- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Jobb áron mint BF kor
PRINCESS 183014
[link]
Kedvezménykód: SZAKITSNAGYOT20 (dec 23-ig vagy készlet erejéig)
22 950 Ft
+száll -
vacs
veterán
#akció
Gorenje AF1700DB Forrólevegős sütő - 30 000 Ft - Euronics
Én pár napja vettem 35-ért! -
bako01
csendes tag
Sziasztok!A Philips HD9765 és a HD9867 között vacillálok. Úgy látom a fő különbség a Intelligens érzékelőtechnológia. "Az intelligens érzékelők automatikusan beállítják Önnek az időt és a hőmérsékletet a könnyed és tökéletes eredményekért" Ez a funkció tényleg jó és megéri a kb. 20ezres felárat, vagy csak parasztvakítás?!
-
erdey_a
addikt
válasz
#95712068 #2680 üzenetére
azért mondom, "lehetni lehet", de az nem klasszikus lángos lesz. ha laposra szétteríted, nem lesz vékony a közepe és hólyagos, foszlós, a széle.
én fánkot csináltam már sütőben. megettük, rossz nem volt, de azért foszlós az se lett. olajban történő hirtelen sütés hiányában túl tömör lesz a tészta sajnos
-
Antonious
kezdő
Pedig jó lesz az, igaz nem lángos tészta állaga lesz.
Nem is lehet mert nem olajban sül.
Viszont ha teszel olajat a lángos tésztába és úgy megy az airfryerbe, jó kis ropogós tésztát kapsz.
Mehet rá a fokhagyma, tejföl, sajt.
Majd be az airfryerbe, vársz pár percet míg a sajt megolvadt és utána kapcsolod be pár percre.
Isteni lesz! -
fradi81
veterán
Mostanában sűrűn csinálok kovászos lángost, rendesen forró olajban, pár perc és átsül az a vékony tészta és felhójagosodik, többen is mondták fura hogy nem olyan zsíros mint amit vesznek a büfékben, szóval rendesen sütve is lehet 'szárazabb'.
-
törölt tag
válasz
erdey_a #2679 üzenetére
Van akinek nem bírja a bendője a zsíros/olajos cuccokat (pl.: epés), így minimális olajjal szoktam csinálni a lángost. Szilikonos sütőpapírra öntök egy kevés olajat (2-3 evőkanál), aztán mint a gyerekek két kézzel szétkenem a papíron. Majd olajos kézzel nyúlok a tésztába (nem ragad rá), és lapítom ki az olajos sütőpapíron, majd fordítom (sütés utolsó 3 percében szintén fordítom). Nekem sokkal jobban bejön (+rokonok és ismerősök szerint is rendben van), de én alapból is próbáltam az átázott lángosból konyhai papír törlőkendővel kipréselni minél több olajat. Airfryer-ben nem próbáltam, egyesével küzdeni és sütögetni fél napos meló lenne.
-
Czimby
addikt
Lángost sütöttetek már a gépben?
Sütőpapírt ha rakok bele + a lángos tésztába kis olaj jó lehet? -
Atomantiii
addikt
válasz
szotyika77 #2673 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek.
-
Gömbike
senior tag
Ha valaki Philipsben gondolkodik, van egy 25%-os kuponom.
Ingyen adom privátban. Szerintem a Philips után egy szakadék a következő lépcsőfok.
-
evitiguF
senior tag
válasz
szotyika77 #2673 üzenetére
Ezt még kiegészíteném azzal, hogy a jelzőhangja is sokkal barátságosabb a Princessnél, bár a Princess meg jelez, ha elérte a beállított hőmérsékletet, a Philips nem.
Ha lakásban vagy, az tuti hogy Princessnél az alattad-feletted lévő is tudni fogja, mikor használod. -
szotyika77
aktív tag
válasz
Atomantiii #2672 üzenetére
És tényleg szinte hangtalan. Alig észrevehető, hogy megy a gép.
Két helyen sütöttünk már vele, az egyik a konyhapultunk közepe, ahol még azt se érezzük meg, hogy jön ki belőle a meleg.
A másik hely a konyhapultunk egyik sarka, ahol állandóan tartjuk a gépet, és ha ott bekapcsolom ugyanolyan halk, viszont ott a meleget már jobban lehet érezni. -
woodworm
veterán
A topikot olvasgatva látom, hogy vissza-visszatérő téma a használható olajspray. Nekünk évek óta a Delimano Brava (aka topshop) pumpás spray teljesít kitűnően. Túlnyomásos, a kupakjával lehet felpumpálni, kb. 3-4-5 másodpercig folyamatosan porlaszt.
-
-
Cyborg
őstag
válasz
Beni2360 #2661 üzenetére
Nem néztem mindet ugyan, de ugye ezek úgy működnek, hogy fent van a venti, és a lapátok úgy vannak kialakítva, hogy hátul kifúj, és a friss levegő meg bejön alul-felül, körbejárja a gépet a burkolat alatt, hogy ne melegedjen a burkolat, meg ne csapodjon ki a pára a fióknál, és hátul távozik a forró levegő.
Btw a princess dobozán is Germany felirat van, mégis hangos, mint az istennyila🙂
-
woodworm
veterán
Sziasztok!
Ontopik lettem egy Cosori xxl sütővel, ebédre már ki is próbáltuk. Jó kis grillcsirke sült benne ketté nyitva, mellé lidl-ös hasábburgonya. A sültkrumplit befújtuk egy kis fokhagymás oliva olajjal és megszórtuk petrezselyemmel. Pikkpakk elkészült és egy élmény volt.
-
Cyborg
őstag
válasz
Beni2360 #2652 üzenetére
A legtöbb air fryer a tetején szívja be a levegőt, van egy kis perem, vagy bemélyedes rajtuk körbe, mintha design elem lenne. Pakolhatsz rá, de ne takard le teritővel működés közben, ha lehet.
A tiéd is felülről szív, ha jól látom, de ha biztos vagy benne, akkor visszaszívom
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Atomantiii #2654 üzenetére
princess 183014 úgy süvít hogy kicsit bedugul mellette a fülem, igaz elég kicsi a konyha ahol van, de súrolja az elviselhetetlenség határát
Ez a rekesz bal aljánál gőzölög és szivárog is kicsit ha több nedvesség van pl gomba sütésnél. Szóval tipikus kínai gagyi, de az elkészült ételekre nincs panasz. -
-
-cobra-
aktív tag
Szia!
Nem próbáltuk, mert karácsonyi ajándék lesz anyósnak.
Csak kicsomagoltuk és összevetettük a LIDL-össel, és minőségre sokkal jobbnak ítéltem meg. A LIDL-ösnek nehezen járt a kosara, volt hogy alig tudtam a helyére tenni (pedig nem vagyok egy műszaki analfabéta), illesztések pontatlanok, műanyagok széle nem volt szépen eldolgozva, egyszerű egy valami.
Princess nem volt a kezeim között, ahhoz nem tudom mérni. Gondolkoztam azon is, 25-be kijött volna, viszont Euronics és Gorenje márkaszervíz van a városban, így a mellett döntöttünk.
Egyébként itt van róla egy orosz beszámoló, google translate-tel egész jól olvasható, illetve vannak további fotók is -
Beni2360
félisten
Múltkor felvetödött a kérdés bennem, hogy jo hátul kifúj de honnan szívja be a levegőt?
-
vacs
veterán
válasz
-cobra- #2589 üzenetére
Szia.
Kipróbáltad már a Gorenje AF1700DB-at?
Én is szeretnék venni és szívesen fogadnék valami ehhez hasonló beszámolót. -
Cyborg
őstag
válasz
erdey_a #2642 üzenetére
Nekem konkrétan jön ki a gőz a fiók alján, a bal oldalon. Ott csöpög a víz, de párás az egész alja. Nem zár rendesen az ajtó, meg nagyon kicsik a szellőző lyukak, nem jár a levegő eléggé a fiók körül.
Neked is gőzölög az alja?
Az angol leírás is elég pongyola, az a gond, de amúgy nem deal breaker a dolog emiatt....a hang is zavar, de a kicsapó gőz mégjobban, és azon állítani se tudok, mert fix helyre pattan be a fiók.
-
koliz1
tag
Köszönöm de bárhogy próbáltam meg se mukkan, asszem pénz vissza, a fiók ha a helyén van horizontálisan lötyög, olyan aliexpress feelinget áraszt, persze nincs viszonyítási alapom. alza persze nem hajlandó futárt küldeni érte, holnap még futok egy kört velük, eddig normális hangnemben kommunikáltam az nem hat rájuk, csomagolás 50*50*50 cm kb,. Mi ilyenkor, hogy ne legyen ugatás itt meg ott cserecsomaggal küldünk futárt. Hát nagyon megbántam...
-
erdey_a
addikt
-
ernyo15
csendes tag
Ugyan nem az általad felsorolt tojás étel de ezt a szuflét már párszor megcsináltuk, nekünk ízlett.
Recept [link] kísérletezés eredményei [link]
Bundáskenyeret egyszer csináltam Szoky konyhája alapján, Ő Cosoriban süti. Tény hogy nem olyan mint serpenyőben olajban de nekünk ízlett. Inkább "édeskés" tojás íze volt (utólag még sóztuk), kb 6-7 perc alatt sütöttem meg a két oldalát (lehet serpenyőben gyorsabb). -
Cyborg
őstag
Megjött a princess 183014.
Ennyit arról, hogy valaki helytakarékosság miatt nem vesz nagyobbat, hogy szívassa magát 🙂
Így fest a 2,6l-es Ambiano mellett. Picivel nagyobb ugyan, több helyet foglal, ez tény, de ahol az Ambiano elfér, ott elfér a Princess is.
Külsőre nagyon szép a Princess, 24000 volt mindennel, annyit talán megér, de azért vannak aggályaim a géppel kapcsolatban.
-A belső kosár alján van 2db gumipogácsa, az nem tudom, meddig fogja bírni.
- A külső fiók alján a fogantyú felől hiába vannak szellőzők, így is kicsapódik ott a pára, és egy-két csepp víz is kijött a konyhapultra sütés után.
- Senki nem említette eddig, de nagyon hangos, sokkal hangosabb, mint az Ambiano, a távozó levegő is akadályba ütközik, és pici hangja van hátul is.
- Iszonyat hangosan csipog, az idegesítő.
- Magyar leírás nincs, és az angolban sem szerepelnek pl a piktogtamok, hogy mi mit jelent. A működtetésről se egy ábra, se semmi. Persze pofon egyszerű használni, csak rá akartam világítani, mennyire semmitmondó a leírása, ki se kellett volna nyomtatni, semmit nem ad hozzá a termékhez 🙂Mostmár marad, ha megvettem, de azért nem felhőtlen az öröm.
koliz1
Ahogy bedugod a konnektorba, már csippannia kellene, és felvillannia a kijelzőnek, és pirosan világítani a power gombnak, ez megtörtént? Ha nincs bedugva a fiók, semmit nem csinál.
Van egy mikrokapcsoló felül, ami a fiókot érzékeli, azt nyomd be, és úgy dugd be. -
koliz1
tag
Sziasztok!
Megjött a Princess 183014 sajna nem tudok életet lehelni bele , segitsetek mit kell elkövetnem , hogy be kapcsoljon. Kicsomagoltam ragasztokat leszedtem , 230 v ba be dug kosár a helyére kijelzö néma , érintgetem semmi ?
Épitő válaszokat köszönöm!
koliz -
sith7
félisten
Tükörtojást, rántottát/omlettet próbált már valaki sütni benne ?
-
madrac
senior tag
válasz
Antonious #2614 üzenetére
Sencor sütő dettó ugyanez, csak úgy megjegyzésként írom. Zsíroldókat, súrolást kiröhögte a kivehető kosár. Ezért jobban bíznék a rácsos aljú kosaras sütőkben, hogy kevésbé tud ráégni, hisz jóval kisebb felületen érintkezik. Én attól félek, hogy a ventilátorral lesz valami emiatt, amit nem lehet tisztítani.
-
Beni2360
félisten
válasz
Antonious #2629 üzenetére
Én már csak sütő zacskóban csinálom volt már itt leirasom és igy néz ki a csirkemell.
Hideg inditassal 22p/150 c fok majd zacsibol keveve 5p/200. Persze elotte spekelve, pacolva tobb órán keresztül. -
Antonious
kezdő
Tuti szaftos maradt, mert a feleségem egyből "már megint kiszárítottad ezt a csirkemellet", helyett most megdicsérte.
A fiam is eltüntette a tányérról az adagját.
Szóval ja, siker.
A trükk kérgesítés.
+ A sütőbe behelyezés.
Elvileg 20 perc is elég lenne , de azt én keveselltem, hátha nem sül át.
Marhából csak stake-et szoktunk, de azt is serpenyőben.
Azt nem tenném airfryerbe.
De biztos az is elkészíthető. -
-
attiati
veterán
1 órával a BF után rögtön lett újra készleten Princess 182060 az alzánál.
Ez milyen már, hogy a több hetes BF akciókból is kivesznek termékeket, készlethiányra hivatkozva.egyébként van jelentős különbség közte és a Princess 183014 között?
-
Voice24
őstag
válasz
A miénk (Silvercrest) szintén így járt, a kosár belső oldalaira tényleg rendesen "rágyógyul" a zsír és az olaj, de ettől függetlenül még bőven használható. Viszont nálunk a kijelző számainak egyes vonalai kezdenek elhalványodni. Mivel 3 év a gari, megkérdezem őket, hogy ilyen esetre mit mondanak, mondjuk nem hiszem, hogy nekiállnak javítgatni, inkább csere.
-
Ajándékok
aktív tag
válasz
Antonious #2612 üzenetére
Kb 1 hete linkeltem 8L-es sütőt 17k-ért. Azóta nézelődtem kicsit és a 8L-es Silvercrest pontosan ugyan úgy néz ki. Ott már nincs, de itt is volt ugyan annyiért. Most már 20k.
-
Gömbike
senior tag
válasz
Mi lassan egy éve használjuk, elég sokat dolgozik a gép. A kosara tényleg tisztán tartható, rendeltünk bele méretre vágott sütőpapírt az aliról, sokszo azt is felhasználjuk.
Az tény, hogy a MM-ban megnézve, megtapogatva a gépeket, messze a legmagasabb színvonalat képviseli a Philips a többihez képest, akár anyagfelhasználás, akár teljesítmény terén.
Ha lehetőséged van rá, nézd meg a gépeket élőben is.
-
Gömbike
senior tag
válasz
Antonious #2612 üzenetére
Mikor még idén januárban vettem, akkor 97-ért sikerült megvenni.
A Lírából szoktunk könyvet rendelni, mindig van benne egy 30 %-os kupon, így lett olcsóbb. Egyébként a MM-ban is vagy 40-el olcsóbb jelenleg. Ennyit jelent, ha romlik a forintunk.
Lehet, ez is elég lett volna [link] , s ha ebből lejön még 30%-k, már baráti árral szembesül az ember. Ez ugyanaz teljesen, csak nincs benne sütést kiszámoló szenzor.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Vásárolni szeretnék ilyen készüléket olvasgattam a fórumot és láttam, hogy a philips és a princess is ajánlott. Valaki esetleg használta, használja mind a kettőt? Most az alábbiak közül akarok választani.
Philips XL 58k
Princess 183014 25kÉrtem, hogy dupla annyi az ára a philips-nek, de tényleg csak a márka ára lenne ez az árkülönbség? Számomra ismeretlen a princess.
Illetve valamivel nagyobb is a philips.
Előre is köszönöm a tanácsokat.
-
Gömbike
senior tag
válasz
Antonious #2609 üzenetére
“Az XXL méretnek köszönhetően egy egész csirke vagy 1,4 kg hasábburgonya átsüthető
Igen, az új Airfryer XXL készülékben akár családi ebédeket is készíthet. A hatalmas kapacitásnak köszönhetően könnyedén süthet hatalmas és ízletes ételeket. Egy egész csirkét vagy akár 1,4 kg hasábburgonyát is megsüthet, így az egész családnak vagy a barátoknak elegendő ételt készíthet. A 7,3 literes kosárnak köszönhetően akár 6 adag ételt is készíthet.“ [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen autót vegyek?
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Proxmox VE
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest