- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
Tudtommal nincs feleségem. De ha többet tudsz nálam értesíts.
További poénokat megelőzve az új páromnak ajánlottam.
Hogy off is legyen Cápaharcsát készített valaki Air Fryerben?
Akciósan volt az Auchanban, kibontva nagy jégtömbökben vannak, egy oldalon azt olvastam érdemes kicsit leolvasztani és a jégréteget leszedni.
De érdekelne utána, hogy érdemes ajánlott elkészíteni, egyet megcsináltam hasonlóan mint a sült keszeget anno plusz fokhagymával sóval borssal paprikás lisztben forgatva, de érdekelne simán fűszerezve paprika liszt nélkül milyen lehet.
Valaki készített már?
Olyan tanácsot is kaptam, hogy érdemes egy napra fokhagymás tejbe áztatni. -
Breki
veterán
Na jó de ezzel menet közben a kosár kihúzása nélkül, hogy tudod nézni, illetve a készülék működésével automatikus összehangolni?
Mondjuk ahogy olvasom, pont azt írják kritikának, hogy adott hús sütésekor nem a hátralévő időt írja ki, hanem a sütési dolgokat abszolút magától szabályozza. -
Breki
veterán
válasz
erdey_a #7034 üzenetére
Köszi, de inkább hasznos esetleges konkrét gyakorlati információkat várnék nem olyat amit magam is tudok. :-)
Pl ez a része érdekel
Milyen előre programozott funkciókkal rendelkezik a Chefree AF500?
V: Nyolc előre programozott funkcióval rendelkezik: légsütés, pirítás, sütés, melegítés, szárítás, grillezés, fermentálás és 230°C-os maximális teljesítményű üzemmód.
Hogyan működik a Chefree AF500 maghőmérője?
V: A beépített maghőmérő a hús legvastagabb részébe szúrva folyamatosan méri a belső hőmérsékletet, és öt különböző átsütési fokozat közül választhatunk (rare, medium rare, medium, medium well, well done).
-
-
Breki
veterán
Sziasztok
Chefree AF500 okos airfryer-ről van már tapasztalat?
Tesztjéből:
"
Az elmúlt években a légsütők (vagy más néven airfryer-ek) robbanásszerű fejlődésen mentek keresztül. Az első generációs készülékek még csak egyszerű forró levegős sütők voltak, amelyek képesek voltak az olaj nélküli sütésre, de használatuk során sok tapasztalatra és kísérletezésre volt szükség a megfelelő eredmény eléréséhez. A második generációs készülékek már okos funkciókkal, előre programozott sütési módokkal és digitális kijelzővel érkeztek, de még mindig hiányzott belőlük az a plusz, ami igazán profivá tette volna őket.
A Chefree márka, bár viszonylag új szereplő a piacon, gyorsan felismerte ezt a hiányosságot. A 2020-ban alapított kínai vállalat kifejezetten a prémium háztartási készülékek piacára specializálódott, és termékeiket a legmodernebb technológiákkal szerelik fel. Az AF500 modell esetében ez egy beépített maghőmérőt jelent, amely forradalmasítja a húsok és halak sütését. A forradalmasítás természetesen csak a kis méretű airfryerekre értendő, hiszen húsmérőt eddig is használtak a profik." -
Breki
veterán
-
-
Breki
veterán
Tisztítani is könnyebb?
Amúgy a kosarast én is megértem, én is azt szeretem, bele egy direkt speciális sütőpapír ami nagyon vékony a szaftot egyebet megfogja, de a forró levegőt átengedi, és amikor kész a kaja szűrőpapírostul egyben kiszedem edénybe rakom ,és kész is a tálalás. :-)
-
Breki
veterán
válasz
Beni2360 #5665 üzenetére
Igazából nem is erről volt konkrétan szó, csak belekeverte magát
Mindegy én elengedtem.
Más, hátvégén megcsináltam az első Air Fyeres kacsámat.
A sous vide (ejtsd: szuvid) gasztronómiai főzési eljárás. Lényege, hogy lezárt, előzőleg vákuumozott, hőálló műanyag tasakokban, alacsony hőmérsékleten, hosszabb ideig, esetenként akár 50-70 óráig a hagyományos főzéshez képest lényegesen alacsonyabb hőfokon hőkezelik az ételt.Ez a helyi Auchanban 30%-al leárazott kacsa így kb 3000 Ft, vettem egyet, de mivel siettem és éhes voltam nem sokat szórakoztam vele fogtam a húsvágó ollót kicsit körbevagdostam két részletbe megfűszereztem a híres Nagy Iván fűszersóval és kb 12 percig 200 fokon érzésre megsütöttem.
Mivel nem tömtem tele, fordítani se nagyon kellett, talán a vége előtt kicsit egyszer megforgattam.
Eredmény egy kinézetre ronda de nagyon finom kacsa lett omlós hússal, kívül kicsit ropogósan. Ha lesz még ennyiért én meg biztos veszek
-
Breki
veterán
válasz
attiati #5660 üzenetére
Csak keszeget és más halat.
Pisztángra:Pisztráng 200 fokon 20 perc ( Philips xl)
Egyébként sokan citromkarikákat tesznek bele:
Pisztráng egészben sütve. Koenic 12l-es air fryer, hal program (200°, 2x13 perc). A halat megpucoltam, kívül belül sóztam és borsoztam. A beirdalásokba egy-egy negyed szelet citromot tettem, valamint a hasába is pár szeletet. Kevés citrom lével meglocsoltam (csak mert maradt a citromból). Kb 10-15 percet hagytam állni. Utána ment az airfryerbe. Első 13 perc után megcseréltem a rácsokat.
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
válasz
fradi81 #5651 üzenetére
Okés de ajánlom próbáld ki a a Fryed Eggs-et szendvicskenyérben is, én úgy szoktam hogy kettőt össze rakok köze plapkasajt és így mélyebben be tudom nyomni.
Hogy kedves kutakodósunknak ne kelljen keresgélnie most linkelem.:-)
Volt saját képen itt azt hiszem korábban, de most lusta vagyok megkeresniA szilikon formára sokan azt mondják nem igazán jó, mert pont a forró levegős áramlást gátolja, akkor inkább direkt air fryerhez való sütőpapír, ajánlott az olyan vékony, hogy szerintem átengedi a forró levegőt, viszont a kaját egyben ki tudom szedni vele az Air fryerből. Vettem én is korábban szilikont, de rájöttem, hogy nem olyan jó azóta nem nagyon használom.
-
Breki
veterán
válasz
erdey_a #5652 üzenetére
Semmi lenézést nem volt benne.
De annyira tudtam, hogy lesz "valaki" aki elkezdi keresgetni a kép forrását.
Magadra vetted? :-)
Az alapján alkotok véleményt, hogy egy 182,7 E tagos csoportban többen leírták, leírtuk példákkal, és ez még a kisebbik csoport.
Itt meg egy olyan ember írta aki két hónapja vett kb. air fryert.És ha figyelmesen olvastál pont azt írtam, hogy rátok kell hagyni.
Szóval én megtettem, te akarsz még rugózni rajta? :-)
-
Breki
veterán
válasz
erdey_a #5650 üzenetére
Általában a tojás készítésről írtam, szó se volt külön tükörtojásról.
De akkor ok nézzük azt.
Ez tálkában sült tojás nem tükörtojás!A tükörtojást forró zsírba ütött tojás, amelynek fehérje kör alakúan szétterülve hirtelen keményebbre sül, sárgája pedig félig folyós.
Lehet vajat vagy olajat is alátenni.Kinézetre ez hasonló, de nem ugyanaz, másmilyen lesz, de nem is ez volt a hozzászólásom lényege!!!
Ha mindenképpen angolkodni próbálunk akkor Fried Eggs, de az meg ugye inkább rántotta magyarra fordítva.
-
Breki
veterán
válasz
fradi81 #5648 üzenetére
Csak ez sült nem főzött tojás, más az állaga. Fehérje általában kemény sárgája folyósabb krémesebb, bár van aki pont így szereti.
Egyébként meg nem kell szilikon, ilyen egyszerű egy reggeli. :-)
Hosszabb is az időtartam:
A puha főtt tojásokhoz állítsa be az időzítőt 11-12 percig 250 ° F-on.
Közepesen főtt tojásokhoz állítsa az időzítőt 13–14 percre 250 ° F-on.
A keményre főtt tojásokhoz állítsa be az időzítőt 16 és 17 perc között 250 ° F-on. -
Breki
veterán
válasz
Beni2360 #5645 üzenetére
Itt úgyse fogják elhinni hagyd rájuk.
Nagyobb csirke egyben nehezebben fog átsülni, jóval kevésbé érvényesülnek a fűszerek is.Nekik jó így is aki meg finomabbat akar pár fűszerezési tipp:
Fűszerezés tippek
- A legfontosabb a só és az őrölt bors használata. Ezek amúgy akár magukban is elegendők, nagyon finom lesz tőlük a forrólevegős-fritőzben készült grillcsirke.
- Nagyon egyszerű és ízletes megoldás valamilyen grillcsirke fűszerkeveréket használni.
- Ezeken kívül tényleg szinte bármilyen fűszer szóba jöhet. Mindegyik egyedi ízvilágot kölcsönöz a grillcsirkének, tehát minden alkalommal mintha egy-egy új receptet készítenél. Próbáld ki a pirospaprikát, fokhagymaport, provence-i fűszerkeveréket!
- Mindenképpen sokkal több fűszert, különösen sót tegyél a csirkére, mint amit elsőre gondolnál!
-
Breki
veterán
Tudtam, hogy lesz ilyen hozzászólás :-)
Mint írtam másik csoportban ahol ·
178,2 E tag van több ilyen volt, a felső kép is innen van, idézem pl az ehhez való hozzászólást."Első körben csirke progi 40 perc vol 180 fok 10 per, utánna 170 fok a többi. 20 percnél fordít. Ez után 2x10 perc 200 fokon.
Biztonság kedvéért kettévágtam, na ekkor derült ki, hogy még belül nem szupi. Na gyorsan vissza a sütőbe 170 fok 20 perc."Szóval számomra ez, meg saját tapasztalat reprezentatívabb, de te süsd egyben és Siguroban és Philipsben is inkább szétszedem sokkal egyszerűbb.
-
Breki
veterán
Nekem az Auchannál jött be a fagyasztott.
Illetve ami pékárunál nagyon jó ott az az elősütött.croissan és valamelyik zsemle ami hatos vagy 8-as csomagolásban van és átlátszó tasakban. Csak előbbi nagyon veszélyes mert függővé tesz, kívül nagyon finom roppanós lesz és pár perc alatt elkészül.
-
Breki
veterán
Na elkészült a saját változat is.
Szöveg az Air Fryer csoportból:
Philipke is ráindult a mézes mázos sonkára, eddig lehetett visszatartani, sonka saját receptű lében megfőzve, amiből lett egy finom leves is, azután két napra bepácolva, majd ma Philipke az mondta, hogy most vagy soha és megsütötte pár különlegesebb dologgal (fokhagyma, tojás stb ) együtt.
Hát nem lett olyan szép mint a korábbi receptek videóban, sőt kimondottan ronda talán, de ez a mézes mustáros ropogós réteg hihetetlen ízhatást ad, egyszer csak azt vettem észre, hogy magában eszem és nem tudom abbahagyni Szóval ronda, de finom. 🙂 -
Breki
veterán
Sziasztok.
Mézes Mázos Sonkát szeretnék készíteni.
Készített már valaki ilyet Air Fryerben?
Előfőzés nélkül is jó lesz?
-
Breki
veterán
Sziasztok.
Szerintetek mélyhűtött mirelit szilvás gombócot el lehet valahogy készíteni az Air Fryerben? -
Breki
veterán
válasz
ggeleven #4649 üzenetére
Dehogy én antőr vagyok, és nem reklámember
Na utánnanéztem a korábbinak és ez van benne
Philipke 6.0
Avagy Philipke bedurvul :)
Alap ötlet tortillás pizza.
1 variáció bevágva negyedbe hajtva
Tökéletes étel, amit magunkkal vihetünk, és akár séta közben is elfogyaszthatjuk.
Tetszőlegesen ízesíthető, akár édes feltétekkel is!
2 Variáció klasszikus pizza feeling, akár két tortilla lap is egymásra helyezhető. Abszulút visszadja a pizza feelinget, és pillanatok alatt elkészíthető.
3. A talán még gyorsabb mindent bele változat,a tortilla lap tulajdonképpen egy forma amibe a hozzávalókat pakoljuk Ez esetben 3 tojás elősütve, feltételek chillis bab, hagyma, sonka apróra vágva, füstölt sajt paradicsom a tetejére. Ezután sütési idő max 10-15 perc a hozzávalókat megfelelő időben rétegezve.Most csak az utólsó kéoet rakom.ide amiben látszik. Ez direkt Air Fryerbe is használható tál, de itt csak tálaltam benne
-
-
Breki
veterán
válasz
kenwood #4638 üzenetére
Dehogy módosítja:
"létezik olyan speciális sütőpapír is, ami kimondottan forró levegős fritőzbe való használatra lett tervezve. Nem muszáj azonban a különleges fajtát megvennünk, a hagyományos is tökéletesen megfelelő, és léteznek olyan ételek, amelyek készítése közben kimondottan ajánlott a használata. Például ha valami kis dolgot sütünk, annyira aprót, hogy beleeshet a sütő nyílásaiba. A nyílások arra szolgálnak, hogy a forró levegő jól tudjon keringeni a fritőz sütőterében, a sütőpapír pedig szerencsére olyan vékony, hogy nem zárja el a levegő útját. A leggyakrabban a kosaras típusú fritőzökben vehetjük hasznát a sütőpapírnak, a tálcás fajták esetében nem annyira hasznos. A kosárba tett ételről viszont le tud potyogni mondjuk a panír, illetve a ragacsos tészták is oda tudnak tapadni, tehát kifejezetten jó ötlet a sütőpapír bevetése. "
Amúgy felesleges lyukast használni szerintem van különleges szilikonos nagyon vékony én mindig azt használok.
De lehet pl tortillalapban is sütni. -
Breki
veterán
válasz
erdey_a #4621 üzenetére
Átöntöm az air fryerhez vett üvegtálba vagy simán a különleges sütőpapírba, vagy fogok egy tortilla lapot ahogy mutattam korábban beletöltöm és simán összemelegítem.
Műanyag dobozban egyébként se nagyon ajánlott melegíteni!!!
Természetesen ahogy írták ez csak úgymond szilárd ételre vonatkozik. -
Breki
veterán
-
Breki
veterán
Sziasztok
A Reverse sear – fordítva pirítás csak steakeknél alkalmazható vagy pl sült töknél is jó? -
Breki
veterán
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
Aldi Air Fryer tartozék szett
-
Breki
veterán
Pedig azt írják
KOENIC Airfryer (KAF-121821)
csak több mindent is tud
Power AirFryer Multi-Function DeluxeRopogós, szaftos, gyors, ízletes ételeket készít az egész család számára
cikkszám: M16439A
forrólevegős fritőz, a forgó nyársas grillező és az aszaló automata zseniális kombinációjaOlajban sütés, aszalás, forgó nyársas grillezés, hús és sütemények sütése, felfújtak és tószt készítése, melegítés és dinsztelés, mind egy készülékkel A legmodernebb forrrólevegős technológiával akár 80%-kal* kevesebb zsiradék szükségesKönnyen kezelhető, a 8 automatikus programnak és az Easy-Touch-Display egyszerű érintőképernyős kijelzőnek köszönhetően
Tartozékok egész sora áll rendelkezésre, mint pl. a forgó grill-nyárs csirkéhez, saslikhoz, hasábburgonyához stb.A 3 szintű sütéssel egy egész menüt tud egyszerre az asztalra varázsolni1800 wattos, nagy teljesítményű készülék
-
Breki
veterán
válasz
piocasember #4319 üzenetére
Én most ezt venném.
[link] -
Breki
veterán
válasz
Sterilzona #4214 üzenetére
Aldisról most olvastam .
-
Breki
veterán
Én sütöttem, de úgy, hogy Philipsben már megcsináltam a csipős csirkeszárnyakat azt vittem, meg fasírozottat is vittem, így azt csak melegiteni kellett és mellé szórtam mirelit sültkrumplit.
Ha az egészet abban csinálnám akkor a hússal kezdeném majd forgatás után tenném bele a mirelitet. Ha nem mirelit akkor inkább külön.
De pl melegítésre is nagyon jó akkor szerintem mehet egyben egyszeri kis rázással. -
Breki
veterán
válasz
Keef_Lee #4114 üzenetére
Receptekért inkább ajánlom ezt a fórumot, én is inkább oda rakom fel a kész ételek képeit
[link]
Illetve ha jól emlékszem így fejből van külföldi fórum is kb 50.000 taggal.
Előbbinél pont most volt szó a sült krumpliról
[link]
SárgaburgonyaFelvágtam mint a steak burgonyátMinimális, de tényleg, épp hogy csak bevonja a krumpli cikkeket annyi olajat permeteztem rá. Sültkrumpli fűszerkeveréket szórtam rá. Program szerint 1x15 perc 200*c2/3 időben megráztam.
Hozzászólás
Én fűszeres burgonyát szoktam házilag készíteni. Megmosom őket,és hejastol mikroba tegyem 6 percre. Ha kicsit hűlt,nagyobb kockákra vágom,egy tálba be,rá frissen őrölt bors,so,fokhagyma és rozmaring ehy kevés,és pici olajjal meglocsolom. Összerazom és pár perc után sütés! Egyrészt nem kell sokáig sütni,másrészt belül tuti nem lesz nyers!
Nekem főleg Batátás próbálkozásaim voltak.
[link] -
Breki
veterán
válasz
Core2duo6600 #4081 üzenetére
Milyen gépbe?
Egyébként nem
-
Breki
veterán
válasz
wanted5 #4078 üzenetére
A szódabikarbónás módszert próbáltad nár?
Miután áramtalanítottuk az air fryert, szórjunk egy kevés szódabikarbónát a készülék kosarába, majd adjunk hozzá egy kis mosogatószert, végül öntsük fel a keveréket forrásban lévő vízzel, amitől felhabzik majd a szódabikarbóna és a mosogatószer egyvelege
-
Breki
veterán
Megérkezett ez a Siguro, elsó próbára elég jónak tűnik, ami más elsőre a Philipshez képest az utólsó percet nem másodperc alapon számolja, nem egyből áll le gombnyomásra, viszont van ventillatoros hűtési funkció, nekem kicsit hangos a jelzése, ötöt csipög ha kész.
Egyelőre csak tojásos szendvics készítés volt reggelire illetve mélyhűtött gyümölcs felmelegítése, de tetszik.
Másnak vettem a hölgyet még meg kell győznöm, hogy jó.)
Viszont egy kérdés a többiekhez is , akik rendelték, magyar nyelvű használatit látok, de garancialeveket nem, hogy vén ezeknél az Alza-s cuccoknál a garancia?
-
Breki
veterán
válasz
szabi__memo #3867 üzenetére
Nagyon szívesen.
Philipsből a kicsi Wifis 5000 series -
Breki
veterán
-
Breki
veterán
Nekem is mindig ezt mondtátok vásárláskor, én kicsit vettem és nem bántam meg.
Szerintem annak is vannak előnyei.Eddig minden belefért amit el akartam készíteni a tortilla lapos pizza kivételével, de az is jó volt más formában.
Ezenkívül szerintem elég kisebb teljesítmény kisebb edényben én mindig lesek, hogy hamarabb elkészül mint ahogy különböző főrumokon írják az időket.
Pl Múltkor csípős csilis csirkeszárnyak 14 perc alatt csak lestem, sose gondoltam volna ennyi idő alatt készítek egyszer ebédet, ami simán összevethető, kedves nagymamám főztjével.
És ugye kevesebbet fogyaszt, költséghatékonyabb és könnyen takarítható,
Szóval tudom, hogy a legtöbb ember itt nagyságra vágyik, de van másik oldala is.
-
Breki
veterán
Aki esetleg Gorenje AF 1700-as airfryert venne, most 29900 az Euronicsban
-
Breki
veterán
Oliva olajnál azért jó tudni:
Extra szűzMostanában az a trend hogy mindenhez extraszűz olíva olajat kell használni, pedig a szakértők szerint nem mindenre alkalmas. Főzéshez például kár elpazarolni ezt a drága olajat, mivel alacsony az égési pontja - már 165 fok felett égni kezd, hamar elveszíti ízét és valódi értékeit, ha főzünk vele. Az extraszűz olíva olaj nyers fogyasztásra való, salátákba, kész ételek kiegészítésére, hogy érvényesüljön valódi íze.
Sima vagy általános olíva olaj
A nem extra szűz olíva olaj alkalmas főzésre és sütésre, akár magas hőfokon is, mivel jóval magasabb az égési pontja az extra szűznél - 240 fokon ég. Ha ízesített olajat készítünk, akkor is ezt a fajtát érdemes választani. -
Breki
veterán
Én úgy látom, hogy legalábbis Philipsnél hatékony a dupla kosár rapid air teknikógia.
Itt mutatják be
Azt tapasztaltam, hogy egyszer kell forgatni és a másik oldalt nem kell nég egyszer annyi ideig sutn.
Pl hétvégén csináltam benne baconos soárgát, egyik oldal kb 15 perc aztán firgatás és elég volt 4-5 perc, illetve a végén raktam rá sajtot az megint pár perc
Közben megérkezett a rendelt sütőpapír csomag az is alattata volt, nagyon bevált, vékonyabb a szokásosnál és így pont jó szerintem fogok nég rendelni
-
Breki
veterán
Tegnap láttam a Lidl-ben a silvercest air fryert akciósan, 18 ezerért.
Szerintem ez volt az.
[link]
Még lehet engem is érdekel volna ennyiért még egy, de ez ha jól láttam kör alakú kosaras az meg nem annyira tetszik, de hátha valakit érdekel, ez szerintem egész jó ár!!! -
Breki
veterán
válasz
TomMusic #3668 üzenetére
Annyi, hogy én változtattam kicsit rajta, én zabpelyhet daráltam, raktam is hozzá és abba illetve lisztbe forgattam, így könnyebb volt belőle egyenletes golyókat gyúrni és ropogósabb lett, viszont nem mertem eléggé fűszerezni így kicsit ízetlenebb lett, így a végeredményt még tuningoltam sajttal paradicsommal.
Batátával tálaltam itt a felénél látszik milyen lett belülről.
[kép]
A végeredméby már teljesen másképp nézett ki, de együtt nagyon finom lett. :-) -
Breki
veterán
válasz
hellopc #3652 üzenetére
igen, szívesen finom volt még van egy mára :-)
csak fontos dolog amit kihagytam, be kell irdalni és úgy sózni.De én is kérdeznék valamit tőletek.
Hétvégén a Főmenü műsorban voltak tojásételek és Szél Tamás főzött és említett egy olyat, hogy Miso krém vagy paszta, amit nagyon dicsért.Ezt találtam gyorsan róla.
[link]Használ valaki ilyet air fryerben sütésnél?
-
Breki
veterán
válasz
hellopc #3649 üzenetére
kétféleképpen
Előtte keszeg volt, azokat só fűszerek, kis olaj kenve, kb egy napig pihentetve majd paprikás liszt és pár perc után kis olajjal kenés ecsettel.
Kárászokat már kicsit másképp abba benne volt az ikrája vagy teje.
Azokba kinyomott fokhagyma, só, fűszerek kis olaj ezzel átkenve Pyrex edényben állni hagyva egy napig, majd szintén kicsit átkenve az edényben lévővel, majd paprikás liszt.
Itt kicsit sok ikrán gondolkoztam, hogy készítsem el, de kitaláltam egy saját receptet ami alapján kis gombóccá gyúrtam szintén paníroztam és kisütöttem.
Lényeg szerintem hogy öt percenként nézni és akkor kihúzni fűszerezni ecsetelni, ha úgy érzem kell, és félidőben fordítani. Ikrát kevesebbet sütni. Kárászt tovább sütöttem alacsonyabb hőfokon a belsőségek miatt.
A kárászhoz kipróbáltam egy fűszeres olivaolajat inkább, bár azt mondták az nem jó magasabb hűfokon.Fordításhoz ez a cucc nagyon bevált.
Előtte szenvedtem vele, hogy ugye forró sütőbe nyúlkálni, nehogy hozzáérni, úgy forgatni, hogy alatta sütőpapír maradjon, és a hal is egyben szépen forduljon kijöjjön.
Ez az eszköz pedig fokhagymanyomóval és húsvágó ollóval együtt csak 2000 forint volt csomagban. Pont mindegyik eszköz jó volt ehhez. -)
-
Breki
veterán
Új versenyző akcióban.
Ilyen dupla kosarast használ valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- iPhone topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest