- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
Ez sajnos egyre nagyobb divat itt a PH-n is.
Pár napja autóhirdetésben találtam érdekes szöveget, érdekes volt a megfogalmazás.
A mottó: " a minőség és a precizitás iránti vágy a vérünkben van", ez már régebben is benne volt. Alapból is egy fura megfogalmazás, de az AI se sokat javított a körítésen.
Van amivel már nem lehet mit kezdeni.
Az ilyen számomra idióta mottókat elolvasva, elmegy a kedvem a kereskedéstől, mert sugall egy bizonyos csoportra jellemző stílust.Nagyon tolják az AI reklámot, nekem már alapból ez sem tetszik; hogy valamit minél jobban rám akarnak erőltetni.
-
csibe1
addikt
válasz
Viktor77 #7527 üzenetére
Biztos tudsz olyat amit én nem. Nagyon szerteágazó a tudásanyag, kénytelenek az emberek specializálódni; sokkal több az információ, mint 100 éve.
Amit nem tudok, azt én is megkérdezem valakitől vagy utánanézek a neten.
Nincs is ezzel semmi gond.Azt nem értem, hogy miért kell ehhez AI, meg lassan mindenhez is, egyesek szerint?
Fáj használni a hagyományos keresőt, fórumokat?
Amúgy meg szerintem az AI egyelőre egy szép nagy infóhalmaz, amiből egy algoritmus csemegézik. Ráadásnak teleszórják a netet a vele gyártatott, tartalomnak nevezett szeméttel. Lassan már olvasni se kell majd megtanulni, mert minek is.
Majd megmongya az AL... -
-
csibe1
addikt
válasz
PociAti #6816 üzenetére
"Azzal kapcsolatban, hogy mi nem egészséges ,abban eléggé egybehangzóak a vélemények. A kenyér és a zsír külön külön is szerepelnek a kerülendő (minimalizálandó) ételek listáján."
Tanulmányfüggő a dolog, finoman szólva. Attól függ, hogy éppen ki fizeti.
"nem kell fárasztó munkával mamutot leölni a család jóllakatásához, elég beugrani valamely közeli boltba ételért"
Ahol persze mindegyik kapható étel, csak és kizárólag egészséges étel.
Hááát persze...Tök jó marketing duma, de sajnos nem hiszem el.
Nem kell mindent elhinni amit írnak.
Ha te elhiszed, a te dolgod; de azért nem kellene általános igazságként hirdetni.Anno mondtak erre egy találó mondatot: csak annak a statisztikának hiszek, amit én magam hamisítottam.
-
csibe1
addikt
""Ha egy 2-3 fős családban senki sem szereti a zsíros kenyeret, akkor az valószínűleg nevelés kérdése." - igen pontosan, úgy hívják hogy egészséges étrendre nevelés"
Melyik brit tudósok által közzétett tanulmányban?
Vicc kategória az egészséges étrend blabla. Attól függ, hogy éppen ki fizeti a cikket.
Egyszer ez, utána meg amaz egészséges; szóval ezen el kellene kicsit gondolkodni. -
csibe1
addikt
Mit találtam: Vigyázat, a forrólevegős sütője lehet, hogy kémkedik ön után
A Xiaomi, az Aigostar és a Cosori van említve a cikkben.
-
csibe1
addikt
válasz
Ajándékok #6436 üzenetére
Ezt a verziót javasolnám az összefoglalóba betenni.
Mosogatás, aztán a kiégetés max hőfokon legalább 30-40 percig, kivéve ha mást nem ír a használati útmutató.
Igazából ez is egy sütő; igaz forrólevegős, mondhatjuk akár hordozhatónak is, de akkor is sütő. Bármi maradhatott benne a gyártás során, ahogy itt többen is említették.
Fűtőszál is van benne, és a kombinált tűzhelyeknél meg a beépíthető sütőknél is le van valamivel kenve gyárilag a fűtőszál.
A sütőknél többféle verzió van, de ott is legalább fél óra max hőfokon; kombinált tűzhelynél meg a grillt is járatni kell 30 percet, mert annak külön fűtőszála van. -
csibe1
addikt
Aaaz szép, jól nyomta.
Lett belőle valami?A mérőóra nem tudom hová készült, de lehet nem hozzánk; mert a Celsius skála a kisebb, és nem az az elsődleges skála.
Amúgy szerintem az ember általában a nagyobb skálát nézi meg elsőre.
Megszokás kérdése, ha többször használod már nem lesz gond.
Van olyan is amin csak a Celsius skála van: [link] -
csibe1
addikt
válasz
Beni2360 #6165 üzenetére
Igen, az utólagos "ízesítést" megette a fene, az már valahogy nem az igazi tartalmasabb ételeknél.
Akkor inkább nem főzök ilyen ételeket kuktában...Ez a Szoky féle "kuktás főzés" is azt juttatja eszembe, hogy mindent is hamar gyorsan készítsünk el. Pedig néha az lenne a lényeg, és jót is tesz az ételeknek; ha minél tovább készülnek, főnek, alacsonyabb hőfokon.
-
csibe1
addikt
válasz
erdey_a #5980 üzenetére
A nagyobbik 8L-es Siguro is 24990 most: Siguro AF-S800 Air Fry Long
Ahogy nézem ez nem kivehető kosaras, mint az 550-es.
-
csibe1
addikt
Tesco: Philips 9200/90 4,1L-es: [link]
Most 49990Ft helyett Clubcarddal 21990 Ft
-
-
csibe1
addikt
válasz
Thegrey #5574 üzenetére
Köszi, közben meglett.
Azért seggbe billenteném a Spar weblapjának az akárkicsodáját.
Rákattintok, hogy a 25-ikétől érvényes szórólapot nézném, erre bejön az előző heti, ami szerdáig érvényes.
Jóval alatta lehet megtalálni a csütörtöktől érvényes példányt.Azt tudja valaki mennyi garanciát adnak rá?
-
csibe1
addikt
-
csibe1
addikt
Valamennyire igen.
Viszont lassan már olyan elvárások lesznek egy airfryer-es sütővel, hogy csak pislogok, és amit a beépíthető sütők sem tudnak jelenleg.
Szóval érdekes, hogy ki mire vágyik egy airfryernél.
Amúgy ezeket az "álmokat" tudatni kellene a gyártókkal is, hátha valóra válnak.
Némelyik mikró is elég fullos, úgymond; talán Beni linkelt egy Bauknecht mikrót ami grillez, pirít, és nagyon jól olvasztja ki a fagyasztott dolgokat .
Szóval alakul ez apránként. -
csibe1
addikt
válasz
r6man123 #5365 üzenetére
"10 év home office, kirohanok a hűtőhöz és ebédelek 5 perc alatt valami kenyér feltét kombó dolgot akarom megtörni."
Erről csak az ugrott be, hogy béna vagy.
Most komolyan nincs annyi időd, hogy rendes kaját összehozz magadnak
legalább ebédre?
Akkor valamit nagyon rosszul csinálsz szerintem. Ennyire ott kell ülni a képernyő előtt, hogy csak 5 perced van kajára?!
Ha még nincs gyomorfekélyed, akkor keress másik melót; mondanám, de már 10 éve ezt csinálod.
Sőt, tuti rosszul csinálod, mert 10 év alatt sem sikerült az ebéd kérdést megoldani.
Kajarendelés? Pizzát vagy akármit azért csak visznek ki felétek?
Amúgy itt vagy a Földön, esetleg spacelinken keresztül dolgozol a Marsról? -
csibe1
addikt
-
csibe1
addikt
" (Mondjuk azt nem értem, hogy lazacot miért nem serpenyőben süt az ember, egy kis vaj kell alá, és 4-5 perc alatt kész.)"
Egyrészt, mert nem trendi.
Másrészt, mert ott kell lenni mellette 4-5 percet. Nagyon drága az idő mostanság vagy mi van.
Amíg megsül az airfrayerben addig annyi mindent lehet csinálni a közösségi meg akármilyen appokban. Kész örökkévalóság. -
csibe1
addikt
válasz
ubyegon2 #4156 üzenetére
"Ebben igazad van, így a receptnél célszerű lenne feltünteni, milyen gépben készült. De például sültkrumplinál az alapanyagon is sok múlik. Nálam is van, ami 12 perc alatt tök ropogósra sül, de van ami még éppen csak a szélén kezd sülősre utaló jeleket mutatni! Mirelitekről van szó..."
Ezt mondjuk nem ártana beleírni az összefoglalóba, szép nagy, és aláhúzott betűkkel; akkor hátha kevesebben reklamálnának, hogy nem jó a leírt recept.
-
csibe1
addikt
-
csibe1
addikt
válasz
#20584850 #3928 üzenetére
Nem is mondtam, hogy az lenne az első, mint meghibásodást kiváltó ok. Egy lehetőség, amit lehet javítani garancia után is, csere nélkül.
Akkor te mit raknál az első helyre, mint vezérlés meghibásodási okot?Amúgy meg az alkatrészellátástól is függ a dolog, mert ha nem kapsz hozzá pl. fűtőszálat akkor elnézegethetsz rajta bármit, bármeddig.
-
csibe1
addikt
-
csibe1
addikt
-
csibe1
addikt
válasz
TheProb #3621 üzenetére
Annyira nem, mert csak 1 év garit ad rá az Euronics.
Gyártói gari az 2 év.
Amúgy ez a 4,1L-es verzió. Inkább nagyobbat vegyél.[link] keress 2 év garisat, 10 ezerrel több alapból
"max 40e-ig mi a bestbuy sütő szerintetek?"
Olvasgass vissza, 40-ért max akcióban találsz Philips-et, de inkább felette. Most osztogatnak 40%-os kupont, ha regisztráltál a Philips oldalán.
A szülinapodra is kapsz tőlük kupont.
Amúgy már az összes olcsóbb típus eltűnt a Philips oldaláról (mármint a nagyobb 6,2L-es verziók), ami van az meg a 40%-os kuponnal is 56 ezer pénz. -
csibe1
addikt
Nem tudom mire gondolt, mert nem fejtette ki a cikkben.
Annak meg alap dolognak kellene lennie, hogy nem áztatjuk el ész nélkül vízzel a gép olyan részeit ahol víz kerülhet a belsejébe, vezetékekhez, elektronikához.
A sütő tisztításnál nálam az ugrik be, hogy kiszedem a tartozékait -pl. kosarat - és az mehet a folyó víz alá, magát a gépet eszembe se jutna víz alá meríteni. -
csibe1
addikt
" Mivel a forró levegős sütőt nem szabad folyó víz alá helyezni, fontos, hogy ne használj olyan tisztítószereket, amelyeket le kell öblíteni (utána hiába törlöd át nedves ruhával, a vegyszerek maradványait így nem lehet maradéktalanul eltávolítani)."
Tényleg, miért nem lehet folyó víz alá tenni?
Amúgy nagyon színvonalas cikkek vannak az oldalon...
Köszi a linket.Ezúton is gratulálok "Kövess Péter"-nek, már ha ez az igazi neve.
Errő a névről hirtelen a cummants szöget ugrott be -
-
csibe1
addikt
válasz
zohan echte #2922 üzenetére
A 9270/70 15 ezerrel olcsóbb a Philips oldalán.
-
csibe1
addikt
Forrólevegős sütők [link]
Akad pár fajta -
csibe1
addikt
válasz
eisento #2099 üzenetére
Az egy kicsit fura, hogy máshol olcsóbb, mint a Philips oldalán, és szintén 2 év garival: [link]
Ha már odatévedtem, gondoltam ránézek milyen Philips cuccok vannak még: Philips HD9260/90 Essential Airfryer XL 80-ról 56 ezerre leárazva, ez 7L-es kosárral van, az előző az 6,2L, ha ez is számít esetleg.
-
csibe1
addikt
válasz
Acheron #2092 üzenetére
"De ezeket az infókat bárki megtalálja, aki felmegy akár a Philips oldalára
"
elméletileg, gyakorlatban meg nincs összehasonlító opció.
Persze, csak épp a kosár űrtartalma hiányzik, mert amit néztem leírást, ott 1,2kg volt megadva.
Azért ez kicsit fura, hogy másik weboldalon kell az ilyesmit megnéznem. -
csibe1
addikt
válasz
Acheron #2071 üzenetére
"Két évig biztosan kihúzza, ha baja lesz, az utána fog előjönni
"
Ugyanezt a dumát eresztették el a videókártya topikban, hogy ha 1 évet elmegy utána már tuti nem lesz gond, de spóróltam volna 8 ezret. Annyival volt olcsóbb a 3 év garisnál.
Nem hiszek az ilyen feltételezéseknek, mert még mindig fogyasztói társadalomban, és az ólommentes forrasztások korában élünk; hála a nagy környezetvédő bagázsnak.
Engem nem zavar ha valami többe kerül, mint máshol, ha megkapom a rendes, és tényleg gyári garanciát, nem csak ki van írva a weboldalra.
Amúgy ütni kéne azt is aki kitalálta a sávos garanciát, most még azt is lehet nézni az árak mellett.Azt hittem te tudod mi a konkrét különbség a különböző XXL verziók között, azért írsz.
Az meg nekem kicsit fura, hogy bizonyos típusokból nincs raktáron a Philips magyar weboldalán, máshol meg találok.
Akad olyan verzió amit itthon nem is forgalmaznak. (HD9651 Premium XXL) -
csibe1
addikt
válasz
Acheron #2064 üzenetére
Akkor az igencsak jó kupon lehet, mert most az XXL (HD9650/90) az 113 999 Ft a másik verziós XXL (HD9867/90) az meg 149 999 Ft.
Azt tudja valaki, hogy mi a különbség az XL- XXL verziók közt, mert mindegyikből van legalább három féle?
Amúgy ha már a Philips a gyártó, és a saját weboldala, miért nem tudja a műszaki adatoknál kiírni a kosár űrtartalmát?
Ráadásnak nem egységesek az adatlapok a különböző típusoknál, nehogy már tudjad miben különböznek vagy nem tudom miért.
Van pár Philips cuccom, de azt gondoltam, hogy ennél azért egy kicsit igényesebb, informatívabb oldalt raknak össze.
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!