Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagysz
tag
Eléggé picike. Az 5L -esekben lehet 800-1000gr krumplit sütni..ebben mennyit lehet vajon, jó esetben 40 dekát ? Kábé 3 kisebb csirkecomb fér bele. Szerintem ez max akkor jó, ha 1 embernek sütsz. Max kettőnek, de oda is már egy 3L-est ajánlanék minimum. Ezt hagyjuk meg inkább a törpöknek aprajafalvára
-
nagysz
tag
Forgatni kell benne a kaját, hogy ne egymáshoz tapadjanak. Panirozottat én sosem sütöttem még (nem eszek olyat), de van, aki igen, arra keress vissza, mi a tapasztalat. A sült halakat egyszer szoktam átforgatni és annyi elég. A sült krumplit illetve nagyobb mennyiségű zöldséget háromszor szoktam megrázni/forgatni, de azoknál az össz sütési idő 15-25 perc, szóval nem vészes az sem. És azok igencsak 1kg körüli mennyiségek, az 5L-esben.
-
erdey_a
addikt
különbség igazán nincs, már ami a technológiát illeti. a méretet illetően szoktak a legtöbb helyen hazudni, mármint, hogy mennyi kaja fér bele. mert lehet hogy belefér 1,5 kg krumpli, csak nem süti meg az olyan képeket, ahol a kosár peremig van krumplival, nem kell komolyan venni.
a princess XXL 80dkg krumplival tesztelve, azt még megsüti. de többet nem tennék bele.szerk: a kosara nem rácsos... szóval ez jobb vétel ugyanannyiért: [link]
[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
vargalex
félisten
-
vargalex
félisten
-
evitiguF
senior tag
Nem, ugyanígy, sütőpapír nélkül, gondoltuk teszünk egy próbát elvégre tapadásmentes a tál.
Teljesen jó ez, gondolom ott is gyorsan elfogyott. Igazából ahogy a recept írja (vagyis épp nem írja a pontos időt) tűpróbáig sütöttük, a teteje szépen bebarnult, a tűpróba jónak tűnt, kifordítottuk, és az alja még túl citromsárga volt. Ezért visszatettük még, hogy az is elnyerje a megfelelő színt. a teljes idő 20perc körül lehetett, és nagyjából félidőben, vagy egy kicsit utána történt a fordítás. Nem most csináltuk utoljára, legközelebbi sütésnél majd jobban dokumentálom az időt. -
evitiguF
senior tag
Valóban, javítanom kell magam, kb 20 percet sült, és a teteje szépen aranysárga-barna lett, a tűpróba is jó volt, ekkor döntöttünk úgy, hogy kivesszük, készen van, és ahogy kifordítottuk az alja még citromsárgás volt, és ezért visszatettük, hogy az is barnuljon még egy kicsit.
Így a sütési hossz inkább 30perc körüli lehetett. -
elder troll
őstag
Nem egészen, de mivel philips tulaj (is) vagyok, így könnyen elfogultsággal "vádolható" vagyok. Volt aldi/lidl verzió is évekkel korábban (németből ajándék), a philips egy másik dimenzió ilyen téren. Princess nem járt nálam.
Ezt ne almás bemagyarázós dolognak véld, amikor a 10x túlárazott szemetet be kell magyarázni saját magának, hogy mekkora vétel volt, és tényleg én fogom rosszul szériahiba helyett, csak és kizárólag az én felhasználói élményem miatt vettek vissza a teljesítményéből, nem a gyenge minőségű akku és pszichoterror része (a szándékos visszalassítás után az új gyorsabb lesz).
Szóval nem vagyok képben a pszichomókus kifejezéssel, de létezik ez a dolog.Amúgy szerintem a legfontosabb, hogy hálós legyen az alja, és pár centi legyen a szélén az edény és a kosár között.
[ Szerkesztve ]
-
-
storm3
senior tag
-
Beni2360
félisten
válasz fradi81 #1504 üzenetére
Én is vettem Aliról amit itthon 3k adnak, vízi pisztoly effektus. Olvastam amikor kerestem, hogy a mini virág permetező aminek állítható a kimeneti része avval talán meg oldható.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz fradi81 #2171 üzenetére
Telóról maxa netpincért irányítom, én a 2 gombos valtozatot választottam, kevesebb hiba lehetőség. Na meg az egyszerű kezelés.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-3770K Hűvös!
- Bontatlan HONOR 200 PRO 12/512 GB DualSIM Fekete Kártyafüggetlen, 3 év hivatalos garanciával eladó
- TAMIYA RC 1/10 ALFA ROMEO GIULIA SPRINT GTA KIT távirányítós RC autó
- Apple iPhone 14 Plus, Midnight, makulátlan, 128Gb, garanciális, 88% akku
- Creative BT-W5 BT 5.3 USB transmitter aptX adaptive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest