Hirdetés

2024. június 21., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)

Hozzászólások

(#24600) peterk válasza chubii (#24597) üzenetére


peterk
senior tag

Maga a telefon - az összeszerelés, a hardver, a kinézet, a kijelző - a legfelső kategória. Maga a bada nagyon gyors és alapvetően stabil. A beépített funkciók - telefon, névjegyek, naptár, multimédiás funkciók, fényképezés/videózás - alapvetően jók időnként kiválóak. Van néhány olyan beépített funkciója is, ami más telefonokon nincs, vagy külső alkalmazással megy csak (pl. wifi AP, DLNA kliens/szerver, stb.).

A negatívumokat nézve van jelenleg 1-2 dolog a firmware-ben, ami aránylag sok embernek okoz problémát. Például az exchange szinkronizáció (van akinél megy, van akinél nem), vagy, hogy a böngésző nem tud text reflow-t (van akit zavar, van akit nem), vagy például a jó IM kliens hiánya (skype, jó messenger). És erre jön az appstore, ami még nem veszi fel a versenyt az android, iphone appstore-al. A játékkínálat már aránylag rendben van, de külső alkalmazásokból, ügyes kis utility-kből még hiány van.

Ha arra veszed a telefont, hogy intenzíven "bögyörészd" (értsd firmware-eket próbálgass), illetve, ha sok kiegészítő alkalmazást szeretnél használni, akkor inkább androidot vegyél. Ha a külső alkalmazások nem olyan fontosak, és nem jelent problámát a fent leírt 1-2 hiányosság/bug, akkor viszont jó áron fogsz egy kiválóan összerakott, minőségi érzetet nyújtó telefonhoz jutni. (Méghozzá okostelefonhoz, akárki akármit is mond. :))

Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.