Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• peter76bp

aktív tag

Portolt 4.2 ROM-hoz infok:

Nem hagyott nyugodni ez a lelógó boot képernyő. Fentebb említett ROM felhasználásával készítettem egy módosított verziót.

- Bootolásnál nem lóg le a kép a kijelzőről
    - Magyar nyelvvel indul a rendszer
    - Közép-európai időzóna lesz beállítva, bár ezt talán automatikusan átállítja a hálózat alapján

Sajnos egy kis időre egy szétesett ThL logó megjelenik annak okára még nem jöttem rá.

Hogy az eredetileg kiadott verziótól megkülönböztethető legyen, a végére beírtam, hogy mod_by_én, akinek ez nem tetszik az akármire átírhatja a letöltött fájl nevét, nincs jelentősége. Most töltöm fel egy oldalra, kb 40 perc míg felmegy. Aztán leszedem leellenőrzöm. Ha jó, akkor adom a linket

Amit még fontos tudni, hogy ugye gyári ROM lévén nincs root jog a telepítés után, és nem is megy fel rá a superuser, mert csak Android 4.1 verzióig jó, 4.2-től nem használható. Kis hajnali bányászás eredményeként találtam SuperSU-t ami jó a 4.2-höz, ezt betettem a leírásba a root részhez. Szóval a ROM telepítés után akinek kell root jog, az leszedi a SuperSU telepítő zip-et és CWM alól felteszi ugyanúgy mint ahogy a Superusert kellett. Kipróbáltam működik.

Új hozzászólás Aktív témák