kb. 30-40 db
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Soulfly842
addikt
válasz Maximum1 #4864 üzenetére
Nincs mit, szerintem best buy, túl sokáig gondolkodik le is mondhat róla. szerintem jó vétel. Annyi, hogy az alja fele talán kicsit szűkül ez a felső méret.
Annyi még, hogy az alja fele kicsit beszűkül, kb 19,5 cm-re, de így sem releváns a különbség.
Ha nincs neki jelenleg, már csak amiatt is megéri, hogy ktg-ben gyorsan megsütni valamit benne sokkal kisebb költség, mintha normál sütőt melegítene fel és használna...
Nincs mit.
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
válasz Soulfly842 #4863 üzenetére
Igen arra, nekem még a régi Princess van 5,2L 23x22x9,5 a méretei, csak a szomszédasszony vegzál hogy vegyen vagy ne vegyen.
Köszi a méreteket. -
Soulfly842
addikt
Ő szerintem magára a sütési 'tálkára gondolt
~21x21x11,2
Az egyébként rohadt jó, hogy egy ilyen elég jó minőségű kis alsó tartót is adnak hozzá. Jó minőségű, gumírozott a sarka, hogy ne karcold össze, stb. Túl sok helyet se foglal el a sütési felületből, s kóvályog legalább egy kis meleg levegő az alján is sütéskor
[ Szerkesztve ]
-
erdey_a
addikt
válasz Maximum1 #4858 üzenetére
azért érdemes élőben megnézni, mert a dupla kosarasoknál is a külső üst méretét adják meg, de a kosár ettől nyilván kisebb. A lidl mostani gépe viszont nem rendelkezik külön kosárral (a kép alapján mondom), így lehet, hogy a hasznos alapterület alig, vagy semmivel sem kisebb mint egy 5 literes gépnél.
Vérboci
-
Maximum1
őstag
Aki vett a lidlis 14,4 ezresből, megmérné a kosarát?
Érdekelne mennyivel kisebb egy 5,2 literesnél.
köszönöm. -
bul07
nagyúr
Kapkodták rendesen, volt aki kettőt is vitt
Hamar elfog fogyni a készlett ha már egyáltalán van még valahol.( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
FingR86
őstag
válasz Soulfly842 #4850 üzenetére
most vagyok itt éppen, sajna nem adják most ide 😅
De itt egy viszonylag kis városban is 50+db van. -
FingR86
őstag
válasz Soulfly842 #4846 üzenetére
arrafelé nincs olyan, hogy a csütörtöki akciós terméket már kipakoljak szerda este fél 9 körül? Meg lehet spórolni egy korai kelest, én most megyek rá próbálni, mert itt szoktak olyat csinálni.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz Soulfly842 #4846 üzenetére
Szerintem két hete volt kétkosaras, mondjuk dupla ennyiért.
[ Szerkesztve ]
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
Soulfly842
addikt
Erősen gondolkodok rajta, hogy holnap nyitásra nyomorgok egy ilyen Air fry-ért a lidl-be.
[link]
Korábban is lidl-s volt, csak egy kisebb, 2,5L-es saját márkás. Hibátlanul szolgál még ma is, de már kicsinek bizonyul és nem kellene sok esetben több körben sütögetni ezzel.Ebből a Masterproból futott már más fajta, pl. 7L-es giga változat is... valaki nem vett? Tapasztalat érdekelne.
-
Mercutio_
félisten
válasz Árpi001 #4841 üzenetére
Igen, az tiszta, hogy jó az ár, ezért érdekelne, hogy a felvázolt dolgokat/mennyiséget mennyire lehet benne megvalósítani, vagy mekkora kompromisszumot kell kötni
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
pekoka
tag
Sziasztok!
Otthon van egy airfryer, igy tudom, hogy eleg hasznos dolog.
Most lattam leakciozva egy Tefal EY2018-at.
A kepen 170€-rol van leakciozva, de utananeztem, az ~1/3-at levehetjuk ebbol.
Viszont, igy is megeri, ha ~10 perces utanenezesem nem csal.
[kép]
Velemenyek, esetleg van konkret tapasztalat a termekkel kapcsolatban?O->-<
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok Lidl 4 literest érdemes megvenni 14.444.-ért, vagy van ami ellene szól azon kívül, hogy nem ablakos?
1-2 főre lenne használva, bepácolt sütőzacskós csirkecombok, édesburgonya hasáb, ilyesmi lenne a célEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
mvkly
senior tag
válasz peternac #4836 üzenetére
Ez nem is rossz ötlet
Köszi a segítséget neked és Voice24-nek is.
Még 2 kérdés merült fel bennem, aztán már csak valasztanom kell. Asszem meggyőztem magam, hogy lesz helye nálam egy ilyen masinának.
- mirelit zöldség gondolom nem probléma neki, pl. bébirépa, brokkoli
- Philipsnél maradva, 50-150ezer közt csak méretben és egyéb ficsőrökben van eltérés, a sütés minőségében nem, igaz? Persze ha minden beállítás optimális. -
peternac
tag
-
mvkly
senior tag
Philips felé nézelődöm, gondolom a rapid air már minden típusnál adott. Amit viszont nem mindnél emelnek ki, a félidei rázás/fordítás jelzése szintén az összesnél alap?
-
bul07
nagyúr
válasz lhurgoyf #4833 üzenetére
Olyan hosszú távú tapasztalat nem igen lesz senkinek mert nem régen van a piacon ez a gép, ha jól rémlik valamikkor nyáron jelenhetett meg
Rosszul emlékeztem ÁK szerint 2023.09.27[link]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
lhurgoyf
tag
Sziasztok!
Nézegetem egy pár napja a Siguro AF-S800-at [link], valakinek van róla hosszú távú tapasztalata? A képen jól néz ki, elég nagy is, de tartós használatra érdemes megvenni, vagy inkább egy Philips/Tefal dupla áron? Köszi a hozzáértő véleményeket! -
mvkly
senior tag
Sziasztok!
Szívesen beruháznék egy air fryer-re, de első körben a panelkonyha mérete jutott eszembe. Vagy a konyhaszekrény alá (50cm hely), vagy a konyhaasztalra kerülne. Előbbi lenne az ideális, de nem tudom, mennyire zsíros, forró a gépekből kiáramló gőz, számolnom kellene-e azzal, hogy idővel "elrohad", elpenészedik a bútor? -
Keef_Lee
senior tag
Egy kis gyakorlat is...
Kacsacomb, oldalanként 35 perc 150 fokon, a végén 3 perc 200 fokon. Tökéletes. Ropogott a bőre. -
jeni
félisten
50-55 körül milyen duplás Fritőz a javasolt?
ha marad az 1 kamrás akkor Siguro type 800 helyett más alternatíva?
Tefal
Philips[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
cosori pro nektek nem szimpi? [link]
én tartok a saját márkás cuccoktól, mint siguro...
-
Keef_Lee
senior tag
Nagyon terjed és megy le az ára. Lidlben lesz 14444 HUF-ért. 4L-esnek írja.
(A végén már a pénztárnál osztogatják -
bul07
nagyúr
válasz silver10 #4821 üzenetére
Ház igen azt tudni kell hogy ki mire akkarja használni
Én pl pizzát sosse csinálok, ha megkívánom akkor rendelek egyettMéret, hát igen, az probláma sok fő esetén
Ha valaki egyszerre akarja befejezni a köretett és a hozzá való fő éttelt és már kicsi a két rekeszes gép és két gép kellene akkor lehet gazdaságosabb a rendes légkeveresés sütő használata.( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
silver10
aktív tag
Látom, hogy megjelent nálad ajánlás szintjén a Joyami JDR040. Most már elég sok tapasztalat gyült össze nekem és nejemnek erről a készülékről pro és kontra. Írom ezt úgy, hogy a lányoméknak egy Cosorit vettünk ajándékba, hosszú tesztolvasgatások és némi lamentálás után. Mivel ketten vagyunk ill. időnként nálunk van az unoka, ahogy annak idején gondoltam, elegendő ez a 7,6l-es független két kosár elrendezésü forrólevegős sütő. De! Egy kerek pizzát nem lehet benne megsütni, csupán mini pizzákat. Nagyobb egybesült(töltött) húsokat szintén nem. Egész csirkét is csak félbevágva, 1-1 kosárban. 4 személynek már csak úgy elegendő a méret, hogy mind2 kosárban ugyanazt készítjük. És így már elveszíti a kialakításból adódó előnyét. Maximum 2(-3) embernek ideális. És természetesen, ha nem is mindent, de a legtöbb ételt, rázni, ill. fordítani kell. Ha több személynek kell, akkor már egy Ninja, amit itt belinkeltek, vagy egy Sokany,(10l-es) [kép] vagy más hasonló 9,5-10l-es sütő a célravezetőbb, ha már ilyen megoldásu kell. Végül is kaptam hozzá amiket szerettem volna mindenáron beszerezni. Szilikonkosarat, szilikonlapot, papírtálcát, sasliksütő rácsot, nyársakkal és steakrácsot is, ami patentül beleillik. De ezért sokat keresgéltem Alin, Temun, stb. és alaposan megnéztem a méreteket. De, hogy külön-külön, ám egy időben lehet más ételtípusokat sütni benne, azt nagyon bírjuk és ki is használjuk. Pl. reggilire az egyikben hurka sült, a másikban kolbász. Más sütési idők és hőfokok, de egyszerre készültek el. És nagyon finomak lettek.
Ja és az az 1800W van feltüntetve még mindig a hirdetéseken. 🙄 Pedig egy-egy kosár fölött cca.1400W termeli a jótékony forróságot. (2850W összteljes.) -
Ajándékok
aktív tag
válasz ANDROID??? #4819 üzenetére
Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
ANDROID???
addikt
válasz ANDROID??? #4817 üzenetére
-
ANDROID???
addikt
Akkor most az XL határeset.
Ez sem lesz egyszerű úgy látom.
Noname csoda bezzeg van méretben.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz ANDROID??? #4814 üzenetére
Egy az biztos
Úgy kell választani hogy ne legyen megbánás, mert ilyen gépet több évre vesz az ember
(Már ha nem ép benősül a gázos családjába és dől a pénz)
Inkább kerüljön kicsit többe de ne legyen kompromisszumAzt kellene megnézni hogy egy étkezéshez mennyi étel kell elkészíteni 4főre
Mondjuk mirelit hasábburgonyából egyszerre mennyi van lesütve ilyenekHa meg gyerek is van azok nőnek, így ami most elég egy év múlva akár kevés is lehet
Nehéz így tanácsot adni mert mindenki más, minden háztartás más, én pl nagyon szeretem a hasábot így csak magamnak képes vagyok 700g hasábot is lesütni és meg is eszem
Így két olyan ember mint én és már kicsi is egy 6.2l gépÉn ránéznék a helyedben a két rekeszes gépekre is ([link]) sok előnye van egy ilyen gépnek
Egyre jobban tetszenek nekem, lehet már nem is vennék másfajtát
Érvek mellette,
-Nagy,
-Két részből van így keveset is lehet takarékosan készíteni, mert nem kell mondjuk egy nagy gépet járatni 300g hasáb miatt
-Lehet egyszerre köretet és hűst is sütni, úgy hogy nem zavarják egymás, lehet rázni nyugodtan a hasábot ha igényli
Én pl most úgy szoktam hogy először a mirelit csirkét sütöm meg majd utána kezdek neki a hasábnak, majd a végén még a húst és a hasábbot együtt sütöm hogy újra forró legyen a hús, na de egy két rekeszes gép esetén egyszerre is csinálhatnám, spórolnék vagy 20percet(#4815) Brave_86
Na igen 3éves, ott még pár évig nem lesz olyan nagy mennyiségi robbanás
De például egy 11-12éves fiú esetén ki tudja kiszámolni hogy egy év múlva mi lesz neki elég[ Szerkesztve ]
-
Brave_86
aktív tag
-
ANDROID???
addikt
"Viszont 4fő, na az már kívánja a minél nagyobb gépet, főleg ha húsok is lennének sütve"
Vagyis, lehet nem kell annyira kapkodni és inkább nagyobb gépest venni ha majd lesz valami akciós. ?
Az elválasztó funkció nem foglalkoztat..
Előnyösebb a két rekeszes, neked is olyan van?[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz ANDROID??? #4810 üzenetére
Philips gépekre még nemigen volt panasz, igen jó gépek
[link]
(Rendeld meg ma míg akciós és még jövő hét elején is lemondhatod ha úgy alakulna, vagy ne fizesd ki előre és nem veszed át ha úgy alakulna mikkor kiszállítják)Viszont 4fő, na az már kívánja a minél nagyobb gépet, főleg ha húsok is lennének sütve
(#4812) ANDROID???
Abban a Tefal gépben egy jó dolgot láttok hogy a kosarához van elválasztó
Viszont ha használod az elválasztót akkor 4főre nem elég, egyszerűen 4főre elég köret mondjuk nem fér el a fél rekeszében, így számodra lehet nem hasznos funkcióMeg személy szerint én nem vagyok oda az egykosaras gépekért,
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
válasz ANDROID??? #4810 üzenetére
Esetleg ez a Tefal.
Jobb minőség, a Tefal mint a Philips? Esetleg jobb választás?
A Tefalhoz van most akció, kést vagy dobozokat lehet mellé választani gratis.
A stereo fiókos nem fog meg, minden félét szeretnék vele készíteni, krumplit húst, amit csak lehet a készülékkel..
Pardise: köszi. -
senior tag
-
ANDROID???
addikt
válasz ANDROID??? #4809 üzenetére
Pl ez?
-
bul07
nagyúr
válasz ANDROID??? #4806 üzenetére
Hány főre, mit akarsz benne sütni
Mert ha egyedül is vagy de akarsz egészben félben csirkét sütni akkor kicsi gép nem játszik
Ha meg vagytok 4-en akkor egy nagyobb gép is kicsi lehet
Akarsz egyszerre sütni dolgokat, mert akkor a két rekeszes gép lehet a megoldásPhilips gép ma az emagon jó áron van, fehér meg pár ezerrel még olcsóbb
Ezt kellene kizárni hogy kel vagy nem, mert lehet hogy lesz még rá akció csak kérdés hogy lesz e ennyi későbbDe ott az ablakos Siguro AF-S800 Air Fry Long gép [link], egy ideje már akciós ki tudja mikkor veszik le róla, 3év garancia
Ha meg két rekeszes [link] (Xiaomi brend alatt fut), van ilyet itt egy fórumtársnak megvan vele elégedve
Mondjuk menő hogy szikbonba lehet hozni a két rekesz befejezési ideje, egyszerre lesz kész[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz ANDROID??? #4806 üzenetére
Mint márka sorrendben:
Philips,Tefal,Siguro
Árban a Siguro. -
ANDROID???
addikt
Sziasztok segítsetek picit légyszíves. Melyik javasolt nem javasolt, ill melyik méret a minimálisan javasolt ezekből a sütőkből?
Tefál, Philips, esetleg ez a Siguro?[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Az 550-est bezzeg már nem adják BF árban (24k)
-
jeni
félisten
Airfryer Siguro AF-S800 Air Fry Long (SGR_AF_S800B)
továbbra is bestbuy ennek amegvétele?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN